29

анонимен

преди 2 години

Е, кой ви е развалил машините? Една жена изяла една разписка и толкова!

28

анонимен

преди 2 години

Убаво, ама да не ги ПРЕПРАВИТЕ, в полза на Рундьо!

27

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че трябва да се "поправят", как иначе ще се манипулира вота!?

26

Анонимен

преди 2 години

В неделя следях екзит-половете - до към 16:30-17 ч ГЕРБ водеше с над 5 % пред останалите партии. А Радев и Герджиков имаха 4 % разлика. Как за 2-3 часа Промяната и Радев дръпнаха толкова рязко? Дали не е с помощта на някоя машинка? Това ли налага спешния "ремонт" на 200 - 300 машини?

25

Абе моя касов апарат

преди 2 години

издържа повече от тея принтери бе! Ако през няколко години не измислят данъчните някоя врътка, за да ни задължат да ги сменяме и досега щях да си карам с първия. Само сменям лентата, и евентуално мастилото.

24

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш, тенекия за 6000 евро никога не използвана се разваля при първа употреба!?!?!? Че аз за 10 пъти по-ниска цена ще взема от най-долнопробния магазин компютър и ще ме изкара няколко години при всекидневна употреба. Що за п.ростотия!

23

Росица

преди 2 години

Правилния въпрос е:кой "помогна" на толкова машини да се развалят?? И чий приятел е този собственик на сиела Норма,кой го избра и кой след уреждане на всички сметки завинаги ще го отстрани от мерака за нови ангажименти. да си обслужва Албания и Украйна.

22

Сега тоя

преди 2 години

дето го реши задължително да се гласува с машини и Радев дето подписа указа да бъдат така добри да си бръкнат в джобчето и да платят всичките тея пари дето взеха от джоба на дънъкоплатеца. Омръзна ни да се упражняват на наш гръб!!! Заплати достатъчно големи им даваме да си платят за тарикатлъците.

21

Анонимен

преди 2 години

Абе, кога толкова се развалиха тия машини?

20

техник

преди 2 години

искали са да кажат преправят ама се объркали и казали поправят :) иначе фигуранта как ше вземе втори мандат .

19

Тивия

преди 2 години

Вие бъзикате ли се ? При тази цена на машините и да дефектират още с пускането. Те играчките от зърнените закуски издържат повече. За всяка повредена или нестартирала машина да се търси неустойка от фирмата произвела и доставила ги.

18

АнонимеН

преди 2 години

И РАДЕВ И ТОЗИ НА СИЕЛАТА ЗАЕДНО С КИРО МЕНТАТА ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА СА В АРЕСТА И ДА ОЧАКВАТ ПРИСЪДИ! РАДЕВ ЗА СЪУЧАСТИЕ В НЕ ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ А ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА ЗА ОТКРИТИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ)!

17

Emigrant

преди 2 години

Да трябва да се поправят,да им се смени алгоритъма.Три за грипена един за Герджиков!Три едно,три едно,три едно!Така им се е д,окрало на Грипена с Кирчо и Кокорчо,че две не видят!Айде да идват изборите ,че да се успокои рузкия аватар,че Гешев няма да може да го прибере на топло!!Туй му е целия проблем около управлението на блатото!Бог да прости ж,абите и останалите гадини дет ще трябва да живеят за нататъ в него!!Сбогом ЕС.Добро пожаловат СССР с товарищем Путине!!

16

Далаверко

преди 2 години

Голямата далавера сработи ! Машините бяха "правилно" настроени и успяха да пренасочат "правилно" гласовете на стадото. Честито ,мЪдурковци ! Скоро в Европа ще се говори за родината като Венецуела на Балканите !

15

Анонимен

преди 2 години

Този господин не спря да се оплита. Два пъти броели едни и същи машини. Па се оказа, че бройката на намерените машини си е точно тази. Ама за разлика от стротелите първо вършел работа после му плащали. Ами направи строителна фирма, завърши цял обект и чакай да ти плащат. Били за избортите в Грузия. Само дето те минаха. Ама били само за демо! 400машини! Ама били за резервни части. Сега като не ги ползвали, щели да са му коледен подарък! Счетоводител съм и не знам на този как му излизат сметкате?

14

Анонимен

преди 2 години

7 милиона иска да и се изплатят! С хартиените бюлетини беше по-трудно манипулируемо и по-евтино. Факт неоспорим!

13

Анонимен

преди 2 години

ЦИК ги отброи като около 60 неработещи. Какво не им работи на другите 240. Изпечатали средно по около 600 разписки и вече за ремонт. Автоматите за билети в градския транспорт май са по-надеждни.

12

АНОНИМЕН

преди 2 години

СИЕЛА ЛИ Е НОРМА ЛИ Е ГОРЕМИ ШМЕКЕРИ ОЩЕ ЕДНИ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ ИЗТЪРПИМЕ И ПОСЛЕ ЩЕ НАСТЪПИ РАЙ НА ЗЕМЯТА!!!А ИТН ДА СЕ ПОНЕСЪТ НАКАЗАНИЕТО ЗА НАТРАПЕНАТА ПРОСТОТИЯ С МАШИНИТЕ АМА НАЛИ СМЕ ТЪРЕЛИВИ!!!ААААА?

11

АнонимеН

преди 2 години

ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА, НО ТАКА Е КАТО НЕ СЕ СРАВНЯВАТ ДАННИТЕ ОТ РАЗПИСКИТЕ И ДАДЕНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ МАШИНИТЕ! ИЗМАМИХА НИ! ОЧАКВАХ, ЧЕ БРОЕНЕТО НА 100% ЗНАЧИ И РЕЗУЛТАТА В ТЯХ А НЕ САМО БРОЯ НА РАЗПИСКИТЕ!!!! ИЗБОРИТЕ БЯХА НАПЪЛНО ФАЛШИФИЦИРАНИ В ПОЛЗА НА РАДЕВ И ПОДМЯНАТА С 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА ВЗЕТИ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ БЕЗ ДПС!

10

Муахаха

преди 2 години

Видно е, че Машините са Произведени в Комунистически Китай от компанията на Уго Чавес от Комунистическа Венецуела! Иначе, Вервайте, те Броят Вашият Демократичен Глас!!