112

Как спечели ПП

преди 2 години

Машините ! Ето отговора

111

Анонимен

преди 2 години

Когато проф. Иво Христов каза, че 80% от българите са де б или огромно количество де б или скочиха като опарени - Как така си позволява да ни обижда. Ами уважаеми де б или истината не е обида. Има ли друга държава в ЕС с толкова нисък стандарт на живот. Даже държави извън ЕС са със по- висок стандарт. Мантрата ,че българите са най- умните, най интелигентните, най- качествените, най- не знам си какво си отиде е канала.

110

Ха-Ха

преди 2 години

"Професорите" ще се окажат прави! 2-3 месеца след прекаран Ковид, човек бил неадекватен, с около 60 процента работоспособност ...и т.н. Ами това са стотици хиляди гласове. Витанката говореше за стотици хиляди разболяващи се всеки ден ... Харвардците печелят! Всички професори. Социолозите и те са перманентно болни от Ковид.

109

До199

преди 2 години

Забравяш че ше признаят македония,и всичките и плетенции.Кирчо са писа примиер 3 дни преди изборите,машинацията е ясна!Ама и много дето чакат някой да ги оправи,сега ще си търсят благоденствието!

108

Анонимен

преди 2 години

Аз не вервам толкова да са гласували за тях, просто са ментета :))) Още преди да ги "изберат", взеха да решават с кого да преговарят, доста съмнително за анонимници :)) Решиха да ги сложат първи и го направиха, дали е честно и кой е гласувал за тях изобщо, това нема значение :)))

107

Дедо

преди 2 години

По точно бих казал синдрома на "глyпaвия избирател"!

106

Анонимен

преди 2 години

Няма, как партия на 2 месеца да стане първа политическа сила без манипулация на вота...

105

Ето я

преди 2 години

Промяната. Гласуваш за ПП. Получаваш БСП. Хаха..

104

Истината е,

преди 2 години

ЧЕ ОПГ ГЕРБ тотално се *** и последните години техния вожд освен, че ставаше смешен но и много жалък. Съвет приемете загубата и се примирете, че повече никога тази банда няма да управлява 12 години мракобесие стигат.

103

Истината е,

преди 2 години

че фуражката отдавна си е направил сметката. Поне сто пъти са го питали, дали ще прави собствена партия и винаги е казвал не. Обаче кагебейската мая си каза думата. Още лани са подквасли кирчококорчовата работа. Радев е злобен по природа и алчен за власт. За това се е разкикерил и за Президентсво и за МС. Не се спря нито пред партията-майка - направо ги загроби, нито пред тези, които миналото лято му крепихаюмрука. Сега обаче последните ще му го върнат с подкрепата за правителство

102

Асан

преди 2 години

Хората да не са прости да пълнят гушите на Киро и Асан :)))

101

Асан

преди 2 години

Изтеглил грънци 75% не гласуват изборите са невалидни :)))

100

Анонимен

преди 2 години

Чорапа ще се прецака избирателите си, така, както го направи и с ортаците си.

99

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Наблюдавам реакциите на "Запада" - почнат ли да скачат,значи нещата в БГ са започнали да се оправят и може да очакваме някаква макар и минимална промяна....За сега обаче е спокойно. Значи вадете си заключение!?

98

До Спас

преди 2 години

На крива ракета ... Машините й виновни ...

97

Спас

преди 2 години

Аз знам! Със стотици допълнителни машини!

96

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

Член на ГЕРБ може да бъде всеки, стига да е: неграмотен, да не познава граматиката, да има в речника си най-много 20 - 25 думи, една от които е задължително "действително", да краде без ограничения европейски пари, както и такива от бюджета, с европейски пари да си строи къщи, които да представя като "къщи за гости", да не говори нито чужд език, до облагодетелства всичките си роднини до девето коляно с общински и държавни земи и имоти, да е безпрекословно верен на върховния вожд, да му се подчинява, да му целува ръка, по възможност, докато е на власт да се сдобие с поне 5 - 6 апартамента, да у

95

Анонимен

преди 2 години

Лутащите се избиратели преди 3 месеца искаха за премиер Слави чалгата да ги управлява, СЕГА Киро Лъжеца. А Радев си въвежда нова Конституция от Путински вид, при която 2-та му мандата да не се броят и да почне да брои от начало още 2 мандата по 5 години. Иска му се да управлява повече от Тодор Живков. Това си е вече истински комунизъм.

94

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява

93

РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

До до 12 год. ГРОБти в неделя се оригваше на Л.. като разбра резултатите.,. примитифф, и не се прави 4е знаеш Англииски.. ПРИМИТИВ миекащ !!