127

FINAL COUNTDOWN

преди 2 години

БРАТЯ и СЕСТРИ! УДАРИ 12-я час! В неделя,в 7 без 10 пред секциите вий бъдете,комисиите поздравете,свойта карта покажете,в списъците подпис положете,към машинката се отправете,на дисплея 32 за ГЕРБ-СДС натиснете,разписката вий вземете,грижливо я сгънете,в урната я пуснете,с бързи крачки секцията напуснете,вкъщи се върнете,свойта половинка прегърнете,сладки дечурлига целунете,на бате Бойко позвънете,с победата го поздравете,ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ,ПОБЕДААААААА !!

126

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден управление на Радев е огромен проблем за България

125

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

124

Радев ДС

преди 2 години

27 души щатни сътрудници на Държавна Сигурност работят в щаба на Румен Тадев.

123

Анонимен

преди 2 години

Наглостта на Радев и лакеите в служебното му правителство е ОГРОМНА! Каквото можете, това и правите - любовниците на втора работа, държавни апартаменти със служебни пари плащате, децата на високоплатени позиции, потъпквате конституция и закони, с откриване на нови американски бази на наша територия си за да КУПИТЕ благоразположението на НАТО...

122

Анонимен

преди 2 години

Меките китка от Ад България и Продължаваме Подмяната се опитват да изкарат, че всеки който е против Радев е от Герб. Истаната е че масово хората искат тричане и за тримцата Прокопиев, Радев и Бойко.

121

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев трябва да лежи в затвора заради противоконституционния зелен сертификат! И доста други трябва да му правят компания. Тикви, Плешиви генерали, математици, Кацарчовци. Много са ...

120

Анонимен

преди 2 години

Всички сте тук ревачите на Боко слабоумното - искам яко рев и после както казвате протести само бабички, роми и 50 платени трола хахахаха

119

Анонимен

преди 2 години

Радев, ще гласуваме, но няма да е за теб!

118

Анонимен

преди 2 години

А ей ги бе тука са - заставайте герберски тролчета как сте ревете ли ?

117

Само да те гепна

преди 2 години

Сега ли го разбра бе шапкар мръсен? За 7 месеца сринахте държавата бе комунисти мръсни. Ще излезе народа на улицата и ще ви обесят крадци такива колко стана храната бе зелен чорапогащник?

116

ВЕРА СУ

преди 2 години

5 ГОДИНИ ДРЕМА И НА ФИНАЛА СЕ АКТИВИЗИРА - ПАК ДА Е ПРЕЗИДЕНТ? С ЮМРУЦИ, ФЛАШКИ, 600 МЕНТЕ МАШИНИ, УМОРИ ХИЛЯДИ ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ, НАЦАРУВА СЕ ПОЛОВИН ГОДИНА И НАКРАЯ СВЪРШИ КАТО НАСТЪПЕНО Л.О, ЩО Е ТО?

115

ПУ ТИН

преди 2 години

А СЕГА ДА ЧАКАМЕ НОВИТЕ СМЕТКИ И ЦЕНИ В МАГАЗИНА?

114

Сосидж

преди 2 години

На предните избори гласувах за Радев, защото е генерал и някак си се очаква от него да е говорител на нацията в качеството си на президен, но ме разочарова много последните месеци. Само опити за лобизъм и някакви клиширани фрази. Сякаш не виждаме какво е състоянието на държавата, че на всеки два дни трябва да го констатира. Не остана за кого да се гласува и ме тласкате към Луна накрая. Голяма драма са с Бойко. Да легнат двама в това легло и да спрат да занимават обществото.

113

CriticusMagnus

преди 2 години

Защо оставам с впечатление, че основно хората на минимална работна заплата ще гласуват за Радев...

112

ПУ ТИН

преди 2 години

КАК САМО СЕ ОБЕДИНИХА ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПАРТИЙКИ, ШОУМЕНИ, СЦЕНАРИСТИ, ХАРВАРДСКИ МОШЕНИЦИ- СПЕЦИАЛИСТИ, ДБ-ЕЕРАСТИ, ЧЕРЕПИ, УБИТИ ОТ СИСТЕМАТА, ПРЕЗИДЕНТ С ЦЯЛОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ И ГЕРБ ВОДИ С 10% ПРЕД ВТОРИЯ? КАКЪВ РЕЗИЛ? КАКВО БЕЗСИЛИЕ? КАКВО НЕЩАСТИЕ? ЕДИН ПОЖАРНИКАР ВИ РАЗКАЗА ИГРАТА?

111

Анонимен

преди 2 години

Победа от раз, а на всички герберасти .. с 200 и да им се върти още 5 години на тия крадци долни

110

Знаещият

преди 2 години

Нещастен случаен политик!Подмолното човече на Прокопиев и партията която иска цялата власт ПП- разибайте ПП ПП - Прокопиев Плаща Повече от Пеевски !Национални предатели вживяващи се в завръщането на БКП !!! Политически мерзавсци!

109

CriticusMagnus

преди 2 години

До Анонимен 123 Не, бе... прав си - и аз искам президент който да може да прави лицеви опори... Все пак мъжкар си е... И така докато му се радваме на физическите качества - останалия свят влезнал в 21ви век... А ние ще ходим по площади на паради и ще гледаме пехливански борби...

108

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ЗАРАДИ " неговото" ФАЛШИВО БРЪЩОЛЕВЕНЕ , ХОРАТА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ !