52

Защо без дебат?

преди 2 години

как защо? Защото страхливецът радев ( не желая да му пиша името с главна буква!) се покри! както се кри предходните 5 години с изключение на вдигнатото юмруче, в което юмруче Майчето Галева се влюби...по-точно видя шанс да се вмъкне в парламента.

51

към к.54

преди 2 години

проф. ГерДжиков -извинявам се!

50

Анонимен

преди 2 години

Вие защо сравнявате БГ със САЩ? Има трима кандидат-президенти - ген.Радев, проф.Гержиков, излъчен от ГЕРБ и Л.Панов - от ДБ. За ген.Радев е ясно - бори се за 2-и мандат, а А.Г. е "човекът" на Б.Б., зад когото пък стои Ив.Гешев , с голям процент вероятност нахлул в Президенството по повеля на ББ с цел да покаже кой е Падишахът и кой - омаскреният послушко. Радев показа, че няма да е послушко и пламнаха 11-месечните протести. РР с "човека" на ББ дискусия няма да води.А Л.П. влезе във война с ДБ.

49

Не е ли ясно?

преди 2 години

При толкова много кандидат-президенти е безмислено да се води дебат. Доказано на практика. На времето така избраха Георги Първанов. Конкурентите му - Петър Стянов, Евгени Бакърджиев, Жорж Ганчев и още няколко се препираха два часа и накрая останаха с пръст в устата. Спечели отсъстващият Първанов.

48

Анонимен

преди 2 години

Представям си как плешивия чорап ще отговори например дали подкрепя Зеления сертификат . Трябва ли ни втора АЕЦ Колко заем е взело правителството му .... ясно ще се крие като плъх понеже няма шанс дори и срещу Луна

47

Анонимен

преди 2 години

Ниския интелект не е единствения проблем на радев Ще трябва да отговаря на конкретни въпроси и да обяви реални политики зад които да застане като мъж какъвто не е Нестава Само общи фрази и див популизъм

46

Стойчо

преди 2 години

Защото не искат да правят цирк на народа.

45

fact

преди 2 години

който се яви на дебат - губи

44

Диоген

преди 2 години

Защото ни липсва Президент!!!

43

БГ ГЛАСУВА

преди 2 години

СЛУГАТА НА ЧЕРЕПИТЕ СЕ ОТКАЗА ОТ ДЕБАТИ- ТОЙ ЗНАЕ ДА ЧЕТЕ, НО НИЩО НАИЗУСТ- МОЖЕ ДА СЪСКА, НО НЕ И ДА ГОВОРИ, МОЖЕ ПОГРЕБАЛНИ СЛОВА, БЪРЗО ВДИГНА ЦЕНИ НА ХРАНИ, УСЛУГИ, А ОТ ЯНУАРИ И ТОК 4 ПЪТИ НАГОРЕ ЗА ВСИЧКИ ЗА ДА МОГАТ ЧЕРЕПИТЕ ПЛАТИЛИ ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ ДА СИ ПРИБЕРАТ МИЛИОНИТЕ- ХА ДА НИ Е ЧЕСТИТ РЕЗИЛ ГАДЕВ КРЕМЛЬОВ ЧЕРЕПОВ.

42

У бре

преди 2 години

Военен дебат не води! Или командва или го командват!

41

А бе

преди 2 години

Защо да мъчим пенсионера? Той досега не се е научил, че отсега нататък ли?

40

Анонимен

преди 2 години

Щеше да има, ама не беше научил стихотворението за 14-и..

39

КОНСТАТАЦИЯ

преди 2 години

СТРАХЛИВ ОФИЦЕР С КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ И МАНИПОЛИРАН ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА ТОВА Е РАДЕФ ПЪК ВИЕ СИГО УВАЖАВАЙТЕ!!!ААААААА??

38

Анонимен

преди 2 години

И за какво ни е дебат?Президента сме го чували многократно какво му е мнението по много въпроси,а неговият опонент само повтаря спуснатите от ГЕРБ опорки и освен да напада,нищо съществено не сме чули от него.Напротив,винаги се изхлузва от неудобните въпроси.

37

в БГ

преди 2 години

46-тото НС го обвини в нарушение на Конституцията и той се съгласи и реши да я променя за извършено престъпление ПРЕСТЪПНИКА се кандидатира отново за президент.

36

Абсолютно

преди 2 години

механично партиите се прехвърлиха към машините и зарязаха електората. Затова кампания нямаше или беше проформа. Някои се опитаха за дъвчат на Боко презерватива, за да избегнат темата с полета на цените, лавината умрели от ковид и заема за милиард и половина в рамките на месец при пълна хазна.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо другите не направиха дебат? Ако толкова им липсва радев да сложат един чорап там и да си представят, че е той. И без това пак толкова ще говори.

34

Румба

преди 2 години

I hope, that the situation is critical. Точка

33

Анонимен

преди 2 години

Като се има в предвид интелектуалното ниво на Румен, което е по-ниско от на тостер, то за него е най-добре просто да се скрие като мишка. Какъвто е.