32

Анонимен

преди 2 години

И в Турция същото е положението.. Навсякъде е Афганистанци, Сирийци, Иракчани, даже от Африка има.. Гражданите на Турция се превърнаха на мигранти в собствената държава..

31

(-_-)

преди 2 години

Лукашенко сам си ги бил вкарал тия.. Е по-безумно от това здраве му кажи. Тия джагали влизат незаконно през разни дупки по границата или се прекарват от каналджии, които междувременно ги обират. Точно както при нас. Тяхна цел е предимно Германия, а причината за тия потоци е САЩ, които им избомбиха държавите и сега цари пълна лудница..

30

Анонимен

преди 2 години

Беларуските компании имат забрана да летят в Европа. Нищо не може да изпрати. Какво става, кога ще спира газа, нали се пънеше?

29

Анонимен

преди 2 години

Разбирам ги НО... Хем не ги искат хем нахлуват в границата на Полша.. Все едно Европа задължен да ги нахрани и да ги намери работа... Има богати арабски държави напр. Катар, Арабски Емирства и.т.н.

28

мак

преди 2 години

До МНЕНИЕ. По-точно, меркел и други оядени са им отворили вратите. Полша и Унгария от самото начало бяха против, та ги заплашваха със санкции за всеки неприет и им намериха "слабото" място, върховенството на закона.

27

Анонимен

преди 2 години

Той хубаво ще ги изпрати ама Германците самолети нямат ли и те за да ги връщат. Кво се правят на ударени с мокър ***. Още ли не разбраха че тия не стават за интегриране и да им вършат черната работа

26

xa-xa

преди 2 години

Evropeiskite darjavi mogat da stanat samo publi4ni gei-domove. Ili te ve4e sa ? Kakto i da e, Evropa e "gola voda" i taka shte e za napred - veliki sili samo v maloumnite ti fantazii.

25

МНЕНИЕ

преди 2 години

Лукашенко е прав - ЕС Официално покани тези хора .

24

Анонимен

преди 2 години

САЩ изтеглих войниците си от Афганистан и от Германия, нато е нищо без САЩ , но европейските велики сили могат отново да станат такива за нула време Европа и ЕС с обща отбрана, защото е заобиколена от диктатори. Бившите ссср републики турция Сирия Либия и т. н.

23

мак

преди 2 години

Тоя ги докара на граница, беснее, че никой не ги пуска и защитава границите си, а сега се отбранява и заплашва, все едно някой друг ги е докарал. Дано не се стигне до някое нещастие, не се знае, поляците или литовците докога ще издържат. Срещу хиляди агресори кой ще устои.

22

Анонимен

преди 2 години

Как пък се озоваха тези джунгали челмосани в североизточна Европа тука има врътка. Вече само хибридни атаки ей, хакери, горива, мигранти, шпиони.

21

Анонимен

преди 2 години

Типични комунисти и мръсните им номера веднага да се депортиран по домовете си Европа на европейците.Има и други места за мигриране арабски полуостров, Австралия, САЩ Канада, нова Зеландия Сингапур Хонг Конг има много други богати страни.

20

Анонимен

преди 2 години

Преди 3 месеца бях в Беларус. *** това е уникална държава. Огромни улици, никви пробки, паркове, чистото. А като им влезеш в супермаркет, то се губиш сред стоката. Иначе-да. Няма заведения на всяка крачка, ако някой се е затъжил за соца.там е мястото. Доста стерилно, но спокойствие струи отвсякъде. Даже на лодка се возих по една река, но и забравих името. Насред Минск

19

Анонимен

преди 2 години

Башар Асад, Ердоган, Путин, Лукашенко създадоха мигрантски поток "Европа". Извозват със полети безплатно всички желаещи от близкия изток до Европа. Дори в Ирак и Йордания предлагат до 50 000 евро за да имигрираш в Европа. Поемат всички пътни разходи

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя Лукашенко е такъв измамник! Никой не може просто така да пристигне в Беларус. Те са им издали виза, а после твърдят, че искали да ги репатрират. Съвсем умишлено са ги подвели да дойдат. Обещали са им да стигнат до Германия, а сега се прави, че случайно са се озовали там.

17

мазепа

преди 2 години

Защо им е да бягат от процветаващата Беларус в загниващия ЕС?. Украйна предлага да приеме промъкналите се емигранти в ЕС и да ги върне в Беларус - по конкретно в беларуското посолство в Киев. Посолството имало голям парк и можело да поеме няколко хиляди души.

16

Анонимен

преди 2 години

Еврогеьовете много тачат брадати рошави мигранти

15

мухахахаха

преди 2 години

Никакъв глас няма този *** Лукашенко, той е марионетка на джуджето Путин, каквото му нареди дребния това ще прави. А в същото време Беларус си остава държава от третия свят, поробена от руската империя на злото, където минималната заплата е 129 евро. Германците са локомотивът на ЕС и си живеят охолен живот, въобще не смятат Лукашенко за жив, колкото и да ги плаши!

14

От бореца

преди 2 години

Не се радвайте на изкфффелия имбесил, на югоизток дебне подобен с обрезан мозък!

13

Анонимен

преди 2 години

Още от месеци се пишеше, че Беларус вкарва араби, ама никой не обърна внимание. Е, сега я ясно каква е била идеята на откач3ния им диктатор. Само мор за тея, докато не го махнат