65

Анонимен

преди 2 години

Долу сертификата.Аз искам да се ваксинирам с ваксината на Куба -Абдала или Суберана.Куба винаги е била на висота в медицината.Сертификата е геноцид и ако не изберем Възраждане то който и да е друг вземе властта ще се променят законите които сега ни пазят и с нас е свършено.изкарайте си главата от телевизора.Спрете геноцида

64

Т К О

преди 2 години

Ефектът от "зелените чорапи" е че много миришат и трябва да се изхвърлят на 5 години!

63

Анонимен

преди 2 години

Всички нали докторя и професори спокойно могат до подадат молби за работа в СЗО ,толкова са добри )

62

Мхм, да

преди 2 години

никъв ефект няма, особено ако имаш собствен бизнес и ти го съсипят, ей така, за да изглежда, че нещо се прави. То и при 80-90% ваксинирани няма ефект освен да раздели хората, да репресира едните, да накара другите да се чувстват много умни и добродетелни. Виждате кво става в страните с голямо ваксинално покритие - рекордни случаи. Погавриха се със сичко, лъгаха повече от Пинокио и го нарекоха "наукаТА".

61

Напротив, голям

преди 2 години

ще бъде. Много работодатели от дребния и средния бизнес ще фалират и много работници ще останат безработни. И много човешки връзки ще се разпаднат, защото ни разделихте на анти- и про-ваксъри. Проклети да сте!

60

ss

преди 2 години

Сертификата имаше положителен ефект спря много хора да си дават парите за глупости, обаче прецака тези който ги продаваха.....

59

Лекарска мъдрост!

преди 2 години

"Антителата идват и си отиват, но клетъчният имунитет остава". . . Клетъчният имунитет може да се провери, но е бавно и скъпо "удоволствие". А тъй като антителата на третия месец вече са паднали при повечето хора, това играе в полза на пропагандата за "ваксиниране" нямаш антитела (което всъщност си е нормално), значи върви да те набодат с поредната доза.

58

Анонимен

преди 2 години

Защо голяма част от българските политици изглеждат някакси угоени? Исках да кажа напълняли но нямаше да е точно, угоени ми се струва точно! Защо едни хора които нямат дисциплината (изключвам болните) да поддържат образцов външен вид ще дават съвети на други? Ако имаше тук таме някой угоен политик, нямаше да пиша тука, но то е наобратно вече - стандарта се описва с угоените! Всички с двойните брадички на нова година в една голяма тава и с лимон в устенцата на 180 градуса!

57

Анонимен

преди 2 години

Bъзраждане - без коментар!

56

обективен

преди 2 години

Възраждане с номер 5

55

Анонимен

преди 2 години

Народа откровенно показва среден пръст, не бил толкова глупав народ......хахахаха :))) Ако си мислят, че сме некакви аборигени политиците, в голема грешка са :)))

54

Анонимен

преди 2 години

Ефектът ще го усети много добре един Фигурант на 14 ноември.

53

Ердоган

преди 2 години

Одеве ***, мирише те ми го!

52

Доктор Ох Боли

преди 2 години

Не Ви е срам ! За ПАРИ ще кажете всичко , което Ви се нареди да кажете пред Медиите !!! ..... Никой не отрича наличието на Вируса! Само където НЕ идва от прилепите в Китай , и от Природата..... А от едни съвсем други места! Пример от РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ : Близък мой човек - прекарал вируса между средно тежко и тежко - БЕЗ ВАКСИНА - АНТИТЕЛА - 2500 !!!!!!! ...... Моя колежка - Завършила ПЪЛЕН КУРС НА ВАКСИНАЦИЯ - Мисля , че има и трета доза - 12 АНТИТЕЛА! ПОВТАРЯМ - 12 !!! Е ?!?! СРАВНЕНИЕ НЕЩО?

51

Баце ви Билчо

преди 2 години

Да питам гласуващите,няма ли некоя партия която да е предложила една минимална европейска заплата за нас българите да речем примерно 900 евро.Защото 2024 имаме историческата възможност да затръкаме лева завинаги,и да станем БАШ европейци.То може да си краднат ама друго си е да си минимум 900 еврака и да мислиш по европейски

50

Анонимен

преди 2 години

Сертификатът е глyпост направена с цел изнудване и нищо друго. Заради него сега хиляди хора по магазини и заведения останаха без работа и доходи, защото нямат клиенти .

49

Дан сан

преди 2 години

В нормалните щати в САЩ няма сертификати, маските отпаднаха и ваксинирането е по желание!Ваксъри, помислете колко игли ще трябва да си биете докато ви сполети участта на КУНЧЕВ!

48

Анонимен

преди 2 години

Ефектът на ЗС е нулев. Дори при 80% набодени - защото те са доказано заразяващи, когато са носители на вируса, като всички останали. Целта на сертификата е ясна - принуда към инжектиране. Гледайте си работата, обаче! Писна ни от вас, преписвачи наши на геноциден режим. От миналата година, когато го минахме, сред моите близки, роднини, колеги и приятели няма нито един повторил. Как ли пък няма да се набодем зарад ваш хатър и комисионни!

47

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

46

Преди:Работата те

преди 2 години

прави свободен!Сега:Сертифицирането те прави `свободен`.