9

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Идва и идва ВЕЛИКИЯ ДЕН и спомена за него е ВЕЧЕН,бре!А кой ли ще е тоя ден?Този ден е 13 юли 1994 година,денят в който ВЕЛИКИЯ Роби Баджо унищожи жалките диваци е спаси ФУТБОЛА от най-големия му позор-водените от един оолигофрен от с.Мировяне "треньор" да играят финал на Световно първенство,бре!Grazie per tutto Italia,grazie Baggio!

8

aa1830

преди 2 години

Бербатов е едно благоевградско много рядко.... сещате се какво! А и големите футболисти много пъти са се доказвали че нито са големи треньори, нито мениджъри.

7

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен с всяка една дума в позицията на екипа на Бербатов. Все едно аз съм го писал това.

6

Анонимен

преди 2 години

Свобода или Боби Михайлов!

5

Анонимен

преди 2 години

Боби им е изкупителната жертва. Всичко им е осигурил на клубовете. Единствения му грях е, че си пийва и че е левскар. Искат да сложат Митето, който предаде България, за да добутат ЦДНА до титла. Разликата между Митьо и Боби е, че Боби собственоръчно ни прати на 1/4 финалите на СП. Още помня истеричните крясъци на коментатора: "браво Боби, браво Боби!" Митьо го помня с това че дъвката не го пусна на финала на ШЛ и седя резерва на пpacето Рууни. Защото го мързеше да тича.

4

Кирето Гувнаров

преди 2 години

Аз гласувам само за Сидеров!Кой друг!

3

е а честито

преди 2 години

вече и БФС си има - ние идваме :)

2

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше поне 1000 мъже в тази държава отдавна да е освободен футбола в България,ама заешките сърчица като шведите от Доко пловдив и розовите припознавачи им е по лесно да се бият между тях си..

1

Анонимен

преди 2 години

Бербатов е жaлкap