29

ДПСсс

преди 2 години

Когато ДПС му даде свойте твърди 300000 гласа подкрепа,ТОЙ ще бъде нашия президент.Той ще назначи служебен премиер - знаем КОЙ като Киро не направи правителство.

28

Анонимен

преди 2 години

Израел е в Европа, нали?

27

Нане

преди 2 години

Ако загуби изборите, да си подаде оставката и в университета... Така е честно и достойно! Аз зареждам бирата и пуканките за неделя и съм пас!)))

26

Анонимен

преди 2 години

Абе, пръч-ки безграмотни, знаете ли колко е 49% от 49%? За да не ви гръ-мнар кратуните ще ви кажа-24% от гласоподавателите са за Радев и това е твърдият БСП електорат. Радев е на изпроводяк, пръч-ки!

25

като вожда

преди 2 години

Розовия чорап подхвана темата със сертификатите та дано спечели някой и друг глас.А и много лъже тоя бре.

24

Анонимен

преди 2 години

Борисов и Доган не се сетиха да сложат турчин за вице на Герджиков. Но следващия път със сигурност ще го направят.Разбира се ако Ердоган до тогава е жив и здрав.

23

12345

преди 2 години

Жалък пудел на банкяра

22

До 14

преди 2 години

Гошко я прочети малко история, освен Де Гол, който между другото е един от идейните основатели на ЕС, едни от най успешните политици в историята са бивши военни, да не говорим, че в Израел това е традиция

21

Анонимен

преди 2 години

Г-н Герджиков, най-доброто, което можете да направите за България, за А. Василев и К Петков, е да отрежете зависимостта им от ген.Радев. МОЛЯ ВИ, бъдете по-убедителен! С поста на ОБЕДИНИТЕЛ ще се справите, вие го можете!

20

Поп Грую

преди 2 години

Е, ми... аз к'во да кажа, като съм принуден да работя и да ставам 05:50 всяка сутрин? Те ме задължават да работя!!!Много, много грозно от страна на тоя пл***zмодий да яхва антиваксърската идея точно сега! Страхът от чутовен провал тресе xepм***фродитските му телеса! Гнус!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Розов чорап

18

Е стига

преди 2 години

Тоя самолет говори неща дето ще се харесат, ама кат опре ножа до кокал друго ще пее, същи послушко като Плевенлиев, като ректор на СУ как пък не излезе с позиция когато биеха млади хора на протестите..., не сме имали от години толко безгласен ректор на СУ, всичките преди него бяха с изразена обществена позиция и роля в обществото, тоя просто беше удобен

17

Анонимен

преди 2 години

Илюзия е, че ДПС ще подкрепи Герджиков на балотажа. Ако беше така нямаше да издигат КравЪдойЪ като техен кандидат. А професора ще бъде удостоен с честа малко да поизпържи Радев в дебата така да се каже -да му понабият малко канчето преди суверенът да му връчи втори мандат.

16

Хаха

преди 2 години

Гласуваш за ГЕРБджиков ДПС !!!

15

Опаа

преди 2 години

ГЕРБджикове правил схемки в СУ, започва да намирисва на ГЕРБерска корупцийка и там ....

14

Анонимен

преди 2 години

Г-н Герджиков, жребият е хвърлен. В тази държава освен вашите колеги и студенти има огромна маса неграмотни духовно, емоционално и житейски хора. Позицията ви ПРОТИВ ген.Радев е правилна, защото няма друга европейска държава, в която на цивилна власт да е назначен военен след ВСВ освен ген.Де Гол преди повече от половин век.

13

Щрудел

преди 2 години

Абе Герджик мазе, толкова ли простовати изглеждаме да ни бръщолевиш ,че не си издигнат от ГЕРБ. Лично от дебелака си издигнат! Знам го абсолютно точно,така,че поне мълчи.

12

Бay

преди 2 години

"Зеленият сертификат не трябваше да се въвежда прибързано и изведнъж, той принуждава хората да се ваксинират, което е проблем" грозно, че се опитва да хване тази вълна...

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя е МЮРЕ!!! Не става. Харесвал Киро Лъжеца. Егати перверзията.

10

Анонимен

преди 2 години

Герджиков се бори за 5те% на Копейкин ли? Да ги взима и с тях да си остане. ГЕРН + Копейкин, чудно.