61

Смешник

преди 2 години

Спряха им кражбите,ся и рашков като го оставят на поста още повече ще ревнът. Деси боко в софийския ти в сливенския.

60

Анонимен

преди 2 години

Няма вече порции и пари и разпадът на ГЕРБ е въпрос на време. Това е добре за България.

59

Анонимен

преди 2 години

Умирам от кеф да гледам лузърите на бойко как *** хахаха

58

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 ТОЙ НИЩО НЕ Е НАРУШАВАЛ САМО Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА КРАЖБА НА КОЛИ. А ДАЛИ Е РЕАБИЛИТИРАН ИЛИ СЕ ВОДИ СЪДЕН????

57

хп

преди 2 години

"""""""ГЕРБ: 47-ото Народно събрание няма да има дълъг живот""""" ------- Може, но и вашия няма да е дълъг!

56

Кики

преди 2 години

Злоради думи от провалени псевдополитици.Любезната госпожа, забравя , че се омаза на всяка позиция и пост който заемаше.Е вече разпределението на парите в държавата няма да зависи от такива корумпета и разпада ще е на лице до дни.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Мчи тя, Ива Митева, още преди изборите рече че се е отвратила от политика и на иска повече. То пЪ сега - и няма. Лошо ако пак Зайкова открива. Ама ще преживеем някак си

54

Dinosaurus

преди 2 години

Също като 45-тото и 46-тото. Промяната мощно стана подмяна, а "протестърските партии" бяхас изритани и заменени с "нови звезди", паднали от крушата (Харвард) и нямащи нищо общо с *** Радев и по*ър*ания полицай Рашков. БСП се писа протестърска и се срина с гръм и трчясък, та даже вече не е нужна на Вожда, вкара си негови кохорти в НС. и сега Е ЕДИНСТВЕН НА ВЪРХА. Честито, мислещи избиратели, ДПС се върна на бял кон

53

Анонимен

преди 2 години

Тази *** знае и с две и с двеста.Буци я е тренирал.

52

Анонимен

преди 2 години

Некой плаши куче с кренвирш )))

51

Do 55

преди 2 години

До АнонименАхам, значи момчетата завършили Харвард и са мошеници. Без, ама никакви доказателства за това.А, банкнския - не прочел една книа, завършил пожарникарското в симеоново, кражби и даване на пари на всички приближени фирми, но той е най-умния и можещия?Абе, гербидж, вие в кой свят живеете?Явно в този, в който искате неграмотниците д ауправляват държавата.

50

Shark

преди 2 години

До 54. Дааа, после Радев бил разединител на народа! Никога няма да им гласувам за техния кандидат!

49

Ralica

преди 2 години

Ето още едно недоразумение прогнозира какво ще бъде, Деси Общата с коментар ти да видиш. Очаквам и *** да се впише от някъде, все пак е бивш председател на Прламента. Мъкаа, много мъка има по този свят, нямя оправия.

48

СС

преди 2 години

Пък и нагли бе! Тя ще ми говори за изборни измами, дето нейната партия 12 г управлява с изборни измами. Първата работа на новото правителство и новият /стар президент е да вкарат крадците от ГЕРБ в затвора! Няма ли осъдени, нищо няма да се промени!

47

ха ха

преди 2 години

и в 47 и в48 НС ГЕРБ си отива безвъзвратно!

46

А дано

преди 2 години

най-сетне да сте опозиция, а не да легитимирате щуротиите на разни протестърски и нарушаващи Конституцията и законите, горящи маски и т.н. маргинали. На хората които гласуват и разчитат на вас им писна да участват във филма " мълчанието на агнетата ".

45

Do 47

преди 2 години

Ami za luzarite nz ama za enicharite znam 4e 6te glasuvat , a grob. Vapreki vsi4ko kolkoto i na vojda da ne mu se iska 6te ima pravitelstvo i moje da stqga kufara za centralnia gradski.....

44

Анонимен

преди 2 години

Деса разбира само от други неща с които са я запомнили още от Дулово.Те такива са много нагли.

43

Анонимен

преди 2 години

Атанасова, знаем че мутрите умеете да вдигате шум!

42

Анонимен

преди 2 години

За трети път вече и какво не ви става ясно?....НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ! Учудването ми идва, че българи, които не говорят български под строй гласуваха за моето и за бъдещето на всички българи........Какво им обещаха ДПС или с какво ги заплашиха? Всички от по-възрастните, които се оправят с българския език, повтаряха като папагали едно и също, добре заучено, а младите български турци, въобще не разбират и дума на български...Как гласуваха???