20

Хващайте Гората!

преди 2 години

Магаре да бехме избрали, пак е по-добре от Баце. Шумкаря сега да не хване гората?

19

Анонимен

преди 2 години

Марк Рюте: Ветото на България ме дразни, целият ЕС работи със София зад кулисите за решение на спора със Северна Македония.

18

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата са по-зле и от Слави и Тошко. Не вярвам Слави който пееше Йовано Йовеанке, да вдигне ведото за Македония. А първата работа на тези двамата е да пуснат Македония.

17

ДДРОнег

преди 2 години

Заслугата дпс да са трети е на чалгарите от итн и на всички негласували !!!

16

Анонимен

преди 2 години

След тая нощ, всяка дадена в България диплома по социология трябва да бъде изгорена публично на площада от притежателя и, докато той самия се извинява на висок глас за некомпетентността си.

15

ГЕРБЕРАСТИЯ ТУЛУПОВА

преди 2 години

Не а знам таа Харвард ква е, манукуристка ли е, тенисистка ли е, или от ''наште'' момишета, ама таа преателка на Кирчо /Харвард де/, многу лошо ми влияе, и не го е накарала да се изучи за пожарникарин и да стане ''доктор по маркучите'' и ентелегентен човек.

14

Анонимен

преди 2 години

За ГЕРБ и Бойко е най-добре втора политическа сила с 1% след двамата канадци. Тия ще направят правителство само за да пуснат Македония в ЕС, да приемат хомосексуалните бракове и осиновяване на деца от хомосексуалисти и да спрат TEЦовете и АЕЦ Козлодуй. А после ще си получат наградата и ще дyxнат някъде където ги сложат на някоя блага служба в ООН с 300хил $ годишна заплата и 5хил $ пенсия да си клатят краката в Ню Йорк осигурени за цял живот.

13

Анонимен

преди 2 години

Бойко си взе неговото, ще гласувам за него докрай. пикайте газ кловани

12

Анонимен

преди 2 години

До благодарим, Слави! .... Така е, никак не ми харесва факта, че хора, които даже не знаят български определят броя на мандатите в парламента ни. Това трябва да се промени. Не може да им превеждат и да натискат вместо тях по машините. Или да се пипат неподвижни, за да гласуват на хартия и да влизат в къщи без комисията, а там друг да попълни правилният избор.НО да благодарим и на негласувалите за това. Защото при висока избирателна активност,тези гласове щяха да са процентно малко и без тежест.

11

Познах

преди 2 години

Вчера писах, че очаквам около 5% за Възраждане, а някои ми се смееха... Новата прогноза е 10% на евентуални нови избори пролетта. Костадинов ще ги разкатае в НС.

10

Анонимен

преди 2 години

За съжаление статуквото спечели, явно на българина му е добре да сме к-фа на Европа.

9

ЕРА

преди 2 години

няма ли да се касират изборите в секциите в Турция след очевадните нарушения там. От друга страна вота на хора, които не живеят и плащат данъците си в България, като цяло нямат право на глас. Българи по документи и предатели по душа

8

Анонимен

преди 2 години

Закрийте "социологическите агенции" няма смисъл от тях освен да изпълняват поръчки на Борисов. Ще направим нови социологически агенции. Вкарайте старите манипулатори в затвора

7

Анонимен

преди 2 години

Кофти разпределение на силите, поне една качествена съдебна реформа, пак ще е успех.

6

благодарим, Слави!

преди 2 години

Да благодарим на Слави за този исторически успех на ДПС

5

Анонимен

преди 2 години

Ревете ли гербаджии гнууусни??? Повръщате ли злоба???? Ще спите ли спокойно следващите 4 години??? Неееееееееее. Няма вече благинки и мазнинки за вас. Ващата шайка и вожда и- еднокнижния са в тотална изолация. Айде на Антарктида!

4

Закриваи

преди 2 години

Гледаи само как - харвардчетата ще се сдушат с - турските партии - герб , дпсИ тогава жална ни маика

3

Анонимен

преди 2 години

Една фуста преди час обясняваше, че много хора били гласували на машината, но не искали да се подписват в протоколите и си взимали бележките и за това в машината имало повече гласове от колкото в протоколите и бележките. А пък ние сме расли по клоните, ядейки банани!

2

Анонимен

преди 2 години

Българският народ гласува мощно за ДПС !

1

Анонимен

преди 2 години

Най фалшивите избори досега