226

ХП

преди 2 години

Дори и да не участва пряко в съставянето на правителство, без негласно споразумение с БСП няма да може да се формира правителство и отиваме на нови избори. От решението на БСП ще зависи и бъдещето на партията.

225

Анонимен

преди 2 години

В коментарите е пълно с гербава болка и ужас! Това ме прави щастлив!

224

Анонимен

преди 2 години

Както коментираше вече покойният Николай Колев - Мичмана "голът се пече".Едно е да се пече, а да излезе от фурната и да се хареса на народа е 1,2,3-то и 4-то.Тоо и предишните се печаха, ама недопекоха.

223

Анонимен

преди 2 години

Демократична България и останалите партии, моля ви, разтурете това правителство и създайте ново, за да спасите страната и хората! Направете го докато не е късно! Моля ви!

222

Анонимен

преди 2 години

Това правителство плаши хората , плаши ги до смърт, разтурете го и направете ново правителство, докато не е късно за хората и страната!

221

Анонимен

преди 2 години

Това правителство, няма да оцелее и народа няма да оцелее, ще стане ад, направете друго правителство! Спасете страната!

220

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ще продава с лъчезарна усмивка захарен памук на партиите. На Бсп с цвят червен, на ДБ с цвят кафяв, на Итн с шарен.

219

Анонимен

преди 2 години

Направете друга коалиция, друга коалиция, Кирчо е представител на ИД

218

Анонимен

преди 2 години

До Само тва липсваЕдни от най-качествените кадри са в БСП, ако някой спаси ситуациоята, това ще са точно БСП, ГЕРБ,ДПС и може би ДБ!

217

Случка

преди 2 години

Малко преди изборите си пускам едно документално видео в Тубата. Натискам пауза още в началото, за да си свърша нещо.Гледам шо-годе позната физиономия, викам си - малий тоя водещ много ми прилича на някой.Натискам "Play" и оня веднага ми изплюва "Ако харесваш сегашна България, значи не си за тук", демек предизборна реклама.Питам жената кой е тоя, а тя: "Кокорчо, не го ли знаеш"Рекох и: значи само синът ни харесва БГ, щом вече 10г не е тук.

216

Анонимен

преди 2 години

К-р*нелията каза, че няма да ги подкрепи тия, но според мен навярно блъфира за да си вдигне цената. Един ДС проект са в крайна сметка.

215

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява, единствената партия, загрижена истински за България и населението! Това е една обичана партия от хората и смачкана по всякакви начини от Боко, за да няма Боко противници и конкуренция, както направи и с останалите партии, просто ги размаза!

214

Жиб.

преди 2 години

Откак разбрахме, че нашето злато в Ада тепе го експлоатира руска фирма регистрирана в Канада стана ясно, че Канада бъка от руски агенти

213

КОРНИ

преди 2 години

БАТКО РАДКО Я ИЗКЛАТИ СЛАДКО ТЯ ГО СЪЗДАДЕ А ТОЙ Я ПРЕДАДЕ

212

Жиб.

преди 2 години

Без "втората" политическа сила (която е всъщност първа но й прогонихте маса избиратели с машините) няма да може да съставите правителство! Защо постоянно я заобикаляте като черна овца - явно не ви се плащат данъци или контрабандата ви не върви!

211

Патило

преди 2 години

Като пишех, че няма алтернатива на управлението на Герб и Патриотите цъкахте минуси. На ви сега обединение между БСП, ДБ, Славчо и тези новите. Това е точно манджа с грозде, уж в името на народа, а всъщност, за да прокарат интересите на чужди посолства - клякане пред Македония, признаване на джендърите и всякакви подобни извращения.

210

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе той се пече, ама с питките на бойкикев, славуца и Корна трудно ще се запълнят 121 депутатски гърла, а самунчето на "ПП ПП и П" също няма да стигне за да засити новият парламент, така че като нищо от фурната може пак да се изтърколи медената питка на служебната радева Хунта ... !!!

209

Анонимен

преди 2 години

какво не ни е наред на българите, та си избираме все *** да ни управляват.

208

Даааа!

преди 2 години

Пече се кабинетът ! Пече се и яйцето на г.за на суверена! Скоро ще замирише !

207

Анонимен

преди 2 години

Следва Гешев и сие да си подготвят торбичките за ЦСЗ.