132

Shark

преди 2 години

До Dinosaurus. Аз много отдавна съм си отговорил. Въпросите ми са риторични, отговърт го знаем всички. Знаем как в късния следобед се мобилизираха гласоподаватели в махалите. Ей това работеха ГЕРБ! Също и работеха за назначаване на наши и ваши по министрества и общини. Пловдивския кмет с 9 заместници! Общинските служители постоянно се увеличават! Какво правят всички тези хора! Къде е електронното правителство?!

131

СМЕХ...

преди 2 години

ДАВАТЕ "ЮНАШКО ДОВЕРИЕ" НА ДВАМА ПАЛЯЧОВЦИ "ОТ НИКЪДЕ".....И ЧАКАТЕ ТЕ ДА ВИ "ОПРАВЯТ"------СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е , ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ " ТРЪГВАТ ДА СВАЛЯТ СУЛТАНА --С "ДЪРВЕНИ ЧЕРЕШОВИ ТОПОВЕ" , ВЪОРАЖЕНИ С ВИЛИ И КОСИ...ХА,ХА,ХААААААААА.............СЕЛЯНИ ПРОСТИ И ЗАГУБЕНИ...??!!!.....ТАКА Е БИЛО --ЦЕЛИ 500-ГОДИНИ ПРИ СУЛТАНА ....И 45-ГОДИНИ "СОЦИАЛИЗЪМ"--ПРИ Т.ЖИВКОВ!!!!--СЪЩАТА ПРОСТОТИЯ!!!

130

ни са знай

преди 2 години

Най-различни мнениясе споделят по форумите, а нещата са много лесни за разбиране, според мен.Тези, двамата нови герои извършиха нещо, което никой друг досега не беше направил. За съвсем кратко време с действия смело изобличиха методи за кражби и показаха какво тряябва да се направи.И това направи впечатление и се хареса.Но за съжаление доста хора харесват повече празното говорене, но с много "убедителен" тон.А такова не липсва!

129

весел патиланчо

преди 2 години

Сега всичко ще се нареди, Макс и Мориц ще ни веселят и ще си правят пакости на воля! Е, ще има и патещи, но поне ще е весело!

128

Гледна точка

преди 2 години

Няма такава т....а държава и такъв т...п народ. "Проект", даже не е и партия, създаден преди два месеца, безструктури, безясна идеология и програма, без изобщо да е ясно кои и какви са другите лица в нея, освен тези двамцата, печели изборите. *** безумно дава доверие на гола поляна (май същото се случи преди три месеца с Има Такова Недоразумение) и после се чуди защо сме на тоя хал. Не знам има ли такова чудо другаде по света.

127

Dinosaurus

преди 2 години

До Shark: Ами отговори си сам, щото все пак Ферб паботеха и носеха отговорност. Грешки бол, но който не бачка, той не греши. А чегуртачите кво? Нищо не могат, нищо не правят, никаква отговорност даже не щат да ч1уят да поемат, решения нямат, обаче грешат мощно за 450-500 милиона народна пара и наричат това промяна (начело с БСП). Като плащаме масрафа и не ги пометем кой ни е виновен, ББ? С мрънкане и чегъртане кво свършихме? Честита поредна промяна !!!

126

ахах

преди 2 години

Веселинка авторката ми изтри коментара,щото водещата е по яка от нея хахаха

125

Анонимен

преди 2 години

За пореден път се убеждавам, че народа много го мързи и му е все тая. Докато е така оправия няма да има. Да не говорим, че историята показва, че не можем да задържим държава. Не ни е присъщо някак .....

124

noFreeman

преди 2 години

синдромът на лъжата е ПП - продължаваме по план за геноцида заповядан ни отвън...

123

Защо ли

преди 2 години

Много съжалявам че не емигрирах докато бях по-млад . Силите и нервите които хвърлих в нашата реплика на държава и демокрация щяха да ми стигнат дори и 40 годишен да заживея нормален европейски живот.Вярно че щях да съм чужденец в другата държава но поне щях да получавам каквото давам.Тук даваш здраве, време, нерви а получаваш колкото да оживееш до другата заплата.Туй държава ли е в която има работещи бедни? Държава ли е където се рекламира кредит "До заплата".

122

м,да

преди 2 години

Всички губещи обвиняват спечелилите, във фалшиви избори! Браво на хората подкрепили, умните и образовани хора!

121

Анонимен

преди 2 години

Избирателна активност 25%... Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-лесни са манипулациите и по-лесно се прокарва външното влияние. И ето ви най-лесния пример - манг0 гласува, вие не, дъгата гласува, вие не... ама после вие се оплаквате от управлението, а те има как да натиснат за техните искания.

120

ха ха

преди 2 години

Последно ПП плод на ЦРУ ,или на КГБ е? Дойде края на тоулупа и чалгаря!

119

Shark

преди 2 години

До 206 Ами те всички избори досега бяха Уговорени. Да не мислиш, че досега е имало значение гласуването. Как Бойко управлява 12г. Който съм питал от познати и приатели, всеки казва че не е гласувал за ГЕРБ. Как Тотев стана втори мандат кмет на Плавдив, като вечерта на изборите в 22ч водеше Славчо, а сутринта се оказа Тотев! Как стана Зико и кака Здравка областен, такъв цирк спретнаха, че втора беше, пък после се объркала била. ГЕРБ уравлява 12г с манипулации, ама сега се сетихте да мрънкате. ЩО?

118

Анонимен

преди 2 години

Копейкин изглежда на екзекутор, не знам как се добра до кокала след толкова години опит да влезе у парламенто :))) Всички избори са били съмнителни, ама като сегашните не съм виждал, просто без коментар :)

117

Бербер

преди 2 години

Прав е бил Баце матриала е лош. Хортаа вярват на недобре познати играчи,бързо се влюбват и сватбата е готова но после ще му мислят. И така 32 години.

116

Чоко

преди 2 години

Няма лутащи се избиратели а фалшифицирани избори. След като разбраха, че няма да могат да откраднат от гласовете на ГЕРБ решиха въпроса по най-простия начин. Вътрешни преразпределение на гласовете. Горкият Слави, горката Корнела и още по-горките Генерал и Пинокио. Така ги пре*е*ба пРезидента, че свят да им се завие. Сега искат не искат ще изпълняват каквото им разпореди понеже на следващите избори ще ги изчегърта изобщо от мандатите в НС.

115

Анонимен

преди 2 години

Да... Как така герб печели 20% ... Машините ...

114

Анонимен

преди 2 години

Ясна е манипулацията......повредени машинки, чакащи с часове хора.....оказа се, че нема значение за кого ще гласуваш, всичко е оговорено предварително :)))

113

Марио

преди 2 години

Ами това стана ясно още преди изборите,че ще отмъкнат гласовете на другите партии.От трън та на глог.