86

Анонимен

преди 2 години

Вече докторчета професорчета ,математици ,политолози ,министри депутати вече са специалисти по ковид ,гадове

85

Шаши

преди 2 години

Тоест да се ваксинирате. Всички хипохондрии. Умряли истерични пъзльовци и тези, които не могат без Фейсбоклук.

84

Анонимен

преди 2 години

Разбира се. Трябва си и вакс...

83

1212

преди 2 години

От 01.11.2021 г. влизам за трети път в Ковид-отделение на голяма, университетска софийска болница, като редови лекар. Равносметката дотукот 40-50 човека преминали през отделението, 4-*** ваксинирани, от които един за съжаление почина, и нито един, който вируса да го е повторил. Нито една реинфекция! Масово неваксинирани е непрекарали го. Изводите оставям на вас.

82

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да е достатъчна защита срещу заразяване с вируса ковид! Защо заблуждават и всеки път измислят повод за нови и нови нови ваксини, бустъри и какво ли не! И нищо не е достатъчна гаранция, че ваксиниран не може да се разболее тежко, защото има достатъчно случаи на починали след ваксиниране!

81

Анонимен

преди 2 години

Пишман имуолог.

80

78,

преди 2 години

Важното е да не си само по организъм, че и грешки може да станат. Не е абсолютно задължително, и все пак за предпочитане (в личен план) ще е опцията с умната, с русата...

79

DD

преди 2 години

Ми нито са защитени нито безопасни..*** цензур-медиите как да го отразят ,. Ама маса народ си поверва че си е сложил стерилизиращ продукт.Кво ли не прави тв ей...зомбирането е яко.

78

абе

преди 2 години

А с какво са защитени ваксинираните и как защитават околните,че не остана познат ваксиниран и не се е разболял?

77

имунологЪ

преди 2 години

Еееее, друго си е ваксинка у левото раменце, к'во ще ми се лигавите с антителца!

76

до 79

преди 2 години

Я си дай личните данни да ти врътнем едно групово дело за набеждаване..па да те видим тогава мърляч некой си. Най малко 3-5 год условно ти не мърдат .Достатъчно е да не се вясваш пред комп следващите 3 години.

75

Анонимен

преди 2 години

Те европейските експерти казаха, че като се ваксинираш и КОВИД си заминава, но сега говорят че трябва още една доза

74

DD

преди 2 години

Няма как да е по-малък...преболедувалия има имун отговор на много видове протеини, боцнатия разпознава само този от убождането. Нека имуноложата каже каква друга фунция изпълняват тия препаратчета. Продължаваме да сме с усещането за нещо гнило..под заплаха от смърт...хората се бодат...но какво следва ?

73

До До До До 50

преди 2 години

Що не идеш да го обясниш на някое от болните деца в онкологиите, ревматологиите и ред други болници. Да им кажеш, как много съжаляваш, но сами са виновни, щото за невръстните си няколко години само са ходили по заведения, щракали са с пръсти, отдавали са се на оргии и дрога, наблягали са на джънк фуд-а, и т.н. Пробвай! Пак се вторачваш в несъщественото. Да, тялото ни е за ширпотреба и е логично при определен режим и живот в него да настъпват промени, засягащи и задръстващи всичките му системи...

72

НН

преди 2 години

Може ли да ми обясните как така имунитетът на преболедувалите ще е по-малък от този на ваксинираните и ваксинираните дали имат повече антитела от боледувалите?!

71

Др.

преди 2 години

Естествено че антителата на предоставят защита за ваксинираните, защото те само това образуват. Само преболедувалите имат клетъчна защита.

70

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните са престъпници и убийци.

69

76,

преди 2 години

"Ковид 19 въобще не е обикновена настинка,..Дори и да го изкараш по- леко, е възможно да получиш много усложнения." Де да знам аз. Минах го преди 13 месеца, ходих два пъти на профилактични от тогаз - даже диоптър нямамнов. Но щом казваш - вероятно съм неизлечимо болен по целия организъм...

68

Хикса

преди 2 години

Абе коментиращите вие мъже ли сте???Абе що не я сложите таа доцентка по един път на оная ви работа!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

До 24. Ковид 19 въобще не е обикновена настинка, а създаден в лаборатория вирус, който убива и осакатява. Дори и да го изкараш по- леко, е възможно да получиш много усложнения. Коронавирусът поразява всички системи на тялото и някои хора повече от година се борят с това. Когато си болен, тялото ти опознава целия вирус, не само шипчестия протеин като при ваксините, и това прави имунитета ти много по- устойчив.