414

До 481

преди 6 месеца

По време на хиперинфлсция като взимаш заеми,които не си наясно как ще връщаш става като при др.Виденов и др.Румен Гечев ,а на последния изобщо не му дреме че е фалирал държавата,чак стана проф.по икономика,а сега виден антикорупционист!

413

Анонимен

преди 6 месеца

Е тези 0.49% от вчера останали още не са доброени.Що така? Колко време ви трябва ,бе?Минаха 24 часа,какво гласят братята код и софтуер?И как е възможно две частни свързани лица съветници на имотния крал Чашков да държат най важната част код и софтуер за избори,а ЦИК представляващ държавата в неведение?

412

До тоя отдолу

преди 6 месеца

Хасен е гербаджия там мозъчния тръст не е висок и няма те разбере какво му пишеш.. Безсмислено е

411

Анонимен

преди 6 месеца

До хасенВъв времена на хипер инфлация и отрицателни лихви на облигациите само кръгли ид..ти не взимат заеми.. Дори герб взимаха, но после ги харчеха за глупости вместо за нещо с добра добавена стойност

410

ЦИЦЕРОН

преди 6 месеца

И как ше се обединят всички за затварянето на белен и тецовете, за отстъпки пред македония и приемане на истамбулксата конвенция? бсп и итн още симпатизанци ще загубят от тва клякане пред ХеР0!Обяснете ми как ще не маерят обща политика? освен да слушат Канадеца, който даже още партия няма

409

Отец Паисий

преди 6 месеца

Продължава Петлаенето. Да видим сега може,или неможе българина да прави коалиционна политика. Да обедини народа под обща Национална политика и постигане на Стабилна държава.Понамаляха изгладнелите кучета лидери на комплексираните партии и би трябвало да е възможна вече коалицията за управление на България.Успех!!!

408

Бул гур

преди 6 месеца

Крайно време е да сложим край на Продължава Плюенето/ПП/ и да дойде време на Правим Промяната /ПП/. Поздравления за Първите и желая успех! Дано са им уврели тиквите на политиците,че неможе вечно да се плюе,а трябва и да се Работи.Коалиционна Култура е подхода и пътя към успеха.За сега имаме само Добра опозиция в лицето на ГЕРБ и ДПС.Чакаме управляващите...

407

Анонимен

преди 6 месеца

Машините на ДС определя пак техните протежета от Канада да са първи 100% манипулация да ама няма пак да управляват няма да ги подкрепят никой освен бкп_бсп и бойкоклиев

406

Васко

преди 6 месеца

Преобладава ляво мислещия народ който избира политици популисти които ще правят дясна политика! Партии светкавици! Пример е ДБ, Има такъв народ, партията на Мая. Българите мечтаят за отмъстители! Българина иска да бъде отмъстен заради това,че крадецът не му е позволил той да е крадецът! А като се събуди ще си помечтае следващия път той да е отмъстителя,ако не го езабелязал сегашния отмъстител и не му е позволил да бръкне в кацата за мед.Но там има катран и някога е имало капчица мед.

405

Solar Power

преди 6 месеца

До Loyko: Напълно си прав. Но ПП отново не го разбират както и преди ИТН и ДБ. Още първите ти думи са няма да работим с ГЕРБ/ДПС. Ххахаха ами това са над 1 милион от българските граждани. Още с тези думи знам,че това ще е поредното провалило се правителство и загуба на още 4-5 месеца. Да погледнат какво пише на парламента отгоре първо и да търсят общ език и компромис с всички !

404

Турчин

преди 6 месеца

До ОСМAК МЮСЛИ; *** на психиятър, да те хоспилатизира, излекувай се и си пий хапчетата редовно защото ставаш неадекватен и опасен за обществото. Тебе трябва да те държат постоянно под наблюдение.

403

Анонимен

преди 6 месеца

Пак платените агенции "познаха", колкото и познаха за Б Бонев от 0.02%, той взе 25. Толкова за тяхната точност, но иначе взимат пари да правят други прогнози.

402

До 467

преди 6 месеца

Радев е новия президент. Можеш да са самуубиеш вече

401

Loyko

преди 6 месеца

Поздравления за първите на изборите! Продължава Петланието на българския народ.Обединението трябва да е вимето на Българите,а не срещу ГЕРБ.Разделянето на партии е условно и не прави хората врагове,а опоненти и ние трябва да го разберем.Крайно време е да се мисли за държавата и народа ни,а не за постове и облаги.Успех на избраниците!

400

Анонимен

преди 6 месеца

чорапа здраво наака ортаците на изборите, та сега пак герб му е виновен.

399

Бунгар

преди 6 месеца

Лутането на един народ продължава.Дано народа и политиците са узрели за диалогичност и да намерят сили и разум ида се обединят в името на доброто за нацията ни. Познавайки качествата на българина ,ми е трудно да повярвам в здравия разум и креативноста на политиците ни.Това ме кара да не бъда толкова твърд оптимист в добрия изход след тези избори.Дано греша.

398

Христо Христов

преди 6 месеца

До 461"Почва пропадането, тази сбирщина от некадърници ще види сметката на българите." - що бе, евроинтеграторите са 90%... или викаш ще направим решителната крачка към пропастта заедно с Брюккел?!

397

Анонимен

преди 6 месеца

ДПС да благодарят на Слави и протестърските партии, че им осигуриха безкрайно количество секции.

396

Анонимен

преди 6 месеца

Я да видим колко българи могат да се справят с простата аритметика за първи клас:С колко процента според вас печелят ПП ПП (Прокопиев Плаща Повече от Пеевски), спрямопроцента гласували ??

395

Анонимен

преди 6 месеца

Почва пропадането, тази сбирщина от некадърници ще види сметката на българите.