347

граматик

преди 2 години

До безименния. А ти кой клас си завършил? Правописът ти е като на 30 годишен ром в първи клас.

346

Анонимен

преди 2 години

70% от българските избиратели не искат да знаят за Радев и Йотова!

345

Анонимен

преди 2 години

Когато живееш в една държава за да имаш право да критикуваш и изискваш,първо трябвада гласуваш. Но и да гласуваш,пак могат да фалшифицират изборите както сигурно са направили за да сложат новата партия саздадена с цел да свали герб от власт.Ех не се натъпкахте с пари. Кой ли мисли за народа. никой!

344

антиджендар

преди 2 години

До 405 StrikerРадев е новия ни президент така , че са успокой и са гушни в прегръдката на новия си мъж от Никарагуа

343

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам хората които коментират ситуацията тук по начин все едно ГЕРБ е спечелил изборите,хора опомнете се Шайката претърпя пълно фиаско и при двата вота!

342

Анонимен

преди 2 години

По добре Киро отколкото Слави, Нинова, Мая, Елена, Бабикян и др

341

гербер

преди 2 години

До 394. Фактът ти е лъжа. България си беше най-добре точно при управленията на ГЕРБ, ама то е ясно, че отявлен антигербаджия като никога няма да го признае. Айде честито ти нов дълг от днес и май хазната е на изпразване.

340

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли , коя партия колко мандата взема в отделните градове ?

339

Анонимен

преди 2 години

Не на комунизма ! Не на Ковид вируса и новия световен ред измама ! Не на ограниченията на човека! Свобада за човека дадена му по право на живот от БОГА ! ЕДИНСТВЕН ТВОРЕЦ И САЗДАТЕЛ НА ДУШИТЕ НИ!СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ!

338

Striker

преди 2 години

Резултата е напълно очакван, на фона на всичките измами на Кирчо Ментата, издънките с машините и вс. останало. И все пак важното е, че М-ун+я Крадев не спечели и отива на балотаж! Дано на Г-а=н*я му дойде акъла и махне националния предател Ф-а+т=м-а-к от власт!

337

Анонимен

преди 2 години

Нека си остане Радев да набива крак

336

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ МЛАД И ВСЕКИ УМЕН КАДЪРЕН МЪДЪР ОСЪЗНАТ МИСЛЕЩ ЗНАЕЩ ЧОВЕК в държавата България! .. ДЪРЖАВАТА ТОВА СА ХОРАТА ! .. ГЛАСУВА И ВИНАГИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ !АЗ, г-не или г-жо,изобщо не ме вълнува какъв сте, НЕ ПРИЕМАМ КРИТИКА ОТ ПРОСТОЛЮДИЕ И НЕВЕЖЕСТВО. ОТ ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ ДА МЕ СТИГНАТ ПО ЗНАНИЯ КАЧЕСТВА, А ДОРИ И ВИЗИЯ НА ЖЕНА. Просто замълчете, защото целият свят ви се смее!!!

335

noname

преди 2 години

Голям гербаджийски вой. Няма да има какво и откъде да крадът. Винету се е скрил под шипковия с напълнени ***, а Севда тв му носи мокри кърпички.

334

Анонимен

преди 2 години

гербтролаж, колко неистови излишни усилия :)

333

Анонимен

преди 2 години

Единствено у нас може да получиш достъп до имотни и други данни срещу скромна такса или малко по-нескромен подкуп, да откраднеш имот законно- напр. чрез законна констативка пред нотариус и куп други неща- няма виновни, няма отговорни, защото законите го позволяват. Ами, да се срива държавата и толкова.

332

Справедливост

преди 2 години

25% означава, че на българите им е все тая, те вече са се нагласили и не им пука за нищо.Ще има още избори, 100%, но вероятно ще се мине през хилаево правителство, което да обере негативите, да вдигне цените, да се направи на велик спасител преди краха, но трябва да знаят, че хората са умни и могат да направят разлика между 1997 и 2021

331

реалист

преди 2 години

След тези избори кашата стана още по-голяма.

330

Анонимен

преди 2 години

Най важното Радев не спечели на първи тур

329

Анонимен

преди 2 години

За по- добрият ПРЕЗИДЕНТ проф. Герджиков ! Аз искам за президент проф. Герджиков!Можем да искаме и Доналд Тръмп нали.. ?Интелигентният знаещ и можещ избор на хората за президент е проф. Герджиков!

328

Анонимен

преди 2 години

Няма млад или възрастен умен интелигентен осъзнат мъдър човек който да гласува за ГЕРБ, които окрадоха разграбиха и си присвоиха държавата. Факт!