12

урааааааааа

преди 2 години

Радка пиратка форевър!

11

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА НИЩО ТРУДНО КОГАТО ИМАШ 100-ЦИ НЕРЕГИСТРИРАНИ МАШИНИ ЗА ПОДМЯНА НА ВОТА!!! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМЯНАТА НА ЗЛО РАДЕВ И СЛУГАТА МУ КИРО МЕНТАТА ДЕТО НЯМА РЕАЛНО 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА ЩЕ ПОЛУЧИ 500 ХИЛЯДИ И ГОТОВО

10

Варненец

преди 2 години

Костадинов и Възраждане единствени са за България. РАДЕВ=Герджиков=Панов=Херо Мустафа.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Окончателното...отвяване на Боко Кюлчето със феодалната му собствена партия...предстои и е неизбежно.Въпреки...напъните на всякакви нашенски полит...врачки и наливаните...крадени пари на Кюлчето за политически ПИАР,окончателния му крах е неизбежен.

8

Кирчо Кокорчев

преди 2 години

Ще е премиер.

7

Анонимен

преди 2 години

Материала е много лош,сакат си мутрокрацията Венци боксьора да си прави спаринг с тях,затова гласуват за СИКаджията от Банкя!!

6

КОРНИ

преди 2 години

Прати Да ие Бъ под лозата.

5

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се от платените агенции, които непрекъснато ни налагат изборна победа за Радев! Почти 5 години се криеше в президентството като в окоп, погази конституцията, назначи служебно правителство от абсолютни лакеи и т.н Има достойни хора, но Радев не е между тях! Ще го запомним със съскането, личната неприязън към Борисов и одобрението му да се хвърлят павета и горяща слама срещу полицаите!!

4

Анонимен

преди 2 години

А тока ? За бизнеса или за народа ? А герберасите кога ще ходят малко да побачкат в частния сектор ? Нали за тва събаряхме комунизма ? Да не са все едни и същи по държавните ясли ? Ми то пак така стана . Кога ще си ходи комунизма аааа мафията герб де . Ади сега малко в частния сектор .

3

ДиБъ

преди 2 години

К.у.Р Нела с Лозан Панов.

2

Анонимен

преди 2 години

Хората не верват вече, имаше доверие през 90-те, все пак беха размирни времена, имаха доверие и в царя, дето ги оправи за 800 дни, имаха доверие и в Боко, сега се изчерпа доверието :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Айде бе. ГЕРБ и ДПС вече се спазариха. Остава само патерицата им Копейкин да прекрачи прага и кабинета е готов