120

?!?

преди 2 години

И тоя преживявания катарзис! От избори до дупка до ще направя всичко възможно за правителство. И казва, че не бил се променил, същият като един върл антиваксър сега министър на здравеопазването. То властта е за умни хора, за това по умния в Неделя да изберем за баланс на тия.

119

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая и Славуна да проумее че никой не гласува за него, за Христо, за Киро, за Асен, пък дори и за лелката Корнелия.. а срещу корупцията на ГЕРБ.

118

Анонимен

преди 2 години

Я да видим какво имаме сега - 4 антигерб формации и анти ДПС с 60% електорална тежест и колко депутата, май 147 - къде не сме го изчегъртали като след трети избори не може да си кажат заглавието в НС - изолирани в ъгъла. Разкарват ви се кадрите от ключовите постове- днес са изхвърлили Николов от БЕХ като мръсно коте. Рашков овладя МВР и службите, каскетя не смее да мъцне, отделно ви мачка по места по изборите. Спецов ви е подкарал гербавите фирми с ревизии и на ония им се реве, Комитова ви спря кранчето в пътните, Киро - в ДКК и монтажи, СГП се събуди и почна да дава в правилната посока - там

117

Анонимен

преди 2 години

Пръч, ако смяташ,че Диктатура на военен е по-лабаво от картел на мафия, много грешиш. Стани, мирно, равнис, бегай на амбразурата!

116

Анонимен

преди 2 години

134, в интерес на истината Радев шатна главите на: Слави, Мая, Корнелия, ГЕРБ, ВМРО, Марешки, Сидеров, НФСБ и още много други.Очертава се Хитлеровия сценарий с една партия: ПП. Ако са достатъчно тъ-пи да му изберат Президентска Република, закриваме държавата и всеки се изнася, накъдето свари.

115

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, Радев печели безпроблемно, но ще отида на втори тур да гласувам за него, за да е ясно, че няма връщане назад към времената на мафията и магистралното крадене.

114

Анонимен

преди 2 години

Аре да идва 'русата жена" на Ванга, че ми писна от кати-ли!

113

Какви 4 години

преди 2 години

До Анонимен"Ако ПП и останалите имат разум за 4 години ще направят чудеса"==Всички анализатори предвиждат нови избори на пролет. Какви 4 г. бълнуваш ти.

112

Анонимен

преди 2 години

Шат на Слави патката главата

111

даа

преди 2 години

И тоя се самоизчегърта . На следващите избори е под чертата .

110

Анонимен

преди 2 години

Когато всичко приключи, България ще е половин държава, а ЕС ще приеме загубата на територия като приемлива в името на мира с Турция. Толкова сте тъ-пи, че е невъзможно да се съхраните като нация.

109

Слави, Славии

преди 2 години

кой те бръсне вече тебе за сл/ива.Да се съставело правителство и да се успокоял народа.Народа няма да се успокои докато тези крадливи лъжци и лъжливи крадци не се махнат.Да ходят в Харвард да си доучват,в Америка нали има 32 или 37 пола,там да си изберат който искат,а не да ми докарват Истанбулската конвенция в Бг.Ти Слави с неадекватното си поведение и грамадно нарцистично его допринесе да са сега тук тези гнъсове.Затова по-добре се скрий и не напомняй на хората за себе си.По-малко ще те кълнат

108

Винкело

преди 2 години

Слави ти изглеждаш по стар от Лили Иванова!

107

Анонимен

преди 2 години

Неуважението на Радев към конституцията показва, че не му пука за законността, а за онова, което той смята за правилно. Турция ще отхапе половината територия от България под претекст, че иска да защити своите етнически братя от деспотичния режим на Радев. Явно има провиденсъри.

106

До 113

преди 2 години

Демократично избраното ти правителство (от ромите) никой не ги е свалял. Просто си изкара мандата и изгуби на Избори. Така е при Демокрацията. Или си мислехте че Банкянския шофьор ще управлява колкото Правешкия овчар?

105

Анонимен

преди 2 години

Радев ще управлява България чрез своите министри независимо дали това ще е по Конституция или не и вие, душковци, ще му поднесете цялата власт на тепсия!

104

Анонимен

преди 2 години

Пълна катастрофа. Защо трябваше от първа политическа сила да паднете до дъното, за да почнете да говорите нормално. И ако може... повече НЕ ПУСКАЙ Тошко африкански в парламента. Твърде е радикален и невъзпитан , даже неприятен.

103

патрон

преди 2 години

И ти ли Бруте ?!

102

Ясно

преди 2 години

Байдън и ЕС са натиснали, то е ясно. Винаги ще сме си колония с подобни продажни политици, които не отстояват националния ни интерес.

101

Интересно

преди 2 години

Ще е доста интересна коалиция между либерасти като ПП и ДБ заедно с консерви като БСП + ИТН. Най-вероятно ще е от ден до пладне, освен ако не е добре платено за всички страни в сделката.