32

Анонимен

преди 2 години

Ами няма, щото президентът ни не може да говори, освен ако не са му написали думичките, ама това в дебат е неприложимо. Все пак си мисля, че останалите кандидати трябваше да си направят дебат!

31

Анонимен

преди 2 години

Еми аз ако знам, че Гешев ще нахлуе като мутра в президенството, щях да си замълча, беше брутална гавра с Радев ( пиша се неотрален ) :))) По принцип знам, че с мутри не можеш да водиш диалог, не знам защо платените медии го изтъкват това :)))

30

Отговор

преди 2 години

Ицко, че тя Луна е пъти по-адекватна от "невнятния" Фелдфебел! И пъти по-малко вредна!

29

Радослав

преди 2 години

До ТКО не е точно така защото хората очакват от служебното правителство неща които не са в тяхната юрисдикция като раздаване на помощи повече от заложените в бюджета за годината, да променят данъчни ставки които пак са в бюджета за да контролират инфлацията и куп други надежди и очаквания които са в юрисдикцията на действащ парламент, а не на служебно правителство. Просто хората не осъзнават, че закона се спазва, дори и когато не им е приятно и си търсят изкупителна жертва.

28

Надблюдател

преди 2 години

Нямаше дебат, защото маститото Вице и ДС- сектата зад гърба му, не пуснаха Фелдфебела! Той от едни журналисти се измъква като плъх, да не му зададат някой неудобен въпрос и да се наложи да напрегне някоя гънка, па камо ли от сериозен дебат! Същият като Чалгата, само че не през Фейсбук! По примитивно и първосигнално същество не е попадало в българската политика!

27

Ха-ха

преди 2 години

Радев бил говорил на "перфектен" английски? I hope, that the situation is critical"! Politiko го скъсаха от подигравка! Само общи фрази, наизустени предварително!

26

Анонимен

преди 2 години

Това с "перфектния" английски на радев някаква *** шега ли е? Щото срича като първокласник и говори с пакистански акцент.

25

ЗАЩО НЯМА ДЕБАТ!

преди 2 години

Ами, защото сричащия фигурант е ***..моутен, той може единствено да рецитира заучени фрази по определена тема, но да проведе разговор е абсурдно. Прочее, Радев е много интересна личност, но най-интересен ще бъде, когато бъде изправен пред Военния трибунал за делата си в полза на чужда държава. Носи се слух, че Николай Ненчев щял да оглави Трибунала...

24

Т К О

преди 2 години

До Радослав. Прав си само до някъде, защото последните 6 месеца служебното начело с Радев показват, че може да си правят каквото си поискат, дори явно и нагло да нарушават българската конституция!!!!

23

До 22

преди 2 години

За това ли на среща на президенти Радев говореше перфектен английски и всички му ръкопляскаха в това число и Путин.Виж мутрата за 20 години не можа един чужд език да научи а козирувайки в Брюксел става за подигравки.

22

Анонимен

преди 2 години

Никой не е на нивото на Радев и за това дебати няма. Нима писателят на просташки текстове за поп фолка Герджиков е на нивото на Радев който бе блестящ пилот на изтребители и първенец на две военни академии? Ами Лозан Панов на нивото на Радев ли е щом пусна на свобода убиецът Пол Фрийман? За 5 години двойката Радев -Йотова нито един убиец не са помилвали и пуснали. Знаем как ги пускат с огромни подкупи и далавери. Е Радев не се поддаде на изкушението.За Валерката Симеонов и Луна просто думи не.

21

Анонимен

преди 2 години

Радев ако отиде на дебат с Герджиков ще стане много зле, ще си проличи че Румен просто и той самият не знае как е станал президент.

20

Радослав

преди 2 години

До ТКО дори в редките случай в които събират представители на различни партии в едно студио е пълна пародия защото всички си рецитират обещанията или се заливат с компромати и обиди. Няма дебат, а кръчмарски скандали и надвиквания. И досега не съм видял *** да зададе смислен въпрос защото и на тях не им се занимава! А дори и да има президентски дебат той ще е тотално безсмислен тъй като най сложното решение в юрисдикцията на президента е какъв цвят да са килимите в президентството!

19

Радослав

преди 2 години

До ТКО, а дебат между партиите никога няма да има защото когато започнат да изреждат обещания и уж политики, като ги попитат простото КАК? и ще започнат да хълцат, тъй като всички партии са с кухи обещания колкото няколко техни члена да се натикат в парламента! Затова и обиколките им са в работно време, на предварително подготвени места и с подбрана публика, за да няма опасност данъкоплатец да зададе неудобен въпрос!

18

анонимен

преди 2 години

Радев не може да говори. Знае само заучени фрази и клишета. Щеше да бъде голяма излагация

17

Анонимен

преди 2 години

Щото *** Радев се уплаши и избяга от дебат.

16

Радослав

преди 2 години

До ТКОСлужебно правителство от който и президент да е назначено е с ограничени правомощия. Нито може да променя закони, нито да гласува само промени в бюджета и тн. С други думи служебното правителство е като президента, парадно и с ограничени правомощия! По важно е какво са политиките на партиите които ще влязат в парламента и какви са техните приоритети защото те гласуват и приемат закони, бюджети и тн. Парламента и хората в него трябва да са в центъра на вниманието, а не парадната фигура!

15

Зозо

преди 2 години

Как защо, Рундю не можеда говори свободно. Кръгъл ............

14

Анонимен

преди 2 години

Защо да има дебат. Военния освен да падне за 10 , мирно , равнис , остави , друго знае ли? Герджиков и Панов ще го накарат да изглежда като в първи клас. След това той си има вече партия , пълни п и дали подмениха правото , и с разни флашки , касетофони , масетофони , герап у , ще ги изстреля на второ място. А те реално дали и 4 % минават. Незнам кой разумен човек може да гласува за тези двамата пълни мошеници.

13

Т К О

преди 2 години

До Радослав. Така е но само ако има редовно правителство! Последните месеци показват друго и че всичко е било планирано от дс и чорапа! Ако помниш даже предлагаха служебното да го предложат за постоянно а Славчооу като шоумен представлението го изигра перфектно като се опита да изкара другите виновни!