52

Стюардесата

преди 2 години

Като в колесниците ще има осигурени места за вип персони.

51

димукрадчета

преди 2 години

като строите стени,що бутнахте Берлинската стена,и тя спираше мигрантите?????

50

Асан

преди 2 години

До ГДР ги пращай при яловата баба Шмеркелица да ги накърми :)))

49

Анонимен

преди 2 години

Путин и Лукашенко попадат в графата трафиканти на бежанци, дейност забранена от ООН и криминализирана в цял свят.

48

Анонимен

преди 2 години

Така наречените мигранти плащат виза от 2600 долара на Беларус плюс самолетни билети плюс пари за престой в обетованата земя на Лукашенко. Компаниите превозвачи на "мигрантите" са Белавия, Аерофлот и Тюркиш ейрлайнс. ЕС заплаши че тези авиокомпании ще им бъде забранено да оперират в ЕС (на Белавия е забранено от миналата година). Ердоган забрани на Тюркиш еърлайнс от миналия петък да вози "мигранти" към ЕС. Руснаците се издръвчиха че ако им забранят те ще забранят на ЕС да преминава над Русия.

47

Анонимен

преди 2 години

"Европейският съюз и Германия искат диктаторът Лукашенко насила да върне бежанците в Близкия Изток. Да репресира свободните хора, избягали от войната. Избягали от диктаторите талибани, Асад, Ердоган" ...................................... Източното православие (и на Лукашенко) има ценности. Помагай, бъди милостив и т.н.Е, той да помага тогава, като ги е пуснал в Беларус! Не са пристигнали без виза от властите на Беларус!

46

Анонимен

преди 2 години

От де накъде Беларус де приема чужди гости ?! ______________ Не са им чужди, дали са им виза. Значи са разрешили да влязат в Беларус. Паспортен контрол, граница, диктаторски режим... Сещате се как ще влязат там без разрешение.

45

Анонимен

преди 2 години

Потъне ли Германия потъва европейският съюз потъне ли европейският съюз ние първи ще бъдем одавени, нека това да, е ясно на всеки европеец от България.Точно, кратко и ясно.

44

Браво

преди 2 години

Всички хулят - лукашенко но виште колко хуманно отношение има кьм мигрантите дори ще им направи жест за транспорта до германия

43

Анонимен

преди 2 години

Мигранти идват в Европа отвсякъде, но само идващите през Белорусия са заплаха.

42

Анонимен

преди 2 години

Чакаме да падне Полската стена. Хората свободно да се движат, поляци и афганистанци да са братя.

41

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз и Германия искат диктаторът Лукашенко насила да върне бежанците в Близкия Изток. Да репресира свободните хора, избягали от войната. Избягали от диктаторите талибани, Асад, Ердоган....................................... Мистър Меркел, мистър Лайън, съборете тази стена!

40

Анонимен

преди 2 години

До 43 ?Ти изобщо май не си летял на самолет и нямаш и представа от авиолиниите ! Всяка държава си има полети до всички страни почти според възможностите и. така , че беларус както и всички държави си имат авиолинии до държавите в света

39

Сандо

преди 2 години

ако верно почне да ги транспортира със самолети ще стане весело .. ехехехе

38

?

преди 2 години

И как ще ги изпрати? Нали трябва да му осигурят въздушно пространство? То да не мислиш, че се качваш на самолет и летиш? Ами не става така.

37

Анонимен

преди 2 години

Искат си ги немците ама им е неудобно да си кажат! Всеки мигрант има основно човешко право да иде в Германия и да се закачи на социалната система! В Хартата на ООН да го запишат! Основно човешко право!

36

Americanetz

преди 2 години

Лукашенко нищо не решава сам. Всичко се диктува от Москва

35

Анонимен

преди 2 години

Хаха няма да има нужда, според последните новини вече са почнали да пробиват полската граница! Батя пак сипа на евроджендърите с големяи черпак! Муахахах

34

Анонимен

преди 2 години

айде бе, влизали..то така се минава през иран, турция, казахстан, и накрая украйна и русия..не ви ли е ясно каква организация за изнудване на ЕС е направил този лукавенко?

33

Анонимен

преди 2 години

a беларуските хубави, хубави..ще се забавляват ония диваци, със сигурност