20

Пазарно мислене

преди 2 години

Абе ние ли да ви учим! Нали все повтарят на правителствено ниво - училищата да мислят пазарно! ТА: по 5-10 лв за тест на учителите със лаборантски функции!! Тогава ще видите че цели дни ще се тестват плюнки и то до последния сополанко! Събирайте синдикатите за договореност!

19

Анонимен

преди 2 години

Това не е така във всички училища във Франция имам 2 деца които са в едно училище и ги тестват . Исках ни разрешителни децата да бъдат тествани . Ние със съпругът ми сме ваксинирани към което аз съм с трета ваксина . Все глупости разпаряте . Няма затваряне на училища и голяма част от родителите се ваксинираха . Онлайн ученето остава за деца който са носители на вируса . За възрастните не е задължително ваксинирането но препоръчително . Много от работните свери изискват ваксини .

18

Анонимен

преди 2 години

Споко,погледнете комшиите в Германия какво им се случва и очаквайте скоро включване и при вас!

17

Анонимен

преди 2 години

и какво общо има Франция с нашите училища тук? защо не кажат за Бангладеш? или за Конго? а може би в Люксенбург? Поредната празна глупава статия/репортаж

16

Анонимен

преди 2 години

Луди ли сте бе, здрави деца с отрова да бодете? Ако са в риск: хронично болни, затлъстели и т.н. може би е оправдано, хира събудете се!

15

Анонимен

преди 2 години

Макрон безстрашно съсипва фтанция.

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Евреи от Днес Бг,престанете да атакувате телефоните ни с намерението да изменяте букви и слова в изреченията ни. Обречени сте и вече съм докладвал за еврейските ви мърсотии на Френската Полиция. Безсрамници еврейски!Комплексари аврамови джендърски!

13

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа, да не си помислите, че някой мисли и става въпрос за здравето ви и това на децата! Не става въпрос и за пари, а за МНОГО пари!

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вече съм в Бордо. Тук,моят дядо Стоил Запрянов Пистов от Великото Село Цалапица имаше Другари Антифашисти. Плача! Няма ги,подобно на Майка ми Иванка Стоилова Писова, са починали. Плача и плача. Няма ги. Тук съм , за да гласувам. Ще гласувам за Боян Расате,но ще окуражавам Румен Радев. Защото истината е в Комунизмът,а не в капиталистическото робовладение. Бордо е окупиран от *** ,които крадат,лъжат,гласуват срещу 300 евро,дарени от Борисов. Заплашван съм ,но Френските Полицаи са с мен.

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вече съм в Бордо. Тук,моят дядо Стоил Запрянов Пистов от Великото Село Цалапица имаше Другари Антифашисти. Плача! Няма ги,подобно на Майка ми Иванка Стоилова Подова, са починали. Плача и плача. Няма ги. Тук съм , за да гласувам. Ще гласувам за Боян Расате,но ще окуражавам Румен Радев. Защото истината е в Комунизмът,а не в капиталистическото робовладение. Бордо е окупиран от *** ,които крадат,лъжат,гласуват срещу 300 евро,дарени от Борисов. Заплашван съм ,но Френските Полицаи са с мен.

10

до 7 от славянин

преди 2 години

Моят началник e в Душата ми, друг нямам!

9

Анонимен

преди 2 години

Вероятността дете 12-19 да почине в БГ реалност от кромит е 1 на 100 000! Четете ли??? Официални цифри - 1 на 100 000! "ваксината" Пандемрикс официално е причинявала нарколепсия при 1 на 18400! Доказано! В момента има страшно много миокардити основно при млади хора, за които все още "не е ясна причината"! Наистина искам да видя някое мидицинско лице да излезе и да оправдае използването на тези препарати при децата! После искам да видя как родителите ще го линчуват!

8

славянин

преди 2 години

Разликата между тълпа и стада е само една - първата е двукрака, второто - четирикрако! Друга няма!

7

До славянин

преди 2 години

От твоя началник Владимир Путин - желанието на началника ви е да докажете вашата любов към Русия чрез доброволна евтаназия. Кого ли ще послушате - началника ви или някъв хамерикански писател романтист, хуманист

6

Анонимен

преди 2 години

Българите се оказахме най-мъдрите в Европа.

5

РиСт0

преди 2 години

Да видят родителите, които си дадоха съгласието за тестването на децата каква е следващата стъпка!!!!! Ваксинация или вкъщи!!!!!!

4

Емигрант

преди 2 години

Да избягаш от българите и да си пратиш децата в българско училище ми се вижда върхът на садизма. Знам за един такъв, гледам да го избягвам.

3

до 1 от славянин

преди 2 години

''Накъдето и да тръгне тълпата, ти тръгни в обратната посока!'' Чарлз Буковски, американски писател, романист и хуманист

2

славянин

преди 2 години

"За учителите не е задължително в момента ваксинирането, но тъй като министърът отдавна е казал, че е желателно, огромна част от родителите на практика са ваксинирани", поясни още тя. Това е напълно достатъчно за всеки с нормално мислине! Министърът казал, че нещо е желателно (може и евтаназия да е) и стадото веднага тръгва да изпълнява желанията на министъра!

1

Байгания

преди 2 години

Кво ни занимавате с Франция манция. Ние сме уникални във Байгания. Нашите стандарти са уникални, политиците ни са уникални, нашите сертификати са уникални, въобще всичко във БГ е уникум дето го нЕма нийде по света.