39

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

38

Анонимен

преди 2 години

Дрон с led

37

преди 2 години

Идват за ваксинираните да ги обират да бачкат на някаква *** работа на някоя запрашена планета. А ние неваксинираните да си харчим оборота от това дето са ни избачкали и да хващаме тен на някой тропически остров...

36

Haha

преди 2 години

Идват за антиваксърите, в него е оная с косата, носи чипове, клонинги и дилдота да ги такова. Следващата спирка била българия, така че приготвяйте вазелина неуките :)

35

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирана светулка.. светнал е нещо чипа...

34

Анонимен

преди 2 години

На Радев дрона Е...търси спалнята на Бо.ката..ам в мъглата се е объркал на баира..

33

Анонимен

преди 2 години

Това е оръжието което се разработваше по времето на СССР. Но след като Горбачов заигра по свир.ката на Рейгън го замрази. Сега путин е възстановил разроботката и го пробва да види дали радарите на западналите ще го засекат. Но по всичко изглежда че радарите на военните не го отбелезват. Значи може спакойно да си ги бъзика както си иска За това оръжие се изработваха части във воените заводи в БГ. Но след като ни докараха демоникрацията спряха с производството.

32

Анонимен

преди 2 години

Ангелите са това. Същите такива светли същества са заснети с апаратура на руснаците на Луната. Понеже сме побеснели, висшите същества се грижат да не гръмнем планетата.

31

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА ! ТЪЙ, ЧЕ НЕ МЯРВАМ НА НИЩО! И ДА ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ КОРАБИ ТЕ НЯМА ДА СВЕТЯТ ТОЛКОВА СИЛНО, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРАХОСВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ

30

Анонимен

преди 2 години

Ами няма да се учудя ако светът се управлява от тия "извънземни" наречени извънземни само за отвличане на вниманието, а те през цялото време си живеят на Земята и са от нашата планета, а не от космоса. Просто по-развита цивилизация, паралелна на нашата, живееша тук. Дърпат конците зад кулисите. Сателитите на Мъск, които можеха да се наблюдават миналата година също изглеждаха като НЛО, но медиите казаха, че това били сателитите на Мъск. Съвпадна със спирането на самолетите миналата година.

29

Анонимен

преди 2 години

Щом свети не е нло. Ако беше дрон нямаше да свети така ярко най вероятно е китайски фенер.

28

Майна

преди 2 години

Интересно, имаше предаване по Хистори с Военни Летци от Сащ, които твърдяха, че още 1974 год. е имало среща с подобно Нло, което приличало точно на огромен бонбон Тик- Так. Движило се подобно на това. Рязко ускорявало и сменяло посока. На такова ускорение не може да издържи нито един човек. Чак сега го разсекретили.

27

преди 2 години

Бегай с тоя фас бе хахХ

26

Анонимен

преди 2 години

Това със сигурност е дрон - и летежа, и стойката му са като на дрон! Като любител на дроновете (имам 7 различни), мога да ви го кажа с пълна убеденост че не е никакво НЛО

25

Анонимен

преди 2 години

Може да е Циркон или Кинжал

24

Анонимен

преди 2 години

Аз знам, че има НЛО и извънземни от 100 години.....................нищо ново в тая статия!!!

23

ууу

преди 2 години

Дошло е да види дали Макарона се справя с инструкциите им за ваксиниране.

22

физик

преди 2 години

Има няколко вида извънземни............едни помагат на Русия, други на САЩ, трети - на Китай!! Откъде мислите, за толкова кратко време така бързо се развиха технологиите???!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, търсят неваксинирани

20

физик

преди 2 години

Има няколко вида извънземни............едни помагат на Русия, други на САЩ, трети - на Китай!! Откъде мислите, за толкова кратко време така бързо се разбиха технологиите???!!!!