266

Анонимен

преди 2 години

ББ какъв ще е в новото правителство?

265

Анонимен

преди 2 години

До БГ ГражданинЧакай бе! Нали ББ бе еднокнижник? Сус, не издавай интелектуални потенциал на неговите критици, дето не знаят, че "Винету" са ТРИ книги. Ама на него кусури дирят. Сега им виждаме "промяната"и "върховенството на закона", а е само началото. "Орешарски"на Цв.Василев и Пеевски, и "Виденов" ще ни се видят като детска песничка спрямо това което ни чака.

264

Анонимен

преди 2 години

Хаха! Славчо чалгаря нямало да предаде суверена? Нали Хопчо е престъпник нарушил Конституцита? Според ИТН ОФИЦИАЛНО! И не само нея. Има пълен списък с нарушения, антидатирания на документи, фалшифицирания, обвинения към Търговския регистър, българския съд/като цяло, не само Конституционния/ и БНБ. Дори ще махнат Курделия да не пречи на печенето, че без БСП не могат, щото лъснаха машинките, дето Държавата не ги искала, ама били нейни и не стана планирания резултат.

263

Мъдрец

преди 2 години

Хо,хо,хо! Обща програма !!! Нима не знаем какво означава ??? Нима 50 г. нямахме "Общата програма на БКП " , която изпълнявахме и преизпълнявахме ..... докато я докарахме до национална катастрофа ! Е, да ни е честита Общата програма и поредната национална катастрофа ! Ура !

262

Готвач

преди 2 години

Печеното с какъв сос ще бъде ? Сос от кленов лист ли ? Май Кико Канадеца и Кокорчо взеха България за Клондайк !!! Има злато, драги мошеници, но златото е на г.за на суверена и лошо мирише.

261

БГ Гражданин

преди 2 години

Другарю Милиционер пардон Гербероидче, бъди мъж и Удри една свиpка на Вожда да го успокоиш, че от ден на ден по-зле става а и Бай Ставри го чака отдавна. А ние пък ще му пратим Винету цялата трилогия да си я дочете, че от лъскане на кЮлчета и Турски Сyджyци все нЕмаше време.

260

ЛОШО КУЧЕ

преди 2 години

До БГ ГражданинТи.Ще духаш супата скоро и ще псуваш КИРЧО И КОКОРЧО

259

БГ Гражданин

преди 2 години

Аййй Айййй Айййй. Сега Кой ще подарявя Златни Кюлчета на Бай Геройко?!?! Аууу Мъка ГолЕма Мъкаааааа!!!! И кой кой кой ще глади Гребенчето на Геврешев и ще го нахъсква срещу Враговете и ДУшманите??? Олеееее Мъка Брат Мъкааааа!!! Ами Джипката ???? Кой ще кара сега Джипката. Олееееееййй. ГолЕма Мъка!!!

258

Гласуващ

преди 2 години

Тук се е напълнило с гейбери, които си умират от яд, защото ГЕРБ нямало да им плаща повече на тролчетата, понеже не се справили с поставените "задачи".

257

Читател

преди 2 години

До Анонимен: Бойковци, като сте такива "истински българи", защо не успяхте да повишите избирателната активност и оставихте около 73% "американци" да не гласуват за ГЕРБ и други подобия. Вие не сте българи, а съучастници на крадци, мошеници и популисти. Изглежда, че много ви харесва да ви управляват прости ***.

256

Анонимен

преди 2 години

ами тези 70% негласували българи най-добре да си налягат парцалите и да не говорят излишно. никой не им е забранявал да гласуват, а има и опция 'не избирам никого'. все другите да вършат вашата работа, а?

255

Анонимен

преди 2 години

Новия американски проект, айде давайте разграбвайте всичко, па ни оставете на мира най-накрая. 32 години стигат.

254

Анонимен

преди 2 години

УСПЕХ! НАЙ_ПОСЛЕ СВЕСТНИ ХОРА В ПОЛИТИКАТА! ДОСЕГА САМО ПРЕСТЪПНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАХА!

253

Анонимен

преди 2 години

На кого е този кабинет ? При толкова ниска избирателна активност нима не се притесняват политиците ? Какво се случва с тези 70% негласували българи ? Не ги ли интересува ? Възможни са всевъзможни изненади именно от тази неясна маса хора, които не отидоха до урните. Всяко търпение има своите граници. Възможно и търпението на българите да се изчерпа.

252

Анонимен

преди 2 години

Слави най пострада ,наказан от хората ,но и никой от тях не подадоха оставки )

251

ОПАААААА

преди 2 години

А СЕГА В НЕДЕЛЯ НА БАЛОТАЖА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЗЪЗДАТЕЛЯ НА НОВИЯ БАРДАК И ДА ЗАКРИВАМЕ ДЪРЖАВАТА!

250

Анонимен

преди 2 години

Понеже всички знаят, че сега не направят ли правителство на следващите избори няма да ги има са готови да си дадат дупетата един на друг.

249

Анонимен

преди 2 години

ЦИРКОВЕ И ДРАМИ НА ТЕМА ДЕМОКРАЦИЯ- НЯМА ДА ИМА КАБИНЕТ, ИНФЛЦИЯТА ИЗЯЖДА ЗАПЛАТИ И НИКАКВИ ПЕНСИИ, ОТ ЯНУАРИ НА СВОБОДНАТА БОРСА И ДОМАКИНСТВАТА, АКО ТАЯ ГОДИНА ЯНУАРИ СМЕТКАТА ЗА ТОК Е 300ЛВ СЕГА 1200ЛВ- ЩЕ ИМА БУНТОВЕ НА ГЛАДА И СТУДА И ЩЕ ИЗМЕТАТ НАХИЛЕНИТЕ СЛУГИ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ.

248

пешо рендето

преди 2 години

Няма шанс толкова партии да се навият да крадат заедно!

247

К'ва стана тя

преди 2 години

Аслани като протестъри отиват на преговори за бъдещ канинетсъс свалени ***, на=***=ни до ушите и с преговарящи лидери подали оставка т.е нелигитимни. И встчко това благодарение на юмрука, който яко ги удари. Сега реват, но пак ще подкрепят Радев защото се страхуват и то много от него и за бъдещето си. Жалко и смешно.