100

Анонимен

преди 2 години

Слави не искаше да е първи и да носи отговорност, така в по-добре за тях имат и читави хора и то не малко. Колкото и на ББ и компания да не им се иска и да лаят , правителство ще има и то с много потенциал. Ако ПП и останалите имат разум за 4 години ще направят чудеса

99

Анонимен

преди 2 години

Слави ти и твоята партия сте много важни, в България ще управляват такива дребни партии в коалиция, защото иначе никога няма да сте в управлението. Едни дребни душици, кой ти е искал наркоманското мнение ве цървулл

98

Анонимен

преди 2 години

На Трифонов Генералът ще му каже: Гледайте си здравето, вие сте болен. Ние ще се погрижим за вашите депутати, ще ги приобщим към нас стига да приемат нашите ценности. Наша основна ценност като съберем над 121 депутата е да свикаме Висше Народно събрание, което да промени РБ на президентска такава. Слави, изигра те Генералът, яко!

97

Някой си

преди 2 години

До " Обективен"! Виж сега.Не знам защо смесваш Радев с Трифонов? 2 Мата са съвсем различни личности! Радев беше сам срещу техният мандат и нападки на ГЕРБ и Борисов и устоя! Слави беше подкрепен от маса българи жадувайки Борисов да си тръгне завинаги! Но не знаеха че Слави даже не проумя,че цялата власт в България беше в ръцете му! Българин си с взе при 3 трите избори и я даде на хора които я имаха вече! Нормални неща мисля! И време,н загубено време! Бързо се случиха все пак нещата!

96

Копейката

преди 2 години

Коцето доволно потрива ръце на заден кадър. Тия десетина процента от ИТН ще са при него в мнозинството си на следващи избори. Колкото повече натискат България за ковид мерки, зелени сделки, Македония, а евентуално ново правителство тръгне да се подчинява, толкова повече Възраждане ще расте. Копейкин ще спечели следващите избори защото ще се окаже, че той е единствената опозиция...

95

Анонимен

преди 2 години

Събраха се куцо и сакато пп и ИТН да си играят на управление, опитните мишоци българите пак са диви и щастливи

94

Анонимен

преди 2 години

Генералът прегази няколко параграфа на Конституцията:1. Организира свалянето на демократично избрано правителство;2. Назначи министър с двойно гражданство;3. Служебното му правителство не позволи на ромите да гласуват чрез организирани хайки в ромските гета. Трифонов е упадъчен елемент за Радев е без стойност. Трифонов пречи на БГ младеж да расте здрава, трезва, с правилни ценности-спорт, труд, учение и дълг към Отечеството.ТРИФОНОВ Е ТРУП ВЗЕТ НАЗАЕМ.

93

Анонимен

преди 2 години

Да Слави, ти си голям фактор, направи всичко възможно! Нищо, че ти понамаляха гласовете, какво толкова. Един провал нищо не значи за дебелоочие като твоето и сбирщина та от *** в партията ти

92

Ко?Не!

преди 2 години

Слави се прецака сам и сега ще свири втора цигулка под диригентството на Румбата, Кирчо и Херо Мустафа.

91

Анонимен

преди 2 години

Трифонов ще го използват като донор на депутати за ПП.

90

Анонимен

преди 2 години

Големи думи! Само помни, как обвинявахте Борисов че обезличил всички, които стават партньори на ГЕРБ и после те изчезват от политическия терен.Ти си тръгнал вече надолу, щеш-не щеш,ще се съобразяваш с по-голямата партия, защо мислиш, че ИТН ги чака нещо друго ?

89

Обективен

преди 2 години

Трифонов наистина ще е под чертата на едни следващи избори. Много слаб политик, който падна жертва на Радев. Ако ИТН се бяха дистанцирали от него и бяха издигнали свой силен кандидат, сега той щеше да е на балотаж с реален шанс да спечели, обирайки консервативния вот. Радев поддаде на Байдън и ЕС, а доста хора не харесват тази зависимост от либерастията.

88

Анонимен

преди 2 години

Според Генерала, пичове, вие сте недостойни за Родината МУ и предците МУ. 100 обиколки на плажа, бегом, марш! Освен това Ердоган го обиди като го нарече " бездомно куче", а Генералът е докачлив! Ердоган също е докачлив с тази разлика, че само като щракне с пръсти и вече ще е в Пловдив. После баба ви Ванга и Слава Севрюкова не познавали?! Я как точно се нарежда сценария!

87

Анонимен

преди 2 години

Бате тука пълно с Бойковисти бе... Хейтъри. Не щат правителсрво, а разруха... Аз изчезвам...

86

Бивш ИТН

преди 2 години

Слави, предаваш ни по този начин, не разбираш ли? Една от причините да гласуваме за теб е, че си срещу "харвардските ментета". Другия път пускаме за Възраждане с чиста съвест.

85

Анонимен

преди 2 години

Ментетата се събират. Обаче и 100 ментета да съберете, резултатът пак е менте, питайте Витанов.

84

Анонимен

преди 2 години

Славчо, кажи на Тошко да не се пъне, защото не става за войник, милият! Дик-та-ту-ра! Три пъти ура за Генерала!

83

Пф

преди 2 години

Оххх, пак се изнервих в каква държава живеем... Щом Луна се кандидатира за президент... Как изобщо й мина през акъла или някой друг орган на тялото...

82

АнонимеН

преди 2 години

***-ОТА СТАНИСЛАВ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА ПОД 10% СЛЕД КАТО ПУБЛИЧНО ПОДКРЕПИ РУМЕН РАДЕВ И КИРО МЕНТАТА СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ СА ФАЛШИФИЦИРАЛИ ИЗБОРИТЕ С МАШИНИТЕ!

81

Анонимен

преди 2 години

Славчо, идването на Ада се отлага до второ нареждане. Така че, стой си на диванчето и чакай такова!