200

Робин Худ

преди 2 години

До Българин цитат-"Кирил и Асен да му земат джипката и пачките и да ги раздадат на народа, и ние българите от народа да покараме малко джипка и да видиме пачка" Нещо май тез двамцата не ми приличат на Робин худовци... :-) По скоро ми напомнят на едни стари познайници - Милен Велчев и Никито Василев дето ни "оравяха" с царя.... :-) Така че май има да чакаме ....

199

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение да викат на ПП - разпни ги, след няколко месеца.

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 "Четенето с разбиране не Ви е силата :) Пачките и кюлчетата са доказателството :)" Току що се самозастреля, щом това са ви "доказателствата". :)))) Лека и от мен, аз съм тук за кефа да следя поредната катастрофа на сбирщайна наричащ се народ. Напълно безплатно.

197

Посланиците четат ли

преди 2 години

Ефира на България е пробит от терористи които се занимават с Електронен садизъм, явно с помощта на корумпирани служители от МВР Перник, ДАТО и ДАНС!Искате ли имена?

196

До 203

преди 2 години

До хехаДа, бе, горките американци. Толкова са зле, че запонаха да емигрират в България.

195

т

преди 2 години

В България няма политически елит, има крадци и манипулатори!

194

Анонимен

преди 2 години

До До 198 - ооо, горките вие, на никой не сте горки и никой не ви жали, сега ще видите кон боб яде ли с двете умни и успели харвардски момчета, а банкянския пожарникар ще ви се смее, защото пак ви изигра.

193

Анонимен

преди 2 години

До До 198/210 "Оо, горките ние. Какво ще правим със завършили млади хора в чужбина??" Завършилите млади хора са известни на Софийската общественост изпечени далавераджии, но да не ти пука: ДС ти е обяснило какви са. :)))))

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 206 Четенето с разбиране не Ви е силата :) Пачките и кюлчетата са доказателството :) Хайде, тежко дежурство, че днес ще сте и без заплащане :)

191

Анонимен

преди 2 години

До до 198/204 "ека корекцийка - ще се смее доволно, но от килията..." Мечтите са безплатни. Опаааа, не са безплатни, *** и Кокорчо теглят нов половин милиард заем. :)

190

Анонимен

преди 2 години

До до 198 - "лека корекцийка - ще се смее доволно, но от килията" - продължавай да злобееш, злобичката ще те задави, а Бойко ще ти се смее.

189

До 198

преди 2 години

До ха ха хаОо, горките ние. Какво ще правим със завършили млади хора в чужбина??Сиурно беше по-добре да си останем с един неук пожарникар-мутра и неговата свита с купени дипломи от ЮЗУ.

188

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

187

Барутлиев

преди 2 години

Баце остави мънгувците и фесовете да си разиграват коня на воля. Доволно пишещите зад комповете от града държава, дали имат представа какво се случва в прованса където малцинствата са мнозинство?

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201 Така е, нали затова дойде на власт баце - да ги вкара по затворите, а той започна да краде повече от тях и никого не вкара в затвора.

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 "Не казвам, че живее ларж, гербавтроле." Значи, не живее ларж и няма доказателства, че е крал. Дотук сте на кота 0. А ако ти не си спал с жена и си лягаш с вълнените чорапи и долните *** всяка вечер, Баце явно не е така. Ама то от тролействане по форумите едва ли имаш социален живот, та да разбереш как така можеш да си спиш и гол в леглото. :))))

184

Анонимен

преди 2 години

И бесен турчин е по добре от малоумната *** квичаща мутренска

183

до 198

преди 2 години

лека корекцийка - ще се смее доволно, но от килията...

182

хеха

преди 2 години

Избрахте американците бе. Така ше ви оправят както Байгън оправя хамерика. Колкото и да мразите Боко, по-добре е.

181

Анонимен

преди 2 години

Злобните българи вместо да извадят очи на Бойко, изписаха му вежди. Сега ще ви видим как ще ви оправят двамата харвардски юнаци. А Бойко ще стои от страни, ще ръкопляска и ще ви се смее, всеки ден ще ви се смее доволно от парламента.----===----Колко примитивни същества пълзят сред нас.