58

Анонимен

преди 2 години

Тук нещо страшно смърди, ама чак не се трае.....

57

Читател

преди 2 години

*** увиснал,защо не ги вкара тези машини след 14-ти? Отворили сте *** за пари като дупката на селски ***. Продажна пасмина сме,затова пълзим след другите държави на континента.

56

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ

преди 2 години

НЯМА КОНТРОЛ , НЯМА СЛЕДИЗБОРНА СВЕРКА С БРОЯ НА КВИТАНЦИИТЕ ОТ ВОТА....!ИЗОБЩО---НЯМА ГАРАНЦИИ , ЗА ДОСТОВЕРНОСТТА ОТ ГЛАСУВАНЕТО!!!....ЛЪЖАТА Е ПЪЛНА!

55

пенсионер

преди 2 години

До-АаааС тези''безпаметни''машини,Мадуро няма загубени избори във Венецуела(макар,че бяха пред гражданска война)!

54

ЛЪЖАТ ВИ !!!

преди 2 години

..ГАДНО , НАГЛО И ПОДЛО.....ЗАЩОТО ВАШИЯТ ГЛАС НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !...МАШИНАТА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНА С РЕЗУЛТАТИТЕ---ВАЖНОТО Е НЯКОЙ ДА КЛЪВНЕ ДА ГЛАСУВА , ЗА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ "ЛЪЖАТА --В ИСТИНА"!!/.. по мадуровски../ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ!!!!!

53

Аааа

преди 2 години

машините нямали пааамееет! Така де - тая тяхната павет е при тоя дето ще фалшифицира изборите. Той ще им я сложи, като стане време и те ще се спомнят кой е техния господар хаха. Ама нас не ни интересува - ние вЕрваме и няма да броиме някакви си бележки хаха Закона казва - вЕрвайте.

52

Обичам Рашков

преди 2 години

Така се прави, а не като Тиквата! Който е разбрал метафорката да гласува!

51

Гешефтура

преди 2 години

До МРАЗЯ РАШКОВ... и ние го мразим

50

И ква стана тя

преди 2 години

заговори се, че ще се броят бележките и половината машини ги подготвиха "да се счупят". Интересно.

49

Анонимен

преди 2 години

Защо си мислите, че мошеничеството не е сериозна дейност? Резултът е несериозен, но това е целта нали!

48

dvb

преди 2 години

Ок, ясно е че на това не може да се вярва.. Замислете се малко, тея пичове обясняват че около 10% от машините им се чупят само от един изборен ден което е абсурдно, и още повече като се счупи какво ще стане? Някой техник ще разглоби веднага нелицензираната да извади счупената част, и ще я монтира на лицензираната машина? Пълни небивалици, тук нещо със сигурност е било замислено но се размириса работата.. Няма да отварям политическата битка тук, щото всички знаем и тиквун що за стока е, но в случея герб имат право с тея машини че нещо не е ОК..

47

МРАЗЯ РАШКОВ

преди 2 години

На Радев за това ли му даваха 47% я сега да му видиме процентите .По голям гнусляр от тоя ПУЧ няма .

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 и 57 Сиелата е ваша фирма - нали затова й дадохте ОП. Тя е получателят, нека обясни защо ги бърка тези каши. Ние знаем.

45

ГЕРБ

преди 2 години

ХА ХА кой използва готов продукт за резервна част .Вие съвсем ни направихте на балъци .

44

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ СА НЕДЕКЛАРИРАНИ, ИМАМЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И Е ВРЕМЕ ЦЯЛАТА ЗЛО РАДЕВА ШАЙКА ДА ЗАМИНАВА В ЗАТВОРА!

43

Анонимен

преди 2 години

До Ям домати с колците И ОЩЕ- ОТ КОГА Е ПО ЕВТИНО ЗА ЧАСТИ ДА СЕ ПОРЪЧВАТ ЦЕЛИ НОВИ МАШИНИ, ЗНАЧИ ОПЕЛЪТ МИ СЕ ПОВРЕДИ, АЗ ПОРЪЧВАМ НОВ ОПЕЛ ЗАЩОТО ТАКА МИ ИЗЛИЗА ПО ЕВТИНО- РАДЕВАТА ПРОПАДНАЛА ШАЙКА ХЕПТЕН ЗА АБДАЛИ НИ ВЗЕ.

42

Анонимен

преди 2 години

Долен лъжецо, къде е заповедта на ЦИК за тези машини? Няма такава. Ти си ги тикал в склада, а пазачът не ги е приел и е вдигнал шум, обаче продължавате да лъжете, както сте го били намислили, макар че не е станало така. Внимавай, че каскетът скоро ще си ходи.

41

Shark

преди 2 години

До 50. Ама те герберастките тролчета откъде да имат толкова акъл да го знаят това. И е вярно, че ако някъде се повреди машина те първи ще гракнат, че има саботаж от Радев! Само че аз до този момент не чух Бойко или някой от ГЕРБ да даде ясни обяснения за бюлетините от Костинброд тогава! А сега правят сравнения с онзи случай, значи признават, че тогава е имало мошенгия! Нали така??!!

40

Анонимен

преди 2 години

До Басси УдобнотУ 51 Ами защо не го направихте досега, гербав :)

39

Анонимен

преди 2 години

Гербави, даже не сте измислили за кого и защо са поръчани тези машини :) От чекмеджето ли ги платихте :)