142

Анонимен

преди 2 години

Е, продължаваме подмяната.

141

Монегаск

преди 2 години

Кака Курица има някакви безумни социални искания и идеи, а нещата са много по-прости - достатъчно е да се принудят олигарсите да спазват закона, дребни и едри мопеници да излязат на светло и изведнъж ще има пари за всички социални истории и то в излишък.Давам пример - мой познат работи в беге фирма -в събота и по всички празнични дни без допълнително заплащане както е по закон - 1.75 от нормалния надник. Ако шефа му спазваше това , вместо 750 лв щеше да взима средно към 1200 лв.

140

мак

преди 2 години

Кой им даде власт на пп, кой допусна дпс да е на такава висока позиция? Това е положението, резултат от избора ви.

139

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя"Промяната"била свързана с Много ПАРИ които трябвало да бъдат усвоени от"правилните Ора"които няма как да бъдат наречени Хора!

138

Анонимен

преди 2 години

Този Лорер е евреин който Кирил гласял за външен министър ...същия много се бил харесал и на Бучковски преговарящия от Северна Мкд...... сещайте се какво ни гласят и щом го харесват от Скопие ,какво и национално унижение ни чака .....дано поне БСП и Нинова му налеят малко акъл на това момченце от Канада , че по някои въпроси се оказва тотално бос !!!!!!!!!!!!!!

137

Анонимен

преди 2 години

То било близко до акъла,че щом дойде моментът за поредното голямо Усвояване на парици,одма ще дофтасат хората от онова племе което "ни лук яли ни лук мирисали" разбира се в екип с родни еничарчета!

136

Анонимен

преди 2 години

Лойко две нови партии го бият поред като маче у дирек,по ясен сигнал че народа не го иска от това,здраве му кажи.

135

Анонимен

преди 2 години

Българският Народ каза НЕ на сегашната политическа Мутроолигархия и нейните обрачи. Въпреки това предстои да му бъде натрапен нелегитимен Президент, нелегитимен Парламент, нелегитимен Премиер и нелегитимно Правителство...или с други думи: ПП на ПП ! Народе ????

134

Анонимен

преди 2 години

С интерес ще следя дали Слави с патриотичните си песни и дългогодишни приказки за Македония ще се коалира с хора,които са поели ангажимент пред САЩ да се договорят и отстъпят пред македонците и тяхната безумна и унизителна за нас подмяна на историята.Но да,ще стане същото каквото стана със сертификата.Тошко и хората на Слави 2020г говореха,че ковид е измислица и манипулация,преди дни Тошко заяви,че сертификата бил добра идея.Ако и за Македония поддадат,отиват в канала,няма да минат дори 4%

133

izh

преди 2 години

Отдавна мутроприватизационните милионерите търсят памперс който хем да работи за тях, хем да не натяква какъв им е произхода на парите и да се замаже връзката с партията на тати и дядо. Е сега решиха че са го намерили и хвърлиха милиони за да го назначат. Е, покрай него се довлачиха и хиляди близачи, но тава влиза в схемата, при положение че маломислещия народ ще плаща масрафите. Наздраве !

132

Анонимен

преди 2 години

"Това нагло момченце ще свърши в затвора ." - това умно момче ще свърши като Соломон Паси и Николай Младенов на блага службичка в някъде в ООН или Съвета на Европа с астрономическа заплата.

131

Двама

преди 2 години

документално доказани измамници...е това ще удари корупцията!

130

Анонимен

преди 2 години

Не вярвайте на никой, който обещава, че при неговото управление гей браковете ще са табу. Не, няма да са, защото всяко едно правителство ще работи с Европейските институции, от там натискът България да признае правата на обратните е огромен, в Европа ЛГТБ обществото е с с много силно влияние.Иначе ще ни накажат за враждебно отношение към различните. А Истанбулската конвенция рано или късно ще бъде приета, защото случаите на жертви на домашно насилие са неподатливи на нашите закони.

129

Анонимен

преди 2 години

Ще разорите Баце с толкоз писания, спрете се, бе, тролеи гробарски! Оставете нещо да си има чилякът, като забегне при Ердоган. В Дубай не вярвам да отиде, там го чака Божков... Па може и да си простят, знам ли...

128

Черен сертификат

преди 2 години

Не на сертификатите..НЕ на поробването ни

127

Германец

преди 2 години

ГЕРБ победа, Борисов на бел кон.

126

Зозо

преди 2 години

Стана ми жал за шефа, нищо че е прость и дебел.

125

Владимир Путин

преди 2 години

Владимир Путин назова критериите за истинския либерализъм. "Ако под либерализъм разбираме свободата на мисълта и избора, то в Русия винаги е го е имало, има го и ще го има. Истинският либерализъм не е желание да копираш някого".

124

Бао

преди 2 години

Дано не вкарат Борисов в затвора. Няма да е честно

123

Анонимен

преди 2 години

А Лойко гледа тъжно социолозите го накараха да сънува мокри сънища как усвоява милиарди,след 8 процента преднина които му даваха!