26

да попитам

преди 2 години

С толкова много дългове за каква държава говорим?

25

Анонимен

преди 2 години

НАЛИ СПРЯХА КРАЖБИТЕ???????????? КЪДЕ СА СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ ОТ КРАЖБИ!!!!!!!!!!!!!! ЛЪЖИ САМОООООО

24

Анонимен

преди 2 години

Песента на Бойка турбофолкаджийката: "Пачките във сака и билет за влака. Ердоган ни чака, хайде на море"

23

Анонимен

преди 2 години

Обикновеният човек на ГЕРБ ще получи 60 милиона в сакове.

22

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът фалира. 32 години капитализъм ни потопиха в дългове, бедност, докара ни епидемии от коронавирус. 32 години капитализъм намалиха населението с 3 милиона души.

21

Анонимен

преди 2 години

Пък футболиста-пожарникар-джипкаджия тегли заемите чрез сакове и чували.

20

Нов дълг

преди 2 години

Вероятно за отровните препарати, или за някакви други гадости......Лъжци, крадци и убийци....

19

Ганьо

преди 2 години

До 7. Абсолютни глу.пости си написал. Пробвай пак.

18

Нафарфорий

преди 2 години

Честито!!!!!Още не са на власт,а вече точат брадвите....Радвай се народе,зеления миризлив чорап ще ви доведе до невиждано падение...".Всеки народ си заслужава управниците " ,нали така беше.....Такава мизерия ви чака ,че ще проклинате деня ,в който сте ходили на избори.Пийте пърцуца да удавите мъката и мечтайте как Деса ще "оправи положението" А....и не забравяйте да си пиете хапчета за дебилност!!!!

17

Реалист

преди 2 години

До брех. Т ъ п п а к, Борето остави достатъчно пари в бюджета. Харесвате и недостигът започнаха сега, в последните месеци. Недей да ни се правиш на интересен да прехвърляш вината.

16

Гербер

преди 2 години

До 13. Глу.пак, този дълг от 16 млрд. беше гласуван за целия мандат и от него бяха изтеглени само 11 млрд., като повечето пари бяха за стари дългове и покриване на неуспешни сделки и фалити на комунистите преди това. Ама дори и да бил грешен Боко, тези новите сега нали щяха да са по-добри, нали събираха повече, защо теглят заем след заем всяка седмица, а?

15

Анонимен

преди 2 години

Първият братовчед на Бойко Борисов държи може би най-голямата хапка в шуро-баджанашкия бизнес у нас управлението на външния дълг.Продан Борисов братовчед по бащина линия на премиера, е собственик и управител на офшорката Дебт Асет Кепитълс, регистрирана в Бахамите. Именно на нея с решение на УС на БНБ е възложено текущото управление на свободните дългови наличности.Т.е. Продан Борисов държи всичките ония 16 милиарда заеми, които братовчед му изтегли, и прибира печалбите от въртенето им

14

Анонимен

преди 2 години

Защо не. Само да стягаме коланите ли? Остава да свярваме, че заемът ще бъде оползотворен на ползу бедному чиляку. И ше загубим първото място по бедност от десетилетия.

13

моч

преди 2 години

Не съм от БНБ , не съм банкер , финансист или икономист но , от видяното до тук , хунтата тегли заем на период от 7-10 дни , което е напълно достатъчно да прогнозирам че , до края на месеца има време за още 2 или 3 нови заема.....Фигуранта-клетвопрестъпник много успешно торпилира Република България и няма да се спре докато не я потопи и удави в кръв ! :(

12

О, божке

преди 2 години

Промяната Радев дава резултати. Нови дългове и по 340 умрели от ковид. Зимата ще е страшно. С шоумени, лъжци и крадци - толкова.

11

Анонимен

преди 2 години

До герберастите, които сега ще ревна, да им напомня една новина от 25.02.2015г. - --Новият държавен заем за 16 милиарда лева ще обсъдят в Народното събрание депутатите в началото на пленарното заседание.Борисов загатна за оставка, ако НС не одобри заема от 16 млрд. лв.Това е само един заем и то за цели 16 млрд. лева. А докато е на власт Борисов тегли още много други заеми.

10

Анонимен

преди 2 години

За "ваксини" и за "тестове" нали? За пиенье да ги бехте похарчили, щехме да ви разберем.

9

Анонимен

преди 2 години

След изборите държавата ще е под водата, то и сега е но тогава ще се усети.

8

и те така

преди 2 години

ами ше теглим , личното правителство на фигуранта изпразни хазната , но за нищо полезно за държавата и народа .

7

Анонимен

преди 2 години

изтеглете 100 милиарда и да загобатеем най-накрая, люксембург на балганите , кат териория ще ги стигнем също , има време.