326

Не, на нацизма!

преди 2 години

Махнете нацистките партии от "Продължаваме промяната", защото ще страдате и плачете много, махнете ги! Партията БДФ - български демократичен форум е УЛТРАНАЦИСТКА партия и е част от ПП, тя е наследник на ултранацистко-фашистката партия по времето на Хитлеризма - "Съюз на българските национални легиони" - СБНЛ, това означава убийства,терор и побои на хора, махнете нацистите, докато не е късно, изхвърлете ги!МAХНEТE НAЦИCТИТE!

325

Не, на нацизма!

преди 2 години

Мaхнeтe нaциcткитe пaртии oт ПП!ПП нe e цeнтриcткo-лявa кoaлиция, кaктo oфициaлнo ca нaпиcaли, a са съcтавени от пaртиятa нa Мocкoв и Цeцo, от либeрaли, кaктo и пaртиитe нa фaшиcти, нaциcти, ултрaнaциoнaлиcти, cъздaвaт пaртии, кoитo ca дeрибeйcтвaли и убивaли пo врeмe нa фaшизмa, тe ca зaбрaнeни в цял cвят, реанимират ги, щe имa кръвoпрoлития aкo ги ocтaвитe, мaхнeтe ги! Тaкивa партии, се състоят от хoрa, които ca мнoгo aгрecивни, бият и убивaт хoрa, ако не искат да бият, ги принуждават дa гo прaвят, мaхнeтe ги!Махнете нацистките партии от "Продължаваме промяната", защото ще стра

324

пияница мистик

преди 2 години

Въртяха, сукаха, накрая БСП пак във властта в нова тройна, май четворна даже коалиция :))) Да ви имам промяната, глупаво българско племе

323

Solar Power

преди 2 години

Говореха ни за някакви торби с пари, пещерите на али баба и кюлчета золото :) Де ги ?!

322

Solar Power

преди 2 години

До 1: ААаа не грешиш ! ББ остави 10 милиарда почти 0 инфлация и болниците не бяха пълни с болни, а гробищата с умрели. Това беше към месец май тази година. После гледаме чегъркането ...... до момента изчегъркаха от българина 10% инфлация, нови цени на ток, газ, маса умрели и т.н. Ще видим какво още ни очаква с това чегъркане :)

321

анонимен

преди 2 години

Какво може един изпечен лъжец,какъвто е Кирчо?Естествено да "пече" кабинета си.Както се казва кой за каквото е учил.

320

Тишо

преди 2 години

Пече с екабинета ама с ДБ най-много да вкисне

319

Ани

преди 2 години

Новото правителство трябва да докаже своята привързаност към закона. Предстои им да разгледат имотното състояние на Бойко Рашков. Обществото очаква да бъдат осъдени корупционерите. Сащо така предстои да научим кой е вземал пари в чували от магистрала Хемус. За обществото е важно да знае това истина ли е, предизборна димка ли е, ще бъдат ли заловени извършителите и дали ще бъдат пуснати през "другата врата".

318

Ани

преди 2 години

Интересно, дали Бойкикев ще успее да се уговори да заеме топлото местенце на Гешев?

317

Айшето от Сливен

преди 2 години

Горе на Балкана бие барабана, долу на полето пече се кюфтето...Тюх бреее

316

1

преди 2 години

До Анонимен-399,прав си ,но сме виждали охрана на бай Тошо премиер,който докара Българите,до просешка тояга,и вместо да се скрие в дън земя,пак иска да дойде на власт,това негово действие,се нарича гьонсуратлък.

315

Анонимен

преди 2 години

Точно слушам Корнела като подава оставка. В прав текст каза, че някои другаре са получавали сладки поръчки от предишното правителство на герб, същите продължават да получават да печелят поръчки от служеното правителство. Така че, където е текло, пак ще тече. Радвай се народе.

314

1

преди 2 години

До Човек от село,може и бсп,само да не е тиквата.

313

1

преди 2 години

г-н Петков,поканете слънцето,той "най- го може премиерския пост"

312

оххх

преди 2 години

БСП, БСП', БСП''.!!!

311

2-те П-та

преди 2 години

Скучаещ пасажер пита стюардесата: Какво означава "ТУ-154-4-2П"? Ами, "ТУ" от "Туполев", "154" местата в салона, "4" броя на екипажа. А "2П"? Ааа, това сме ние двете с колежката

310

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли имам дежаву, последното от преди няколко месеца.

309

воевода

преди 2 години

До стоян Ех Стояне, всички искаме да са почтени и да успеят. Но някак си паралела между тях и младите висшисти Ники Василев, Милен Велчев, т.н е неизбежен. По-страшно от умен, високообразовен мошеник няма. Старият поне беше елементарен и лесно го разкривахме. Но сега...........................Бог да пази България.

308

Анонимен

преди 2 години

Нека ги видим какво ще направят! Дали ще озаптят растящата инфлация?

307

стоян

преди 2 години

Петков и Василев имат подкрепата на цяла България.Трябва да се направи сериозна ревизия на крадливото управление на Герб-Дпс.Крайно време е да видим вкарани по затворите "политици"като Боко Тиквата,Пеевски,Доган и т.н.Разбира се каскета Гешев трябва да бъде изметен час по-скоро.Прикриватурата е чадъра на мафията в България.