40

егати държавата !!!

преди 2 години

Расате за хулигански прояви го вкараха в следствието, а Фигуранта който буквално се изака върху Конституцията на РБ - НИЩО !!! Даже му се мазнят и възхищават на дебелоочието !!! Същото се отнася и за фигурантчето му Киро !!!

39

Козъгъзъ

преди 2 години

Бян козъгъзъ, кога ще казва за анаватаната, за бъджи вот, за алахата, за неговата пророка доц. Д-р, проф. хидроинжинер, лидер на имбесилите, повелител на мъжките секретарки, носител на ордена на кафявата лайсна амет мемет юрган, Ъ?! Що прайти дискриминация бате.!.

38

Анонимен

преди 2 години

Дебата ще е следния: Гледаме Герджиков и все едно виждаме отвореното чекмедже на Борисов. Какво има да се дебатира с такъв чичка не знаещ къде се намира?

37

Анонимен

преди 2 години

Дебатът да се води на чужд език, та да им видим чуждоезиковите данни! Радев тогава ще се хвърли през прозореца, за да не излага допълнително!

36

Баце ви Билчо

преди 2 години

1-ви въпрос:"зелен сертификат"за всички.ДА или НЕ.дали ще намери място този въпрос сред другите Удобни и Платени въпроси???????

35

егати държавата !!!

преди 2 години

Ако на Kиро и Радев им се се размине , чл.313 и чл.308 от НК отиват директно в дупката на нужника заедно с конституцията , където е записано че България е ПРАВОВА държава.

34

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Какъв диспут може да има между професор и бивш военен...? Ха-ха-ха!

33

До 25

преди 2 години

Не бе,той каза,че бил сигурен,че щял да обърне резултата.Ха,ха,ха!Блажени са вярващите.

32

Анонимен

преди 2 години

Този голтак Радев не знае основния официален език на света - АНГЛИЙСКИ! Как изобщо се среша с колегите си е Европа, как общува с тях? Докато проф. Герджиков знае не само английски, но и куп още други. Докога тъпите граждани ще са мазохисти и ще чакат все да ги излагат?!

31

мда!

преди 2 години

А дали проф. Герджиков ще си признае, че той е ... латентен гей? По време на своите лекции колко хубаво и образно описваше любовта между младите мъже в Древна Гърция, как те с часове са се наслаждавали в баните или покрай някои затънтени местенца. Като гледам, то и неговото вице е някакво подобие повече на мъж, отктолкото на жена. Представете си само - латентен гей Президент получава lettres de creance от пристигналите посланици в България. Това щеше да бъде невероятно за историята на България!

30

Анонимен

преди 2 години

чорапа обича да командва с протежета. така не могат да го пипнат за нищо.

29

проф. Вучков

преди 2 години

Слушам Радев и не вярвам на Гербаджиков

28

маде ин Булгари

преди 2 години

Герджиков няма никакъв шанс. Най-добре е да отиде на площада пред Президентството и да се предаде, с безусловна капитулация.

27

Зозо

преди 2 години

Хахахахааааа, Рундю ще се скрие в мазето на пРезидентството в четвъртък. Ако излезне на дебат ще бъде публично размазан от професора, даже и да има слушалка в ухото да му подсказват :))))))))))))))))))))))))))))))))))

26

Анонимен

преди 2 години

Българи,гласувайте масово в неделя,за да не ви разклати пак Карадайъ.Защото миналата неделя потънах от срам заради всички,които си останаха по домовете.Нали се сещате сега за кого ще си даде гласовете.

25

Анонимен

преди 2 години

В 20.00 трябва да има,, По света и у нас", така е от десетилетия от както съществува тв в България. Хората са свикнали да гледат новини, а не лъжите на Фуражката и Ананаса.

24

Анонимен

преди 2 години

Как да вярва народа на човек казващ, че целта му била второто място а не победата? За какво ни е президент който се примирява с втори или трети места? Айде обратно към университета.

23

стига бе

преди 2 години

До Анонимен 9 ... И професорът като е толкова начетен, защо му трябваше на баир лозе? Защо се нави да става кандидат на хунтата гербдпс, които ни докараха на последно място в ЕС по всичко, освен по бедност и болни. Как би общувал със сикаджийска мутра прочела една книга? Как ще изпълнява всичко хрумнало му на тиквата, както правеше другата марионетка Плевнелиев? Оставаше мафията да си сложи и президент и тогава завладяването на държавата ни щеше да е пълно. НЕ мерси!

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Надявам се искрено Генерал Радев да го гръмне от упор ония с турската фамилия. Евреите са бедни,че Радев ще победи.

21

дано

преди 2 години

Герджиков покажи на тая фуражка че си класи над него. Фуражката и тая мазна гнус до него е време да си ходят