72

ЬЬЬ

преди 2 години

Юмрукът на радеъф,вместо да търси съгласието между партиите, насади непоправима омраза между тях и между отделните групи от обществото. Това, според мен, е престъпление против всички некомунисти. България ще разбере това, но когато поправителният изпит ще бъде невъзможен.

71

Анонимен

преди 2 години

Първане, Първане, купиха те за жълти стотинки!

70

old stupid retard

преди 2 години

До Анонимен Браво Мъдрецо....

69

Електра

преди 2 години

Хунтата на фашиста Радеф, ще фалшифицира с държавни пари изборите. Браво на нашия гнусен Мадурко Каунев, който ни нареди до диктаторите в Венецуела, Беларус и Сев. Корея...

68

Анонимен

преди 2 години

Боко вече не е на линия, колкото и да ни го показвате като основен вредител. Гледай др. Прокопиев и Божков на кого превеждат пари, следи пътя на грантовете. Осъзнай, че ставаме пушечно месо, дарено от Радев на НАТО, виж новите милиардни заеми на служебното правителство.

67

До 82

преди 2 години

Грешиш! Българските десни са си леви и играят по свирката на доносниците към ДС.

66

Въпрос

преди 2 години

Г-н Първанов, колко ви платиха за нереалните проценти за канцеларската мишка Радев? Повече от 4 години се беше окопал в президентството, както е било на предишната службица! Как успяхте да напудрите биографията на този злобен комплексар, който нищо градивно не е направил през целия си смислен живот, освен да козирува!

65

Анонимен

преди 2 години

Парадоксално кандидатът на десницата Лозан Панов работи за Анастас Герджиков-----====--------Нищо парадоксално няма. Същата роля играе кандидатът на ДПС. Всички слуги на олигархията са впрегнати срещу Радев. Поне да не спечели на първи тур.

64

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 69 Чудесно.Управлението в България трябва да се избира от хора,които са избрали да живеят в Родината си.Колкото по-малко българи в чужбина гласуват,толкова по-добре.

63

Алекс

преди 2 години

Хайде стига социологически страшилки.ПП ще направи правителство.

62

ББ

преди 2 години

хаха първанчо ни "плаши"..."правителството" било...чудото...ако може на дпс-гроб...най добре,свърши се...можем без "правителства"...те без нас няма да могат да си платят...тока...без грабежите,Народа ни ще реши чрез гласаси дали да има..не платени...лози...италия...белгия...Чиста и Свята!!!...или никакви "правителства" продаващи България на скрап,Съд за предишните!Справедливост!!!

61

ББ

преди 2 години

До Бай ойами защо пишеш като не се интересуваш?...а навън...гледахме те до ...тръмп!...или до..луна беше..все едно...и ние не се интересуваме от хора като теб!Късмет!

60

Анонимен

преди 2 години

щом Първан Симеонов казва така ... можем да сме сигурни, че ще стане точно обратното.

59

Безпартиен

преди 2 години

Тук вскички изключват Костя от сметките и сега като влезне със 7% , ще им се дореве

58

Безпартиен

преди 2 години

Тук всички изключват Костя от сметките и сега като влезне със 7% лошо ще им стане...

57

Мда

преди 2 години

В момента сме като в баснята за Пуяк, Рак и Щука !

56

Анонимен

преди 2 години

Откриха още 199 машини в склад на Вишето транспортно училище "Т. Каблешков" внесени от фирмата с помощта на Радев и Янев. А ЦИК нищо не знае за тях. Така нелегалните машини стават 228+150+199= 577 броя . Започнаха да никнат като гъби. За какво ни е цик /рик/сик. Радев вече е провел изборите и чакаме само да научи на изус текста, който да ни издикламира за "демократичния" му избор. Браво Радев, браво Рашков, браво и на двамата- мислете за карантинираните как да гласуват.

55

Анонимен

преди 2 години

живея в чужбина.......няма да гласувам повече.....правете каккото искате тези които сте останали на територията на БГ ***.вахте се сега си сърбайте каквото сте надробили....отвън не разчитайте на помощ докато не елиминирате кому/нист/тите

54

Въпрос

преди 2 години

Наистина ли българите изглеждаме толкова т.ъ.п.и в очите на един отявлен близач на Радев , като Първан, който заедно с Червен Кольо ни дразни с нелепи и лъжливи проучвания????

53

Мъдрец

преди 2 години

Фалщивият герой Радев обича да се разхожда из София ! (ограден плътно от охрана) Често посещава офиса на социолозите от " ГАЛЪП" . Там той среща Първан Симеонов и го пита : " Първане , ще имам ли втори мандат? " , а Първан отговаря : " И втори , и трети мандат ще имате другарю Радев , само престанете да ме душите за врата!"