29

ф

преди 2 години

Това ca пaртиитe, плaтeни oт Мocквa. Дa, тaкивa имa и тo нe eднa. И тe прeдлaгaт eднa aмaлгaмa oт нaциoнaлcoциaлизъм, рacизъм, oмрaзa и вcичкo oнoвa, кoeтo прeвърнa XX вeк в трaгичeн. Тe нacoчвaт лoгичнoтo нeдoвoлcтвo нa хoрaтa нe към прoдължaвaщoтo уcъвършeнcтвaнe нa нaциятa, a към дecтруктивнo връщaнe нaзaд

28

Най интересното е

преди 2 години

Че ЦИК всеки ден с учудване научават за нови и нови машини, но продължават сляпо да вЕрват и да броят само 30 процента от разписките. А чудно Конституционните съдии дето допуснаха това какво си мислят.

27

да си върнем държава

преди 2 години

По време на "протестите" видяхме лицата на престъпниците. Те трябва да бъдат заставени да отговарят. Иначе ще се въртим в кръг до без край.

26

Анонимен

преди 2 години

Тези машини така или иначе са обикновени принтери с вграден екран. Нищо общо с електронното гласуване----===---И това е прекрасно. С електронното гласуване ще направите от купуването на гласове прекрасен и лесен за организиране бизнес. Влиза продаващия гласа си във фургона с няколкото компютъра, гласува на компютъра пред отговорника на купувача, взема си 50лв и си тръгва.

25

Анонимен

преди 2 години

Сиела е ГЕРБаджийскa фирма и играе в полза на Лoйкo KПП-то. Помните ли лятото как извиваха ръцете на правителството за по високи цени на машините.

24

Анонимен

преди 2 години

Добрютро!

23

msm

преди 2 години

От къде двете момчета от Харвард извадиха толкова кинти за реклама, билбордове, пътувания, структури!? Само питам. Иначе съм твърдо за нови политики и промяна щото наглото крадене не ни носи бъдеще!

22

Ама, че сте глупави?

преди 2 години

Много сте зле. Пак търсите под вола теле. Тези машини са за резервни части, ако стане нещо на вече закупените. Нима вие не си купувате още една нова кола с първата? Е така, ако имате нужда да подмените нещо. Мислете малко!

21

Улица Козяк

преди 2 години

Значи така, българскитенцъкат по монитора, гласуват, ама накрая като се разпечата изборния протокол-хоп...Киро Канадеца и Кокорко и нашето момче Румен от първи тур!

20

Лелееее..

преди 2 години

ВСИЧКО Е ПЪЛНО МЕНТЕ. ХАХАХААА.... И СОЦ--ФАЛШИМЕНТО..!!!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Най-тъжното е че допълнителните машини бяха поръчани по инициатива на "светата опозиция". Което доказва, че опозиция няма.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Кажи за латвийския и естонския опит

17

Киро каза

преди 2 години

Че имало скрит вот и щял да спечели поне 50 процента - сигурно тея машини е имал в предвид скрити.

16

строг закон

преди 2 години

Трябва да бъде наложено персонално наказание на Румен Радев като организатор и вдъхновител на изборната измама.

15

Пустиняк

преди 2 години

Черепа, Капитал, Радев, Мая, Ицето, Канадеца и Славуца ще ни за копаят.

14

Анонимен

преди 2 години

предназначението е ясно, товачка е близък с Бойкикев

13

ПП

преди 2 години

Хазарта го е казал: Мене ме нема в целата схема. Пара ми требва за злоупотреба. Честита промяна на наивниците. Чистите и неопетнени харвардци идват да оправят хала на *** ювците. Ей така, за ползу роду.

12

Анонимен

преди 2 години

Тези машини така или иначе са обикновени принтери с вграден екран. Нищо общо с електронното гласуване. Можехме да вземем опит от Литва, от Естония как се гласува електронно. Но идеята за тези скъпоструващи принтери беше да се налеят милиони от държавата в Сиела зад която седи мамин Делянчо.

11

Анонимен

преди 2 години

Ясно, тия за ремонт на ония, които удобно ще бъдат повредени стоят без охрана и никой не знае за тях. Ама нали бяха за избори в друга държава? Има ли още балъ ци, които да вярват? Баце беше прав.

10

Анонимен

преди 2 години

Сега вече се знае защо пробутват фигуранта румен радев ветото за победител.