29

Богомил Трайков

преди 2 години

Един поп предаде ЛЕВСКИ.Сега един предател на България, едно нищожество иска да влезе във футболният съюз за да го предаде.

28

Стойчо

преди 2 години

Само така Берба, изчисти хрантутниците от БФС. Всички истински фенове на футбола сме със теб!

27

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Пияната перука опоручи фудбола !...Вън от БФС!.

26

Ано

преди 2 години

Трудно ми е да възприема, че играч, отказал да играе за националния отбор ще спаси българския футбол. С нищо не е доказал, че разбира от управление на футболната игра. Пълен нарцис, както казва президента на Славия, ако има един почерпен с кафе от Бербатов ще му дам 1000 лева. Ще напълни БФС с огледала за да се оглежда колко е велик.

25

Сандо

преди 2 години

да не забравяме обаче, че Бербо официално отказа да играе за националният а сега тръгнал да спасява Българският фубол

24

Софиянвц

преди 2 години

Не съм фен на Михайлов, на каква е ползата да махнем една перука и да сложим друга такава. Не оспорвам, че като футболист Бербатов е имал звездни мигове, но като човек тепърва трябва да се изгражда. Той се държи като примадона разглезен от многото пари и минала слава. Отказал да играе в националния отбор защото парите там са малко.За семейството му да не говорим, баща затворник, брат наркотрафикант и дилър, майка... , на всичко отгоре и *** жилка по бащина линия. По добре някой друг!

23

Анонимен

преди 2 години

Бербатов вън!!! Нито може да щрака с пръсти, нито кючек да играе, на музиката Преслава ще е дърво. Пиян не съм го виждал. Не става, вън!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Защо този "моралист" Бербатов не каже баща му колко години беше в затвора за изнасилване!?

21

обединени

преди 2 години

Бербатов се е сдушил с Мая Манолова фк Кюстендил и Симитли.

20

Алекс

преди 2 години

Поредния освободител.Айде няма нужда от предатели на националния отбор.

19

До 1

преди 2 години

Смятай ако Бербатов е ***, световноизвестен, играл за Ман. Юнайтед, ти какъв си, гн.идо? Забит в мизерния си панел, даваш определения на човек, достигнал върхове в кариерата си? Та, какъв, викаш си ти, нищожес.тво?

18

Момчета

преди 2 години

Вече ставате досадни!Човек,колкото и безпристрастен да е,му става"багдън"!

17

Анонимен

преди 2 години

Колко ниско трябва да си паднал, за да подкрепяш михайлов, само защото някога е играл футбол в твоя любим отбор?И само това да е причината да си на негова страна.Трябва да си тотално деградирал ментално.

16

Един Българин

преди 2 години

Бербатов е един елементарен, завистлив досадник, който дразни с присъствието си!

15

Анонимен

преди 2 години

Ами това е нашата действителност. Перуката върна БГ футбола на ниво селски футбол. Никой не ни брой за нищо. Може да се направи много повече, пример Хърватия. Поредното тъжно нещо в България. И този нагъл тип ще 4 години ще е пречка за нещо по-добро. Ще сме на европейско най-рано след 20 години.

14

Вижте го бе

преди 2 години

Рядко противна личност.

13

Анонимен

преди 2 години

Войната на таралежите 2.0

12

Въпросчо

преди 2 години

И този ли идва от Канада ? Разбрахме , че е отказвал да играе за националния отбор на България ! Разбрахме, че един лев не е дал за развитие на българския футбол! От къде идва този мерак да управлява българския футбол ??? Понеже вече е никой, иска още да кърти парички ,май !

11

До 8

преди 2 години

Това, да си фен на фк левски и тежка и много лоша диагноза.Губите представа за реалността.

10

Анонимен

преди 2 години

До "Боби им е изкупителната жертва"..Ти къде си видял в нормално първенство президент или собственик на клуб да е в управителния съвет на футболен съюз. Какво ще стане в Англия ако излезне треньорът на Манчестър и почне да говори как съдията е престъпник,как феновете са идио..ти,как имало купени мачове. Ще го разкостят. Ганчев обяви публично,че е купил титлите на Литекс и няма никакви мерки. Ей това му е работата на Бобито. Да няма такива неща,но при него ги има. Далавери и чалга. Това е Бобчо