39

Сосидж

преди 2 години

Иронията- да вземат дома на наследника на комито хах

38

До анонимен 37

преди 2 години

Като се има ВПРЕДВИД какво представлява пишещият и колко му екултурицата, направо ми домилява за Сталин! Такъв-онакъв, но беше знаме на съветските хора, знаме на победата! Всъщност всички от големите си имат своите грехове - подлецът Рузвелт е преговарял с хитлеристите през 30-те години, една нота не е изпратил срещу гоненията на евреите и (!) е знаел, но не е предупредил за нападението над Пърл Харбър! Чърчил е виновен за смъртта на 250000 британски войници в Галиполската операция през ПСВ.

37

Анонимен

преди 2 години

Срамота другари, генетични комунисти да се скарат за един апартамент от наследството на товарищ Сталин.

36

Анонимен

преди 2 години

Преди "Втория фронт" в Нормандия, е десантът в Сицилия и битката за Италия през '43, в която е отстранен главният съюзник на Германия. Преди това е Ел Аламейн '42, когато е отрязан достъпът на Хитлер до арабския нефт. Преди това е въздушната "битка за Британия", в която Германия губи половината си бойни самолети. Така че "вторият фронт" всъщност е Първи фронт.

35

Анонимен

преди 2 години

Няма пари за наем, обаче плаща заплата на пресаташе. Много забавно! Направо се просълзих от мъка покрай тая трагедия! :)

34

Samo minavam,

преди 2 години

Ще трябва да обере, някоя банка, като дядо си. От там се почва.

33

Анонимен

преди 2 години

Като се има впредвид кой е бил прадядо му, да е благодарен, че не е останал и без глава.

32

Анонимен

преди 2 години

Западът и САЩ дадоха 180 милиарда долара материална и военна помощ на Русия. През 1943та година откреха Втория фронт в Нормандия. Без тази помощ СССР увисваше. От Старин беше само живата сила, която той хвърляше в огъня без да висли и без военна доктрина. ПЪЛЕН ***. Когато Жуко е казал, че без Запада нямало да победят е изгонен в Одеса.

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименTочно обратното, САЩ спасиха Русия и Европа. А тази глупост, откъде я измисли, че Хитлер щчл да бомбардира Ню-Йорк?

30

Red N' Black

преди 2 години

То повечето наследници са така... Ако бащата, дядото или друг важен фактор роднина е бил нещо много значимо и е постигнал много, то обикновено наследници или роднини на този човек са пълни изгъзици... И никой не може да надгради това което той е постигнал... Или пък обратно ако бащата и цялото семейство на някой е тотал щета пияници и тн. То пък този наследник става много значим, актьор, музикант и тн. Случаи много...

29

Сата НАТО

преди 2 години

Тиквения просташ ки манталитет се попива в домашна атмосфера, край камината, на дедово коленце.

28

Сата НАТО

преди 2 години

И фамилиите им ше са такива - Бен Селим, Бен Рахим, Бен Тиквеим. Да. Малки прости тиквени семчици.

27

Сата НАТО

преди 2 години

Така ше е и с правнуците на Тикквата од селО Банки, Софийско. Ше ги изчовъркваме сабаале замръзнали от колите им. Няма друга логика - от селски про стак , ебачс 200, такива излизат.

26

Demonaz

преди 2 години

Чудесна новина! Само така има карма за червените сатрапи. И родните русофили така трябва да са ,без дом , без работа така-така.

25

ти

преди 2 години

помни6 ли вьн6ния кене=ф варосан грее като предизборен плакат

24

селски

преди 2 години

туризам

23

Анонимен

преди 2 години

Ще плаща за греховете на прадядо си. А тук един с костите на прадядо си (а не както лъже, че са на дядо му) направи 20 г. политическа кариера, лъга и краде като за световно и стана милиардер.

22

а без

преди 2 години

тия про4ети някоя по савременна например като в 6веция

21

с

преди 2 години

вьн6ните *** и баба му гумените дето гази в лаината на кравите и мухите катомалки хеликоптери

20

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО А на бас, че няма да е така говнярче.