162

Царя е гол

преди 2 години

Нещо много са се разбързали! Явно проблема за решаване е много голям! Явно едвам са прикривали нещо, днес рязко уволниха заместник здравния министър! Има нещо, което рязко трябва да се покрие!

161

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ще е първа партия на следващите избори!

160

Анонимен

преди 2 години

Всички прецакани партии на протеста ще бъдат доизклатени от чорапа

159

Анонимен

преди 2 години

С черепа преговарят те , цар ще го правят.

158

Анонимен

преди 2 години

До " Беден"! Е няма как да подкрепят КАДИФЕТО гн Герджиков! Той е излъчен от ГЕРБ! А уж щял да е "обединител" на всички българи? -:((( Еми няма шанс!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Чиято и да сте "медия" Беше НЕКОРКТНО,да ни "споделяте" тук,какво опонирал на СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО един УВОЛНЕН вече Бивш министър председател! България го УВОЛНИ ! Един работник уволнен поради изтичане на "договора" му,едва ли бихме чули повече за него! Ама вие НЕ СПРЯХТЕ ПРЕЗ КАМПАНИЯТА БРЕ! И вече го скрихте? Ами давайте бре! Сега що не пишете за бившето борче и мутра? Много от "редакторите вои там,не го помнят! Но има И такива живи все още,от неговото поколение и Уверявам ви! Помним го!!

156

Анонимен

преди 2 години

До БГ Днес! АМИ ПИШЕТЕ ЗА др БОРИСОВ! МОЛЯ ВИ! ИСКАМ "МНЕНИЕТО" МУ ТУК И СЕГА! Защо ГО СКРИХТЕ? А НИ ГО НАТРИСАХТЕ СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!ЗАЩО???? ЗАЩО НЕ НИ ГО НАТРИСАТЕ ДНЕС СЛЕД ИЗБОРИТЕ И СЕГА???-:)))))

155

Анонимен

преди 2 години

Извинете, но това е прекалено. А другарят Трифонов постоянно тръби - ние българите...Е, видяхме се, светът ни видя. От чужбина българите си правят експерименти, тука също, е, това е прекалено. Не е сериозно.

154

Анонимен

преди 2 години

Мошениците избират мошеници. Кой каквото направи никой друг не може.

153

Анонимен

преди 2 години

В днешната семиялова ситуация, Единственно Доган и Бойко не са плюли по Корнелия и ВСП. Тия три партии спрямо останалите имат грубо по 45%. Оставащите % най вероятно ще се поделят с теглото на миналите бариерата. Това означава, че от 45 на 45% те ще се качат на 49 на 49%. Патова ситуация. Спасението е гласуване за Професора. Пат в Парламента. Липса на коалиция. Нови парламентарни избори с друго Служебно правителство.

152

Анонимен

преди 2 години

До 159 А крадеца Борисов Чий беше точно? Я да ти чуем " хронологията" ако изобщо имаш такава?!!!!-:) Едва ли мисля!-:))

151

Анонимен

преди 2 години

Абре,де е " Батко" от Банкя?! То ни го натрисате тук ,без д сме го желали и загубвайки изборите го скрихте? И що бре? Ами Хайде давайте го ПАК да чуем " мнението" му!!!-:)))

150

Анонимен

преди 2 години

До 156 " Въпрос"!-:) Той Кирил е доказал отдавна че е мъж ! Има 3 щерки! Да са му живи и здрави! Ама Ти кой си бре? За него знаем достатъчно които се интересуваме! Ама ти? Нищо не знаем за теб!-:)) Та? Казвай кой си!! -:))

149

Въпрос

преди 2 години

Този / тази мъж жена или нещо друго е ?! Сега нали това е модерно

148

Анонимен

преди 2 години

Никога не бих подкрепил вече Слави! 2 пъти вече имаше моята подкрепа! И се сещам за думите на Христов от ДБ! Ами Не става бе хора! Казваше интелигентно,че от Слави политик Не става! И сега ако има и поне малко интелект у Слави,ще подкрепи ПП за бъдещ кабинет! Не го ли направи Слави ще приключи завинаги!-:)) Ти си на ход Слави!-:) Дано си разбрал,че само да биеш Борисов не е достатъчно!-:)

147

Анонимен

преди 2 години

Ако успеят да съсипят окончателно комунистите, на следващите избори имат гласа ми

146

Композитор

преди 2 години

Хе,хе! Днес се разбра , че Чалгаря получил уверение да "захлеби" ако каже ДА на канадеца. Дори обещал , че вече репетира нова песен ( мучене) , балада, за новите управляващи.

145

Някой си

преди 2 години

Бийте по мазолите ГЕРБ и БСП Кириле! Пак ще ви подкрепим ако се наложи! ГЕРБ реве вече месеци! Вече и БСП реве!-:))) На прав път сте!-:)))

144

Фотограф

преди 2 години

Чекиджията Кики Канадеца направо ще избие рибата в следващите седмици ! Очаквайте тотален серив на държавата и икономиката ! Само вижте как му е увисналка долната джука - това е от много мастурбиране. "Случихме" най-после !

143

Събудете се

преди 2 години

Меди доганов събори Борисов, реди сегашното правителство и даже следващата коалиция в Парламента, която още е в процес на създаване. Я се успокойте и на работа.