166

МИХОВ

преди 2 години

До Дедо КовидБратовчед ми си умря в къщи преди две седмици от ковид

165

Дедо Ковид

преди 2 години

А на някой прави ли му впечатление, че от Ковид се умира само в болниците? Не съм чул някой да си е умрял вкъщи.

164

Анонимен

преди 2 години

До 175 Къде ги четете тея глупости бе? Кой ви плаща?

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонименпише и че разумния ще действа и ще оцелее по-дълго ;)

162

Анонимен

преди 2 години

В дебелите книги пише, че всеки един човек е застрашен от смърт във всеки един момент.

161

ОГвратен

преди 2 години

Проклятие за всички които сринаха Здравната система през 1999 год. Най големия хищник Иван Костов, партията убиец СДС. Виновни са и тези, които скачаха и викаха:"Кой не скача е червен". Жалко шопи и шопкини, но носите вина за днешното състояние на Здравната система с изчегъртани болници, бе достатъчно налични средства за лечение. Болници, кото нямат елементарни средств, в които всеки болен си носи чаршафи, кърпи и какво ли още не. Вие виновнците докарахте здравеопазването до днешния хал

160

Анонимен

преди 2 години

Адски *** статия.

159

Анонимен

преди 2 години

Е, "браво" за тези статии. После защо сме на първо място в света по дървена философия. За човешките животи няма да коментираме...

158

koko

преди 2 години

На жената сложиха 2 дози, а бустера ще е от мен довечера с кожената спринцовка!

157

Анонимен

преди 2 години

Ей, оляхте се с този Гугъл транслейт!

156

бустер

преди 2 години

Тичкайте веднага за бустер ваксърчета! Ето *** каза застрашени сте много, ще умрете! от другата година всеки месец ще тичате за бустери. а от по-другата всеки ден ще си шибате бустера! *** каза, че сте много застрашени от смърт, защото сте недостатъчно ваксинирани, и щото анти-ваксите сеят зараза, а вие не!

155

Анонимен

преди 2 години

В село Стоките от 4 ваксинирани срещу Ковид месец след поставяне на втора доза се заразяват и трима от четиримата умират ..В медиите -95% от неваксинираните умират ! В реалноста 75% от починалите са ваксинирани. 1000 долара в секунда все пак за производителите на ваксини които все още не са изпитани и са в трета незавършена фаза на изпитания / маймунски вирус въху промити мозъци /.Всички които работят в Ковид отделеният трябва да бъдат Задължени да присъстват на погребенията на починалите при тя

154

Острова

преди 2 години

Хората поглъщат ужасии и *** от грип. Този ковид дори и нов вариант covid19 си е SARS който сме го изкарали всички. Имаш болно население от кофти храна и им даваш спасение от ненужни лекарства.

153

Острова

преди 2 години

Поглъщат минимално по една чаена чаша захар на ден като сладки и шоколад и по една чаша сол за която дори не е споменават че е вредна но захарта била вредна и нищо не се прави. Диабет е нещо нормално тук. Затлъстяването също е нормално защото производителите на храни си плакат захар и сол на различни продукти в които не трябва да ги има. В Америка е страшно. Българите им изглеждат все едно ни бият да бягаме или да спортуваме.

152

Острова

преди 2 години

Според експерти от Великобритания. На островите 80% от яденето са сутрин овесени ядки с вряла вода няма мляко и банан. На обяд Английска закуска а може и това да е за закуска която е кърмачета в фасул от консерва, малко ориз, яйца на очи, бекон, домат. Тази закуска спор тях е Мега яденето на планетата. За вечеря нещо от магазина което е полуфабрикат и се топли на микровълновата или си поръчват китайско или турски кебаб. После викат " Слаб имунитет имат хората" ама кои хора.

151

Анонимен

преди 2 години

застрашени ли сме от смърт? - че това е неизбежния край на всеки; не застрашени, тя си е задължителна с и без вакса

150

Лъжите на Анти-вакси

преди 2 години

Престанете да лъжете че в Гибрартар които забраниха Коледа, ваксинираните били 100%. Една бърза проверка показва че които подлежат на ваксиниране имат получени средно по 2.7 дози на човек, а не само 2 дози както се броят напълно ваксинираните. Тъй, че в Гиблартар ваксинираните не са 100% както нагло лъжете, а са около 115%.Тъй че нормално е да ги заключат в отделни стаи по Коледа. Може и Гибралтар да е на 5то място в света по ковид смъртност, но пък всички имат сертификати. Ваксинирайте се бе!

149

Инженерка:

преди 2 години

Ваксинирайте се- ако се разболеете- ще минете леко. Болните неваксинирани загиват Не рискувайте живота си!

148

Инженерка:

преди 2 години

: *** Христова- защо наливате масло в огъня и манипулирате- всеки ден умират неваксинирани засрами се!

147

Анонимен

преди 2 години

Лееелее в името на биооръжието и нова медицина измислиха! Интересно ще е колко ще оцелеят до осмата доза.