141

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

В коментарите из този електронен вестник също има феноменални мисли и логика-трепач, относно ваксини и антиваксини. Явно интелектуалния регрес не е само български приоритет. Спете спокойно !

140

Анонимен

преди 2 години

От десетина години очилатия влага пари в CRISPR той контролира и СЗО сега отъпква пътеката

139

Анонимен

преди 2 години

До 156 До 156Живни бързо сега , че едва ли ще доживееш да посрещнеш коледата. Чао . Приятно пътуване към отвъдното

138

В

преди 2 години

ромските общности 99% са антиваксъри, сигурно са прозряли конспирацията?

137

Анонимен

преди 2 години

Ето да запомните една конспирация, която ще стане ясна до дни. ..... Заради новия щам на вируса, който заобикаля ваксините, се анулират зелените сертификати на всички ваксинирани и остават само тези с антитела от преболедуване.

136

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Най-модерната антиваксърска теория на която поподнах преди няколко часа е отразена в немски чатарник, където антиваксърската младеж твърди, че кемтрейлите разнасят Ковид-19, заразявайки 7 милиардното стадо, за да намалят числеността му. Няма съмнение, че *** се размножават в математическа прогресия и ако Ковид може да действа само върху тях, то с положителност светът ще се превърне в прекрасно място за живеене.

135

Анонимен

преди 2 години

Вироса се скапа като Герб. Сега трябва да импортират чак от пустинята Калахари. Ха ха ха

134

До 156

преди 2 години

Е начи прованса е 98% ***

133

антиВаксароГендар

преди 2 години

До 151 АнтиваксъриНапротив, скъпи ми нежен другарюВаксарГендарски. ВиеВаксаргендарите сте само в софия и то една малка група. В провинцията 98 % са антиваксари и по добре мислещи от вас наркозавсимите

132

На Матю

преди 2 години

антиваксъра партньора му. Значи антиваксърът е г*й или!? И проблемите са му много по-сериозни от климата, стерилитета или другите неща с които се занимава (и от които не разбира). Явно проблемни обществени единици има и в чужбина.....

131

Анонимен

преди 2 години

Ще те видим и теб, бе ваксър, скоро сертификата няма да е актуален хаха, ще се молиш за нова доза, наркомани ще ви направят

130

смях

преди 2 години

Хахаха, абе ***, Грета Тунберг,книгите на Шваб и Гейтс,докладите на Римски Клуб,зелената зделка, Агенда 2030/ЕС програма,медиите след Ко само за Глобално Затопляне говорят.Само бълвате как милиони щели да измрът под водата,защото ледник вече няма.На кой да вярваме? На МЕДИИТЕ или на същите МЕДИИ? Някой от нас имат поне две седмици памет!

129

Антиваксъри

преди 2 години

са малко в БГ, но много хора са с ниска здравна култура, а най големите им последователи са ромите.Което нещо говори!

128

Иван

преди 2 години

"неоснователна теория на конспирацията, че глобален елит използва пандемията"- не, кога се е случвало властите да използва криза, за да засилва влияние и власт. Това е напълно неоснователно. Знаем, че цел номер едно на елита, е грижата за хората.

127

Бay

преди 2 години

глупави хора, които се смятат за много важни и всеки им прави злини. :D

126

Анонимен

преди 2 години

По новините, учените на заплатка при "елита", казаха така. Сега нека споделят защо хора милиони хора измират от глад, липса на вода, и елементарни медицински грижи, проблеми решими с пари? А тяхните господари имат парите да решат проблема, но са решили да се фокусират над ваксини и сертификати

125

Василев

преди 2 години

От свръх секретният отдел на ЦРУ , сме длъжни да заявим, че пълководеца на армията ваксъри генералисимус Ангел Кънчев е смъртоносно тежко ранен от невидимия враг коронавирус , който е пробил двойната защита на най-добрата ваксина на най-добрата фармацевтична фирма!!!Агент Джесика Лоуренс!ЦРУ!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Баба ми умря от ковид. Счупи си крака тества положителна в болницата и я "излекуваха"

123

Шаши

преди 2 години

Аз се радвам с определението плоскоземец. По добре да съм плоскоземец, от колкото да слушам Бил Гейтс. Човек, който е с образование детска градина е идола на ваксърите. Нека да съм плоскоземец щом не слушам ***, необразован ва.мпир.

122

То си пише в гугъл

преди 2 години

Co2 е приблизително 0, 04% в атмосферата, не е 4 или 0,4 а 0, 04%.Моларната маса на Со2 е по голяма от масата на азот, кислород и водород. Следователно Со2 няма как да се качи на 100 километра, поради факта, че много тежи.