22

Анонимен

преди 2 години

Забранете им да гледат Бързи и яростни! Точно пък от тази тъпотия се възхищават....колко пъти да им се каже, че екстрем филмите не са реалност!

21

Фончо 2

преди 2 години

Фончо 3 е голям шафьор састезател

20

Кога ще го покажете

преди 2 години

този малък Рамбо, че сами да преценим какво го е напънало да кара? Или, ако е защитен от закона заради непълнолетие, поне някой от семейството да се появи и да обясни каква е тази драматична причина да кара, поради която едва не остави трупове из улиците на София.

19

Изпатил

преди 2 години

Аз навремето, когато бях на 17 г. исках да покарам москвича на баща ми, скришно от него, ама го потроших....после като ме завъртя за ушите - магарешки ми ги направи! С ритници, с шамари.....в стаята ми ме откара и два дни ни храна, ни въздух, ни нищо.

18

Дедо Либен

преди 2 години

Ммочето е герой, според господстващата субкултура. Предлагам да се награди с три илядо лева суха пара, златен часовник и нови кецове. После да го пуснат по живо, по здраво. А тия наглеци, дет са се мотали с колите си в които невинното дете се е натресло да отиват на съд. Може и в Страсбург....

17

родител

преди 2 години

Трепане с дълбоко заравяне .Вси4ко друго ще му е награда , защото оставят ли го ,много хора ще убие !!!

16

Алекс

преди 2 години

И приятелката,и момчето са си лика-прилика-еднакво т*ъ*п*и.

15

Това

преди 2 години

ако беше по бай Тошово време, тоя никога повече нямаше да поиска да кара.

14

Комунист

преди 2 години

Разгащени хайвани! Не са яли достатъчно боли! Трябва възпитание по комунистически, ама младите не ги бият сега, затова са на това дередже!

13

Анонимен

преди 2 години

уплашил се от какво? явно има какво

12

дядо Петко

преди 2 години

Нагло е момето! И намек няма, че нейният Ромео е сгазил лука. Майката на геройчето нещо много се променила. Я ква люта чушка беше по телевизията. Готова да брани отрочето си до откат. Съжалявала била, айде бе...Не тия. А близката им обра червения пипер от раз - нямало повече да сяда зад волана. Що не ми се вярва на такива съчинения?

11

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа, наложило му се, на баба ти х... лото!С него имало пълнолетен човек, но той трябвало да кара.Шведските истории, край нямат! По-зле са от сапунка.

10

Анонимен

преди 2 години

След, като никой в колата не умира, значи няма причина да се "наложи" малкия да шофира. А майката вътре, явно е с много нисък умствен потенциал, след като не е взела правилно решение за непълнолетното си дете и не го е накарала да спре автомобила, ако не веднага, то поне след първата катастрофа. Това е катастрофалното възпитание на масовката родители, да не става клиширано, но добре дошли в чалга поколенията.

9

Митко Павлов

преди 2 години

Този шофьорлъка му е кръвта и дрифтенето, щом за Първи път е седнал зад волана, а казват и последен....Да е гледал клипче в Ютюб как се кара кола със скорости...Не му е за първи път

8

Анонимен

преди 2 години

Дончо тариката...

7

гошо

преди 2 години

фончо си е фончо, интеграция ... йок!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Окото ми се плаши като знам с кви микроби деля една държава..

5

дам

преди 2 години

При Радев всеки си прави каквото иска, защото знае, че рашката е зает с настройката на машините

4

Българин!

преди 2 години

"Той се уплаши и тръгна", "По негови думи в района на Руски паметник влязъл в насрещното, за да избегне пешеходна пътека. Налагаше се да кара, добави приятелката му"Тая още малко и герой ще го изкара!

3

Крал Трол I

преди 2 години

Ние не се и съмняваме, че това е най-прекрасното и мило детенце на света. Само искаме да плати едни 300 000лв щети и обезщетения. Между другото защо не го съдят за тероризъм? Ако беше в САЩ щяха да го застрелят на място това малко ангелче.