49

Анонимен

преди 2 години

До 46: Бойко Борисов е НАЙ-ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК в най-новата ни история. Независимо от прос-тотията на този народ Борисов успя да ръководи успешно държавата. От тук нататък започва ликвидацията на Република България и българския етнос. Толкова ще ви ограбят, че всички млади и кадърни българи, роми и турци ще се разбягат, където им видят очите.

48

Анонимен

преди 2 години

Откога "Качеството,полегнала е Тодора"което носиш ти е стойностно?

47

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи опорката обединител на нацията, няма как да има такъв дори и Левски не е успял да обедини нацията приживе какво остава за настоящите плазмодии.

46

Анонимен

преди 2 години

Всички знаят, че не Герджиков, а Румен Радев защитава интересите на мафията. Рашков многократно е посещавал казината на черепа, бил е на купони заедно с покойния "баща" на българската мафия Илия Павлов. Така, че не лансирайте чисти лъжи!

45

Анонимен

преди 2 години

Г-н Герджиков, БСП ще ви ударят по ахилесовата пета, вие сте докачлив. Приемете тази ваша възможност да бъдете президент на РБ като личностно израстване. Дори ген.Радев да е искрен в самозалъгването си, че работи за народа, неговите ментори от БСП със сигурност мразят народа и искат да го поробят.

44

Анонимен

преди 2 години

Не му стиска да отиде докрай - ако обещае, че ще се бори срещу зеления сертификат, че ще сезира КС за фашистките мерки зеленият чорап направо ще увисне, изведнъж ще се появи много скрит вот. За съжаление и двамата ядат от една хранилка, много по-интересен балотаж щеше да е между *** и Костадин Костадинов

43

Анонимен

преди 2 години

В Университета се знае кои професори са дясно ориентирани и кои са ляво към БСП и БКП.Герджиков е от левите.

42

Анонимен

преди 2 години

Кандидатчето на Мафията, дори с гласовете на ортаците им турци, пак няма да може да победи Българският президент Радев.

41

Анонимен

преди 2 години

чорапа се *** с народа, а народа се радва на мокрите сънища.ще го оправят веднъж и завинаги и ще спре да е прoст и глупав.

40

Анонимен

преди 2 години

Г-н Герджиков, в дебата си с Радев не забравяйте ЗАЩО ще ви подкрепим:защото не искаме казармен РЪБ да управлява държавата. Говорете за партийната му обвързаност, за това, че не успя да обедини нацията, напротив-още повече я разедини, за това, че няма убедителна евроатлантическа ориентация тъй като е кандидатура на ген.Решетников и СПОКО, на САЩ не му трябват двойни агенти, ще го отстранят от власт!

39

Анонимен

преди 2 години

Този не е професор, а преводач.Нека все пак бъдем коректни, защото така принизяваме истинските професори.

38

До 27

преди 2 години

А ти като много грамотен знаеш ли какво са 700 000 гласа повече. Нито турци, нито никой не може да помогне на Герджиков. И какво БСП те гони? БСП е с едва 10 % . Просто по-голяма част от хората са за Радев и то от всякакви партии и без партии. Зад Герджиков са само ГЕРБ и ДПС. Последните, защото Радев се изправи и попита лице в лице /не през фейсбук/ Карадайъ, коя е родината майка за него.

37

Див Петел

преди 2 години

Къде им е бил акъла на тия хора дето са дали 48% на тоя ***? Въпроса е риторичен. Убеден съм че акъла им е бил в чорапите зелени или пък червени....Герджиков, пожелавам успех на балотажа и дано получиш по-широка подкрепа да изхвърлиш този разеденител на нацията от президенството, барабар с любимата му играчка - дрончето и с невротичната му любовница.

36

Анонимен

преди 2 години

Гербераст популист. Та нали точно вие затворихте парковете и изкъртихте пейките

35

до 14

преди 2 години

Генерал,завършил престижни Академии тук и в САЩ не може,но Пожарникар от 4-ти факултет на Милиционерското училище в Симеоново,при това Агент на ДС може?!

34

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, професорът тепърва ще трупа политически опит. Много по-добре е хрисим президент, отколкото президент на БСП.

33

Анонимен

преди 2 години

професоре, не можеш да се мериш с казармен комплексар. след изборите чорапа може да те натири от университета като член на мафията.

32

Анонимен

преди 2 години

Радев е тиранин. Долу тираните!

31

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега и този......Ей, на маймуни стават за някой и друг глас. Видя че онзи от Възраждане събра цели 5% само с празнословие, че нямало никакъв Ковид и наш Герджиков, решил да лъже и маже той. Не трябвало да има сертификати. А, защо сега го казва Герджиков? За да спечели някой и друг глас от ненормалниците. Не знам, до колко си дава сметка, че от антиваксърите и конспирациите, почва да писва на по-голямата част от хората и опротивяват.

30

Анонимен

преди 2 години

По-добре магаре в Президентството, нежели дърт разпран нерез!