81

Началото на края

преди 2 години

Права сте, не на 47-то, а на 49-тото НС ще е отсъдено, то да стане пътеводителят не само, който българският народ е очаквал, а целият свят има нужда.

80

На местни избори

преди 2 години

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

79

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-ДПС-БСП-ДС трябва да изчезнат.

78

баико

преди 2 години

десинка 4егъртането продължава и като минат другите избори някои копои 6те влязат в кау6а малко на топло да неси хар4ат парите откраднати от народа за тези 12 икметските 4 .

77

1234569

преди 2 години

Докато съществува ГЕРБ и ДПС няма да има нищо хубаво в България!

76

Жалко

преди 2 години

За мен е жалко , че бьлгарите масово гласуваха за - дпс и техните патерици - герб -сдс

75

Ежик

преди 2 години

Ех Десиии и ти голяма врачка станаТакава ли е инструкцията?1

74

Споко

преди 2 години

То и на вас не ви остава много, след местните избори като свалят вашите дерибеи ще усетите истинския шут

73

До анонимен 49

преди 2 години

Мекичък, ако правилно съм се досетил кого наричаш Рундьо, знай, че той превъзхожда по всичко онзи с пухкавата устичка, получил всичко в живота наготово! Знаел бил латински и древногръцки, учил в ГДР, значи и немски. Отварям скобка, този Хумболтов университет да не би да е награда за примерен комсомолец-послушко? Както и де е, направили са го професор за един превод! Една валенция, толкоз! Радев е човек с многостранни знания и професионални умения, изискващи мигновена реакция, единствено правилна

72

Да , ама не !

преди 2 години

Тия от герб на разбраха ли че не са политически фктор ВЕЧЕ ?

71

алоо , герб !

преди 2 години

ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШАТА ПАРТИЯ , НЕ ГЛЕДАЙТЕ В ЧУЖДОТО КАНЧЕ ЗА ДА НЕ ГО МИЕТЕ !

70

ПРАВА Е ДЕСИ!

преди 2 години

Предстои един сезонен парламент. Политически промени ще има, но те няма да произлязат от българската политическа сцена, а ще ги донесе времето отвън. А на политиците, които нарушават конституцията и законите на страната ще бъде търсена съдебна отговорност и ще има скърцане със зъби...

69

Сержант

преди 2 години

Какви репресии ***. Нямаше ги купените ви махали. Секциите там празни. А относно машините, редно е да можеш поне да четеш, или вие се радвате на неграмотните, желаете ги. Лесно се управляват. Ако народа не му бе писнало от избори, още по назад щяхте да сте.

68

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите като истински комунисти, пръскат злоба, когато трябва да сдават властта.

67

Do 65

преди 2 години

До АнонименГербарунгели, ти разбираш ли какво граждански спор??Кой е съдил някой за кражба на интелект собственост?Аз утре моа да си заеда дело срещу теб за каквото си поискам. Ще се съдим и съдът ще отреди. Това не означава, че ще си осъден.Но, на герберунгел какво да се обяснява.

66

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски ***.....И не само, концентрирана злоба, много семпла и обича да е във фокуса на обективите! Чудех се как Боко не я е сплескал като дър-вени-ца от употреба, но се досетих...

65

Анонимен

преди 2 години

Че то и досега не бяхте тиха опозиция. Ти, Биков, Къдравата Сю и пловдиската кметица, не са спряхте да опявате. Какъв плам беше, какъв вой, не е истина.

64

Анонимен

преди 2 години

Битото куче ГроБ продължава да скимти ама ще го ритат още повече.

63

Ямболски цървул

преди 2 години

Тази на снимката като я видя и ми се обръщат всякакви представи,че жените са нежни и невинни създания.Прилича я на мъж и е много нагла!

62

Асан

преди 2 години

Дуловската да не е говорител на Тиквата :)))