46

НАРОДЪТ

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА В ДЪЛГОВЕ И ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ В ПОЛЗА НА НАШИ ХОРА. Б Л А Т О !!! МИ ТЕ ПОЧТЕНИТЕ КРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ НЕПОЧТЕНИТЕ!!!

45

Майна

преди 2 години

ИДВА 9ТИ СЕПТЕМВРИ 2 - ЩЕ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ - БСП И ИЗДИГНАТИЯ ОТ ТЯХ РАДЕВ. МИСЛЕТЕ!!!ТОВА ДОБРО ЛИ Е ЗА ДЪРЖАВАТА?

44

Лелеее

преди 2 години

2, 8 МИЛИАРДА НОВ ДЪЛГ!!!! САМО ЗА ТАЗИ ГОДИНА!!!! АМИ НАЛИ КИРО БЕШЕ СЪБРАЛ 2 МИЛИАРДА В ПОВЕЧЕ? КАКВО СТАНА С ТЯХ? ИЗПАРИХА ЛИ СЕ???? Тъкмо преди 5 минути гледах РЕКЛАМА на ПроВиотик на наш Кирчо , рекламиран от Доказания Агент на Д С - АКАД. ПЕТРУНОВ!!!! О ХО ХО! НАШИ ХОРА РЕКЛАМИРАТ НАШИ МОМЧЕТА! Просто и ясно!

43

Ние

преди 2 години

Радев е най голямото зло за България.

42

Анонимен

преди 2 години

Берлинската стена падна. Германия е добре, германците са добре. Източна Европа е бедна, България е най-бедната страна. Има 32 години капитализъм и вяра в светлото капиталистическо бъдеще. Германия спечели. Падането на Берлинската стена е добро само за Германия и нейната икономика и власт в Източна Европа. Източна Европа скърби за 32 години изгубени надежди и 32 години лъжи.

41

Анонимен

преди 2 години

ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ МАЙЧЕ ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА ЗАПОЧНА

40

Анонимен

преди 2 години

Преди 32 години, заради Великогерманския план за обединение и създаване на Четвърти райх и завладяване на Европа по икономически и политически начини, Източна Европа беше предадена жертва на Западна Европа за деиндустриализация, депопулация и заграбване................Отбелязваме падането на Берлинската стена, създаването на обединена Германия, която да управлява Източна Европа.

39

joe

преди 2 години

Кира Истината нали спря някакви невиждани течове?

38

Асан

преди 2 години

Печатница нема ли туй БеНеБе като у ФАЩ :)))

37

Анонимен

преди 2 години

ДА СМЕНИМ БОЙКО ТА ДА УПРАВЛЯВАМЕ СЪС ЗАЕМИ. ТАКА И БАБА МОЖЕ

36

Тампон *утев

преди 2 години

Давайте ДругарЕ да теглим и прибираме парите, че ако изгубим изборите трябва да има пари за протести.

35

Въпрос

преди 2 години

Тия дългове кой ще ги плаща? Пенциите дето гласуват за Радев ли?

34

Анонимен

преди 2 години

Минаха всички граници. Харчат се милиарди без нищо видимо, икономиката в застой, инфлацията топи парите на хората. Вече изобщо не им обръщам внимание като излязат с големите си "разкрития" за предишното управление, защото сме в извънредна ситуация и ако не спрем некадърните алчни радевци на изборите, ще ни ошушкат до дъно.

33

Въпрос

преди 2 години

Че те преди два дена не изтеглиха ли един друг заем? И то с рекордно висока лихва?

32

Терминал 2

преди 2 години

Един тегли, друг плаща. Голям кеф.

31

Кривондел

преди 2 години

Брей!!!!Че нали Радев, Кирил, Асен и Ко говореха за 8 милиарда кражби на година, които щели да спрат, повишена събираемост и запълнени пробойни?!Вместо това - нови няколко милиарда дълг през годината... Що тъй?

30

Анонимен

преди 2 години

Да конфискуват на ББ чекмеджета и няма нужда от заеми

29

Анонимен

преди 2 години

Кой може да каже какво ще се случи СЛЕД изборите? Радев е толкова сигурен в резутата та си приказва и какви заеми ще тегли едно ново правителство. Тъпотията на българина е безгрнчно. Да докара на власт хунтата на Радев. Дупчете си нови дупки на коланите. Комунизма се завръща, деца.

28

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЗАЕМИ СЕ ТЕГЛЯТ НАРОДА ТЕГЛИ ГОЛЯМО ТЕГЛО. А НЯКОЙ ИЗНАСЯ ПАРИ ОТ ТУКА В ОФШОРКИ.

27

Гочиту

преди 2 години

Абе К а у н и, защо не изчакахте да минат изборите и тогава да обявите новината? Нали сега не се краде. Къде са парите? Или всичко беше една лъжа?