109

Емилия

преди 2 години

Гербаджийски и Депесарка ***! Трябваха ми две минути да ти чуя мляскането, за да разбера ,че си лъжец и мошенник! А , оная фатмачка само се зъбохили и мига на парцали! Отврат!

108

Студентка

преди 2 години

Не гледай Радев ,няма да го стигнеш скоро! Кажи за Финансовите далавери в Алма матер , за Башар Рахал и малката К....ва!

107

ректор на университе

преди 2 години

Два мерцедеса карам, сто гаджета сменявам.Никога на сухо не оставам!Два мерцедеса карам с тях всички задминавамНикога на сухо не оставам!След кратко време почнах да си пускам аз ръката.Съвсем случайно, може би, й бръкнах под полата.Но тя ми каза: Спирай, тука, искала да слезе.А мислех си късметът пак ще ми излезе!

106

Анонимен

преди 2 години

И тоя е за зелените хвърчащи бележки. Явно неделя-ден за гъби пак.

105

Анонимен

преди 2 години

Герб с БСП и ДПС могат да ги натирят обратно в Харвард.

104

Анонимен

преди 2 години

Ха , сетила се Мара (герджикова)- да се побара ! Сега ли разбра , че има зелен сертификат ?! Или сега реши , че ще ти е от полза ?!

103

Алабала

преди 2 години

Герджиков ти си абсолютен ***! За зеления сертификат се говори от лятото още. И изобщо не е вкаран прибързано, и освен това е изискване на Европа, алоооу аланколу такъв. Ти против Европа ли си бе? Говориш тотални простотии, а ако случайно слънцето не изгрее в неделя и бъдеш избран за президент ще обърнеш дупето на горе и ще говориш че всъщност зеления сертификат е необходимост. Ама че си про*т, чак пък и ректор бил. Ама то ректор си станал по времето на предишното управление така че ясен си.

102

Анонимен

преди 2 години

бай Танасе, на дебата си задай простичкия въпрос " защо Румене така немъжки се отнесе към Нинова" и го остави да кръжи като от време на време му казвай пилотското 5 метра до среща със Земята.

101

Анонимен

преди 2 години

С тоя положението е малко като - ти го плюваш той вика дъжд вали. Същата работа като Боко. Не стига че ги наритаха като мръсни кучета ,той ще ми обяснява, че изпълнили целта си хаххаха

100

Анонимен

преди 2 години

Никой няма шанс срещу ПPOCТОТИЯТА господин Герджиков... Ще загубиш със сигурност от Фигуранта. В България 70% от избирателите са с два пръста чело и изобщо не ги интересува, колко мозък има в главата на бъдещия президент.

99

ОБЕКТИВЕН

преди 2 години

Как един журналист не влезе в СУ да види каква е мизерия-тъмно,мръсно,смръдливо,аудитории не пипани с години.Той беше 2 мандата зам-ректор и 6 г.ректор.Направена е една пушалня в градинката-няма университет в ЕС,в който да има таков място.А пред вратата самият Герджиков с цигара в ръка-минават студенти,никой не го поздравява,не го познават.Ама той много направил в СУ-мижави заплати за едни и мнооого добри за други.В СУ липсва какъвто и да е академизъм.Да си чете лекциите и да не ни занимава.

98

Е, каква стана тя

преди 2 години

Аз тъкмо мислех да ходя в неделя да гласувам не толкова за Герджиков, колкото против Радев,ама този щом ще ми подкрепя лъжеца Киро, нема да стане.

97

Анонимен

преди 2 години

А какво ще стане ако отидем до машините и масово гласуваме с неподкрепям никого? Между другото има ли такава опция? Защото аз категорично отказвам да се подчинявам на нацистката политика, без значение дали ще ми я налага Радев или Герджиков, или ГЕРБ, или БСП! Та наистина, има ли опция не подкрепям никого на балотажа?

96

Анонимен

преди 2 години

И ти ли като Радев си за сертификатите? Я да си го кажете в прав текст. Че един фашист и още един фашист вещо много ни идвате.

95

Анонимен

преди 2 години

До Професор ГерджиковИнтелигентността не му достига за да осъзнае кой и накъде го тика ! Край и на кариерата му ! Нарушава един от законите- университетът не е място за политическа пропаганда !

94

Анонимен

преди 2 години

Герджиков, нямаш никакъв шанс, откажи се от балотажа. Икономисай бюджетни средства за деца в нужда!

93

до Няма да е лошо

преди 2 години

какво като го избереш бе Куррee, България е парламентарна република и при нормално правителство президентина ти е един паркетен паун. Нищо не зависещо от него.

92

Няма да е лошо

преди 2 години

да изберем професор Герджиков за президент за да се нормализира политическата обстановка и да се спре свободното падане, обаче с тея 300 ли 600 машини ли дето са ги нагласили за смяна между първи и втори тур подозирам, че ще спечели машиниста.

91

Анонимен

преди 2 години

Колко ще ни струва отново на нас данъкоплатците балотажа след три броя избори за една година???Стотици милиони вместо линейки,подобряване на болничните заведения и отварянето на нови диспансери- стотици бяха затворени- затова умиратат масово хората и заради липсата на адекватна и квалифицирана медицинска помощ....Единият да се откаже и да не харчи парите на една нация,родложена на геноцид от години,а сега ударно.

90

Анонимен

преди 2 години

Проф. Герджиков няма представа на кой свят е и с какво се е захванал. В случая той е просто новото мисирче на Бойко.