201

коко

преди 2 години

До Пия ракия и коняк Преди години имаше един филм Американски върколак. За един дето папкаше хора...

200

коко

преди 2 години

До Анонимен То се скапа да вали - нямало било валеж?!? Дрън, дрън! А това че няма вода в язовирите е друга тема. Всички властимащи си направиха електроцентрали и продават "зелен" ток скъпо и прескъпо!

199

Вася

преди 2 години

До дежа вюСкоро ще почнат. Поръчали са и са изпратили 30 000 гилотини по цял свят. Дори са измерили колко души могат да бъдат обезглавени с една титанова гилотина за един час - 100. Приготвили са и пластмасови ковчези. Всеки един от тях побира по 4 души. Григор Симов още преди 8 години предупреждаваше за тия неща и показваше снимки.

198

1234

преди 2 години

За пореден път се внушава, че антиваксъри е равно на анти-КОВИД-ваксъри!!! Не, НЕ Е! Стига грозни манипулации!

197

Анонимен

преди 2 години

Природата си знае работата.Чисти се от неграмотници.

196

Анонимен

преди 2 години

Ха, сега антиваксърите им виновни за лъжите. Много ми е интересно за какво глобално затопляне плямпат политиците, когато научната общност твърди вече от няколко години, че все повече се отдалечаваме от слънцето и в следващите 100 години се очаква да влезем в студена епоха. Т.е. според тях колкото повече отдалечаваме тенджерата от печката, толкова по-бързо яденето се нагрява. Ей, затова всички мислещи хора им се смеят с глас! А конспирация ли беше, че Бил Гейтс искаше да хвърля прах по Слънцето?

195

Анонимен

преди 2 години

ваксинирането трябва да е върпос на личен избор, а не принуда. аз лично не смятам, че ваксините са толкова опасни. но не смятам, и че са толкова ефективни. просто навсякъде цъфнаха окрадените здравни системи и политицте си скубят косите какво да обясняват. и ваксинацията, и локдауните не са за спасяване на вашия живот, а за уж връщане към 'нормален живот', но никой не ви обяснява какво се случва с икономиките, с потъналите в кредити хора и фалитите. администрацията не се интересува от това.

194

Анонимен

преди 2 години

глобалното затопляне и ковид 19 са неоспорими факти. нняма конспирации. въпросът обаче е, дали ако всички спрат да ядат месо или пък се ваксинират, планетата ще се самоохлади, а ковид 19 ще изчезне. тук малко им куца аритметиката на 'учените'.

193

Наблюдател

преди 2 години

Жалко че на авторката за това и плащат да пише такива глупости и да заблуждава хората умните хора нямат нужда да им казвате кое добро кое е зло те са се научили да го разпознават.

192

Иван

преди 2 години

До ГейшонЧакайте, но няма да дочакате - ще гибердясате!

191

Пия ракия и коняк

преди 2 години

До една година ще разберем кои са прави и живи- ваксерите или антиваксерите.Лично аз смятам, че е възможно да има масови генни мутации и малформации.Възможно е да се появят същества със странни апетити-кръв,ликвор,лимфа,мозък,дроб мускули и др.С непонятно за момента поведение-бъдещето ще покаже.представете си шлосер да поправя авиониката на Ербус .Последствия ще има.

190

Анонимен

преди 2 години

Колкото и помия да хвърлят върху здравомислещите иде ви края на глобалните фашизоиди.

189

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХ тъи, тъи анти манти само вижте днес точно в Австралия колко хора са по улиците и тогава си драскаите безумните глупости за антиваксъри.Това, че не желая да си сложа НЕДОКАЗАНА ваксина пръкна та от вчера за днес не ме прави анти каквото и да е.А аз какво да кажа за фанатизираните ваксъри започват все повече да заприлича на мисюлмански братя абсолютни фанатици за каузата ваксина май са склони и животът си да рискуват и каква е разликата с ония дето сложи колан с динамит и се взриви на няко

188

Анонимен

преди 2 години

До: номер 224 Пич, аз през 1982 г. бях ученик в 11 клас в гимназията. Та се разхождах дори предишни години в София по днешната "Витошка", до паметника на Ленин, дето сега е Булбанк. И помня, бях по къси ръкави, щото беше над 20 градуса! Това на 31-ви декември де, точно за Нова Година, щото тогава Коледа нямаше.

187

дежа вю

преди 2 години

Мрежата "Бялата роза" ли?! Случайно ли е това съвпадение? Добре, да не кажете че манипулирам, напишете в Уикипедия "Бялата Роза" или "The White Rose" на английски език, и вижте какво ще ви излезе! Това е мирна младежка организация в опозиция на нацисткия режим на Адолф Хитлер! Софи Шол е от най-известните жертви, обезглавена на гилотината.Е да, още не са почнали да ни убиват, но...

186

Гейшон

преди 2 години

Анти идио тите чакаме и гледаме какво ще стане с опитните мишки. Чичо рак чака, а защо не и нещо още по доходно, като на абонамент. Живот с апаратче под наем от фармацията. И така всеки месец да им се плаща...

185

От Кочината

преди 2 години

Две прассета си говорят: - Пешо, да знаеш имам чувството, че хората ни отглеждат с една единствена цел - да ни угоят и изядат на Коледа! - Иванеее, стига с тия твои теории на конспирацията бе - побърка цялата *** с тях!!!! :)))

184

Анонимен

преди 2 години

Народа масово изтрещява

183

Анонимен

преди 2 години

До Спекулантски климат - Ти на кой свят живееш. Твърдиш,че всичко е нормално с климата. Преди години всяка зима имаше сняг месеци наред,а сега да има най-много за месец общо време. Почти сме декември и няма един валеж. Едно е и преди да е имало аномалия да се случи така веднъж на 20 г. И съвсем друго е да има очевидна промяна всяка година. На такива като теб ли да вярваме или на очите си.

182

Анонимен

преди 2 години

Не е особено голяма тайна, че вярата в конспиративни теории е само симптом. Затова и тези, които вярват в такива, скачат от актуална теория на актуална теория, но никога не стоят без такава в ежедневието си.