17

Размислих

преди 2 години

Да гласувам.

16

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Който иска Кюлче Чекмеджанов пак да ни...разсмива,да гласува за неговата...клоунада.Няма нищп...лошо в това,ама много скъпи...билетите за този...магистрален водевил.

15

!

преди 2 години

Що за отживелица! Ден за "размисъл" - измина цяла година от протестите, два провалени от мутромафията парламента и сега в един ден ще размислим па ще се плеснем по челото и ще се прегърнем! Брутално разединение е нужно преди обединението на народ и нация около ценности и политики за благоденствието на ВСИЧКИ!

14

Анонимен

преди 2 години

Утре ще настъпи краят на пиянството на един народ.Идват младите и образованите,които ще изметат старите,неграмотните и крадливите и ще станем една модерна европейска държава,а не свърталище на мафиоти,крадци и престъпници.

13

Геро

преди 2 години

И рече другаря Хаджигенов - "То не е задължително непременно да се състави правителство" ААааааашколсън ба киреч,Манолова ли те учи така бе *** .Цялата нация е настръхнала да гласуват за точните хора ,да се създаде почтенно и грамотно правителство и да вървим напред а ТИ на обратно. Дано никога повече да не стъпите в народното събрание.

12

До 25

преди 2 години

Твоят идол е олицетворение на тези,които визираш.От ежедневните му изцепки комедиен сериал може да се създаде.

11

Анонимен

преди 2 години

За всяка *** и идва Коледата.Е,у нас тази година ще подрани,но пак ще е добре.

10

Анонимен

преди 2 години

Пpocтаците, така или иначе ще гласуват за Чорапа и против ГЕРБ... Когато огладнеят яко, едва тогава ще могат да "мислят"...

9

До 18

преди 2 години

Да си върнем държавата.Завладяната от мафията държава.Държавата,в която едни пълнеха чекмеджета с кюлчета и пачки,а други мизеруваха,повече не трябва да има търпимост.Не се продавайте за няколко банкноти,за да не ви излязат през носа.

8

До 12

преди 2 години

Поредните гербави лъжи.И надолу с главата да тръгнете,пак няма да впечатлите никого.Напротив,продължавате да отвращавате.

7

Анонимен

преди 2 години

Днес е забранено да извършва политическа пропаганда! Въпреки това чрез служебното правителство се извършва най-брутална политическа пропаганда, като се използват полиция и джандармерия, извършващи показни операции на терор, което непрекъснато се излъчва по медиите за масова агитация! При това не само днес, но ще продължи и утре, в изборния ден! Чудесно показно на "да си вземем държавата"!

6

До 12

преди 2 години

Лъжеш като стар с...нин.Сметките за ток можеш да си провериш в интернет,ако си поне малко грамотен.Не вярвам половин България да са като теб.Освен това тока за битовите потребители не е променен,неграмотнико.

5

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за Демократична България ЗА - Реформа в съдебната система всички мутри и биячи в затвора,и узаконяване на ЛГБТ браковете като част от всяко модерно проспериращо общество!!

4

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте масово,за да не ви управляват неграмотници,избрани от същите неграмотници,купени за по 50 лв.

3

Анонимен

преди 2 години

Важното е да не се спънем за пореден път в една и съща тиква.

2

Анонимен

преди 2 години

Забранете и ваксинацията редом с алкохола днес, та хората да могат да гласуват трезво и осъзнато!

1

Анонимен

преди 2 години

Пиенето забранено ли е и то? Че след розовият презерватив,нищо не е същото.