42

Krom

преди 2 години

И са като го пуснат, и като се уплаши та чак у Хасково ще го хванат другия път. Щото е плашливо мамчето, така изглежда. А инак *** съвсем се самозабравиха. Разбраха, че са надзаконови и взеха да се изживяват като "бро". Израснах в Коньовица и смело мога да кажа, че преди 40 години не бяха толкова "плашливи". Ако ние не ги "съветвахме" в маалата, то другаря старшина от 3-то РПУ редовно им въздействаше силово. Тогава бачкаха и си свиваха рогите. Сега .. изпусната работа.

41

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбирате. Детето се оплашило и:1. взело клюочвете. След това карал няколко километра, бягал от полиция , блъснал няколко коли ... какъв стрес имат тези 15 годишните.

40

Асен

преди 2 години

Колата не е негова, не е застрахована ! Ще му вземат цървулите потърпевшите! Ако му вземат обещанието ДА!

39

Waffen SS

преди 2 години

Имат откровено лОмпенски вид.Една представителна извадка на средностатистическият ГеДенерат..Не бих казал,че мозъците са им обременени от знание.Бъдещи маргинали ,които ще поемат към западна Европа ,за да търсят своята реализация в комуналните услуги.Пред тях се открива кариерно израстване в областта на нарко-пазара

38

Анонимен

преди 2 години

И тези германци като Ариел Токев много съжаляват, че са ги хванали.............Фончо Тариката от Германия.

37

Кико

преди 2 години

Закле ли се момата че е така!!! Значи е така! Ромите са много точни в клетвите!

36

Янков

преди 2 години

Вчера в една Банка се бях уплашил .Трябваше да взема 1пачка и да избягам.

35

1-n

преди 2 години

Този 15 годишен виртуоз на волана бил седнал да кара за пръв път- евалла добре лъжат. Хамилтън пасти ще яде този когато изкара книжкаА приятелката му на колко е- само за информация питам

34

Анонимен

преди 2 години

Чувствам се като някакъв бавноразвиващ се понеже мисрките пускащи тази абсурдна статия си мислят, че ще им повярвам на простотиите.

33

Анонимен

преди 2 години

Всички пострадали собственици сега да подадат искове срещу родителите и да им съблекат по 100 кожи, особено оня Рейндж Ровер от снимката ще е екстра. Съд до дупка.

32

Анонимен

преди 2 години

И какво, ако се уплашиш може да си правиш каквото искаш ли? На тези потенциални убийци защо им се дава трибуна въобще да отиват на съд и точка.

31

Джипси

преди 2 години

Това, че си се уплашил или не знаеш законите не те оправдава. Също така това, че е бил трезвен говори още по-лошо за него понеже е знаел какво става, а спътниците му понеже на са го спряли стават съучастници.

30

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Щом няма имена значи е от братята....Не мога да ги понасям вече нашите медии.Що ги криете бе? Дайте им имената, или поне една снимка от съдебната зала да го видим тоя ромейски юнак...

29

Ноби

преди 2 години

фончо, ти ли си

28

реалист

преди 2 години

От БХК да коментират,тоз е техен любимец

27

Слава Богу, че

преди 2 години

се размина без жертви. Но се чудя какво щеше да стане, ако беше ранил тежко или убил хора по време на екшъна? Какви обяснения за безумието ме щяха да дават приятелката и майката? И къде щяхте да го скриете това природно недоразумение от гнева на близките на пострадалите?

26

Анонимен

преди 2 години

Оставете момчето. Три внучета има.

25

Много бързо

преди 2 години

взехте да триете. За 40 минути 1/3 от коментарите изчезнаха. Това вече ме навежда на конкретни мисли за 15 годишния, защото се знае кога най-често цензурирате.

24

Анонимен

преди 2 години

Снимал ли се е за тик-ток, тагна ли се състезател, беглец от ПТП и т.н.Чувал всички булки питат за малкия Фончо, състезател и беглец, неуловим и непоправим маняк.

23

Анонимен

преди 2 години

О, ние тогаз таман се прибирахме с дядо ми. Добре, че беше засилил трабана, та избегнахме катастрофата. Въпреки че той и без това си е разглобен, ха-ха-ха! :)