40

Смук

преди 2 години

Яж ми парчето

39

Алекс

преди 2 години

Истинска северномакедонска мишка.

38

Анонимен

преди 2 години

Тъжно но факт.Най вероятно е РСВ сами да се разтурят.Не,че им мисля злото,но това което сам си го направиш и най върлия ти враг не може да ти го стори.И да не се сърдят на нас,защото кръвта вода не става.Това още веднъж доказва,че да си македонец,съвсем не значи,че не си българин.

37

Анонимен

преди 2 години

Как така оставка?Ами нали тогава партията му ще трябва да върне парите дадени от спонсорите и в САЩ и ЕС,за да стане РСВ,членка освен на НАТО и на ЕС.Щото едното членство без другото такова,няма никаква стойност.Т.е. само ще плащат за членството в НАТО но няма да получават пари от ЕС,защото не станаха член.А за РСВ(имаше такава фирма в БГ към БДЖ- Ресторанти и спални вагони)

36

Анонимен

преди 2 години

Утре добива клоца у Собрание , воопшто не е веке важно дали дал оставка или не . Дури и да се одржи некако прашание на време падот , само пвекие него кие го боли ....Вашиот фаворит отиде во аут ха , ха ,ха, друг не се рагиа таков векие.

35

Реалността

преди 2 години

За разлика от повечето български политици, баце ви си е подавал оставката и е искал оставките на тези от неговата партия, които са се провалили, дори и само при съмнения!!! Кой е "тиква" и кой се връзва на днешните мошеници времето ви го показва последните месеци!!!!!

34

Пич

преди 2 години

Тъкмо смятах да пиша, че дори макетата са по-умни от нас, ама не са :) Зайо е същият като Баце, Корнелия или Боби Михайлов. Уж щеше да си подаде оставката, да поеме политическата отговорност за провала... ама после размисли. Пък неговите хора единодушно гласуваха да го върнат на поста :) Никой не пуска доброволно кокала. Дежа вю.

33

цъ цъ

преди 2 години

заев същи Наполеон Александър Македонски , хваща се на басове , че ако загуби ще си подава оставката а сега не ще

32

Анонимен

преди 2 години

Македонската Тиква. Същите шведски номера.

31

SarsCov2

преди 2 години

Сега евтината струя от Козлодуй за нас, а за тях скъпа струя, да им дойде акъла.

30

Анонимен

преди 2 години

Тупаници ще ядеш подаваи оставката.

29

aa1830

преди 2 години

Северномакедонски номера! По-добре отявлените българофоби ДПМНЕ отколкото прикритите такива от СДСМ. Същността им е една и съща - просръбска и антибългарска.

28

Ко стана

преди 2 години

Появи се още един страхлив и лъжлив банкяр този път е Северна Македония

27

aa1830

преди 2 години

Тука има, тука нема е при македонците. Не може да им се вярва ни на договори, ни на обещания. В момента са в енергийна криза и извънредно положение оти нема струjа и май пак от бугарите татари фашистки ток ще купуват!

26

Реалността

преди 2 години

"***" ли са нормалните хора, които виждат какво става в страната последните месеци??? И бабичките, вече не може да заблудите, защото и те се учат дистанционно покрай внуците!!!

25

БАНко

преди 2 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ , ЗАЩО ЗАБРАНИХТЕ НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ДА ПЪТУВАТ ДО САЩ ??? ...... пита млад герберух !!!!

24

Macedon

преди 2 години

На комунист вяра не трябва да се има.....само лъжи....Докато са тия на власт там нищо добро не ги чака .....а за ДПМНЕ даже няма да коментирам......

23

До БАНко

преди 2 години

Ти природно ли си толкова npoстo или го тренираш усилено

22

Анонимен

преди 2 години

троловете гробарсли са получили форсмажорни указания, във всеки форум и статия да пишат срещу Радев и Нинова. Може и за есенната резитба по овошките да е но те пишат за Радев.

21

г-жа Лъжа

преди 2 години

БАНКО ИЗЛЕЗ НАВЪН ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАТО МЪЖЕ ! ! !