30

Анонимен

преди 2 години

Сиела правят неистови опити да помогнат на Лoйкo KПП-то да се върне на бял кон!

29

Анонимен

преди 2 години

Някой лъже и защо от "Сиела" не са обявили тези машини като резервни за да бъдат охранявани и да няма разни тиквени изцепки.

28

Ц до 28

преди 2 години

И понеже " собственикът на Сиела е приятел с тиквата" - затова ли сега ТОЧНО ББ И ГЕРБ ГО РАЗКРИВАТ??? СМЕШЕН СИ!

27

Майна

преди 2 години

ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ ДА СЕ СЕЗИРАТ ЗА 427 НАПЪЛНО ИЗЛИШНО ВНЕСЕНИ МАШИНИ В БГ?! РЕЗУЛАТЪТ Е ПРЕДВАРИТЕРНО ОПОВЕСТЕН.

26

Анонимен

преди 2 години

Собственика на Сиела е приятел с Tuквaтa! Toва трябва да Ви е ясно. Тази фирмичка се опита да саботира предходните избори на 11.07, ще се опита и сега. От ясно по-ясно е!

25

отровна гад

преди 2 години

И номерът с 139-те повредени машини издиша от всякъде! А бе, толкова ли за наивни ни смятат? Или наистина сме наивници?! Телевизор от техномаркет да си купиш има ДВЕ години гаранция! За чий ти е резервен, след като производителят е длъжен да ти го смени с нов?!

24

Киро Рамбото

преди 2 години

Продължаваме подмяната, дами и господа.

23

М даа

преди 2 години

Колко ли "подготвени" машини има вече в чужбина? Ще си проличи по резултатите.

22

АЛЕКО

преди 2 години

РАШКОВ ПРАВИ ИЗБОРИ.

21

Цц

преди 2 години

Явно ще се сменят ЦЕЛИ машини с предварително внесен вот!!! Иначе щяха да бъдат внесени само части за машините.

20

sfh

преди 2 години

Хахаха, Бойко Чашков е основният организатор на ФАЛШИВИТЕ гласове от тайните машини, а тези клоуни от ЦИК се обърнали към него за да го известят за поредните НАМЕРЕНИ машини с гласовете на мъртви души!!! А журналистите от всички медии МЪЛЧАТ подозрително и никой не прави опит да разследва тази схема?!?!?!?

19

Аз ли не разбирам

преди 2 години

Защо не са обявени още в началото, колко машини ще са за "резервни части" и къде ще се съхраняват. Друг е въпросът кой луд ще купи годно изделие за резервни части.

18

негласуващ

преди 2 години

Бай Гaню прай "избори"))

17

Тричо

преди 2 години

ЦИК да обясни и да убеди хората каква е процедурата с която ще са сугурни, че точно техните машини са в секциите? като се има в предвид, че една фирма за доставки взе тестовете на децата и дим да я няма! А Рашков системно се проваля в охраната на машините. Чак подозрително е вече

16

За части????

преди 2 години

427 цели машини? Наивни обяснения според умствените им възможности! Сценаристите щяха да измислят нещо по- достоверно! СРАМ МЕ Е, ЧЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ПРИ ТИЯ РАШКОВЦИ!

15

Пурко

преди 2 години

Куфарите на машините и те ли са за резервни части?

14

отровна гад

преди 2 години

Каква беше цената за 1 бр машина за гласуване? 10, 15 или 20 хил евро?! 600 бройки излишни колко ще струват - половин, един милион? Колко? Кой ще похарчи толкова за собствена сметка, за нещо което повече няма да у послужи за нищо?! #КОЙ ще хвърли толкова пари на вятъра, ако няма гаранции, че някой няма да го компенсира по-късно?!

13

Анонимен

преди 2 години

От 5000 тествани устройства - в 139 били открити повреди, гласи още писмото, цитирано от него.>>>Е защо купихте машините с повреди? Измамници личн, само линч за вас. Върнете парите на хората!

12

?!?

преди 2 години

Не питат правилните Въпроси " Журналистите" мълчат! Аз да попитам ако са същите машини за който твърдят от Сиела. Нали Рашковото МВР трябваше да ги пази? Как така се озоваха в неохраняем от МВР склад? Как така след като има предвидени машини допълнително при заявката от ЦИК се внасет още близо 500 отгоре? Кой луд го прави това за собствена сметка? Как се озоваха в склада с истинските? чакам отговори.

11

Кънчо

преди 2 години

Значи аз ако имам да сменя амортисьор на колата ще си купя цяла нова кола, за да го направя. Тия съвсем ни мислят за ***. Това че не искат да се броят разписките, 100 % показва че партиите, които бяха против това, са съучастници във фалшифицирането на вота ! Нз дали има смисъл да се гласува ако не се броят разписките в тази ситуация. А за Рашков и Радев, вие си знаете дали да гласувате, както и за партийните им патерици наричащи се промяна, а всъщност са подмяна