57

Тц,тц

преди 2 години

Днес размисъл няма да помогне. Да бяхте мислили преди Промяната!

56

Голям смях

преди 2 години

Ако гласуването беше важно те както пандемията така щяха да ви задължат да гласувате на сила,както се случва с КВ19,но понеже гласуването не играе роля от стана на хората,а ако се чудите защо тогава има избори отговът е простичък,когато има избори има грабеж за всички партии .България,ще се оправи когато за 24 часа нито един гражданин да не излиза от дома си,но това как да се случи толкава много хора има които са зависими от системата

55

Анонимен

преди 2 години

Днес от сутринта съм на три годишно домашно вино и пръжки от свинята. В такава ситуаця мозъка ми работи като часовник. Мслим и се чудим кои от тези сеяндури дето се кандидатират Лъже най добре. Мислим мислим и никой неможе да ме излъже по добре от оня със шкафчето с пачките. Оня лъже като професионалист. Така че и утре ще продължа с три годишното червено домашно вино и пръжките и ако се сетя кой ме е излъгал най добре ще отида да гласувам. Нещо лъжите им ми се видат ного плоски като тараба.

54

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава е разрешена ковид агитациата?

53

ЧУКУНДУР

преди 2 години

Ефендилер имали серсеми при вас дето още ходят да гласуват ?

52

Анонимен

преди 2 години

А агитацията за ваксиниране защо е разрешена, като и тя е политическа??!

51

4epa

преди 2 години

САМО БЯСНОТО КУ4Е 4АШКОВ ВИЛНЕЕ !!!!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Като е забранено, защо навсякъде висят плакати?

49

АКЦИЯ КУПИ ГЛАС

преди 2 години

Да ИМА тайна акция и пунктове с белязани пари да видят, които хора биха се продали и да ги осъдят и заловят и да нямат повече права за гласуване.

48

ШУБАДУРА

преди 2 години

Още НЕ СМЕ възпрепятствали ИЗМАМИТЕ. ДА ГИ ПОГНАТ тези хора дето са се продавали за пари ДА НЯМАТ ДО ЖИВОТ ПРАВО НА ГЛАС и тези хора дето са множество адреси от провинцията гласуващи от където си искат и колкото пъти си искат.

47

Георги

преди 2 години

И отново за чекмеджета и ДС некадърни ченгета!Разгледайте дръжките на нощното шкафче с пидтолета,и това с пачките.Първата дръжка е тъмна,с имитация на ковано желязо и инкрустации,с пантички! Втората дръжка и блестяща,съвсем различен мокел.Пръстите на ръката не са дамски,а на ченге ДС! Явно в Бояна има обзавеждане с еднакви нощни шкавчета,но на някои са сменени дръжките!Недоглеждане на " умно" ченге🤩

46

айде сега

преди 2 години

До реалист Малко ли е,голямо ли е,злото си е зло!А за зло не гласувам!

45

Роза

преди 2 години

"Измама и лъжа крие всякоя предизборна борба!Не вярвай в кандидат,щом ти каже ,че те люби безкрай!"Стих от комична песничка от 90-те години.

44

Анонимен

преди 2 години

Май цялата кампания беше като деня за размисъл

43

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Днес е ден за размисъл"" Три пъти в годината да се мисли е повече от ужасно.Средностатистическият българин не може да издържи на такова тежко умствено натоварване

42

Анонимен

преди 2 години

Денят за размисъл е излишен ,българинът не обича да мисли!

41

Анонимен

преди 2 години

Мислете убаво оти послем да не ревете!

40

Истината

преди 2 години

За една година трети път това събитие.Пак да ме разкарват в почивния ден да си губя времетоРазмисислих Няма да гласувам.Нямям никого зад гърба си та да гласувам за него.

39

Vako

преди 2 години

Нямя какво да се мисли тя е ясна.

38

Сидеров

преди 2 години

Кой друг,ако не АЗ?!