Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият диспут между кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков ще бъде по БНТ в четвъртък от 20.00 часа, съобщиха от телевизията.

Още по темата

В нощта след първия тур на изборите Румен Радев коментира, че не би могъл да участва в дебати с останалите кандидати за държавен глава, въпреки че те многократно го призоваваха, защото те са 22-ма, но ако има балотаж, ще дебатира със съперника си.

По-рано съперникът му на балотажа професор Анастас Герджиков съобщи, че предложението на неговия инициативен комитет е дебатът да бъде по трите национални телевизии, но е било отхвърлено.

 

Коментари Напиши коментар

145

Въпросите

преди 1 година

Герджа към Рада: Защо и кое наложи да постъпите така спрямо Нинова която имаше решаващата роля за първия ви избор. Това мъжко или генералско поведение. . . . . . . . . Рада към Герджа: Бихте ли показал колко пъти сте правил искане за дигане на бюджета на СУ за ременти на зградата която се намира в изключително окаяно състояние което се вижда само като се мине през тоалетните.

144

Анонимен

преди 1 година

Тоя Герджиков само тоя не разбрал че тая партия която спечели изборите е негова ,тия от герба не му ли обясниха ,сутринта по тв каза че подкрепя Кирил Петков за .министър председател )и какво надеждата че поздрави Радев за победата ли )

143

Анонимен

преди 1 година

Другата чудесна новина е, че г-жа Нинова ще бъде така добра да ни лиши от медийното си присъствие. Честито! Дай Боже, Новата 2022г. да е добропожелателна и да измете и други втасали БГ политици от политическата сцена!