435

Анонимен

преди 2 години

Няма друга държава в света с толкова починали на 1 милион население за днес,за тази седмица ,за този месец. Влезте в официалната статистика и ще видите ,че настигаме Чили ,която е на първо място в света.След нас е Босна,Румъния и Македония.Но в Македония вече нямат такава смъртност.Не знам как да се изкажа,но много сбъркахме с всичко.

434

Анонимен

преди 2 години

334 умрели антиваксъри е вярното. 5 хиляди заразени антиваксъри. 3 хиляди антиваксъри с придобит естествен имунитет. Само хубави новини. Антиваксърите намаляват, придобиват масов имунитет.

433

Анонимен

преди 2 години

Не ни интересуват антиваксърски проблеми. Оплакванията на антиваксърите да се пращат на Мангъров и неговите пиари от Седем-осми.

432

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си суперпрост като зеления чорап да не разбереш това, което казва Зоро.

431

Анонимен

преди 2 години

Миролюба Бенатова, не ти ли стига? Още ли искаш? Не ти ли стига? Признай си. Не ти ли стига? Докара черната прокоба и черната орис на Мутафчийски.

430

Зоро

преди 2 години

Ако си над 60 г. в болницата те убиват. За какво си на държавата? Да им *** пенсия и да оставяш въглероден отпечатък ли?

429

Зоро

преди 2 години

Как не може никой да разбере откъде идва тази вълна?Учениците се прибраха по къщите и заразиха де когото срещнат. След като ваксинацията е на 20%, не трябваше да се пускат в училищата и по общ.транспорт. Ама това е! Ще си влачите последствията. То вече и за ваксинация е късно. На запад ходят на училище, но има 70-80 % ваксинация. И пак има много заразени.

428

ЗАРАДИ КАРИЕРАТА СИ

преди 2 години

..ОТИВАШ В АДА..... МАСОНСКИ ГНУС.....

427

Изнервен

преди 2 години

Радеф ***. Рано или късно ще те съдим - и ние, и господ.

426

Анонимен

преди 2 години

А Радев се прави на "дръж ми шапката"!

425

Анонимен

преди 2 години

"Българите не са ***, ваксъри или антиваксъри." - Не съм съгласен с това, че не са ***. 80% от нас са изключително глупави хора.

424

Анонимен

преди 2 години

В момента много възрастни хора боледуват при това много тежко. Хора, които се страхуваха да се ваксинират от придружаващите болести. И само да знаете колко им е тежко. Ваксината за тях щеше да е в пъти по-лека. Но нали се надяват, че няма да се разболеят. Но тази зима, наистина има пандемия. Във всеки блок има болни. Тези болни си купуват лекарства и храна, защото няма кой да им ги закупи. Да не говорим, че симптомите са в началото са разстройство без загуба на обоняние.

423

анонимен

преди 2 години

как може да вярвате на математически изчисления - това е тема по която трябва да дават информация медиците - не чувствате ли , че това е глупаво

422

Анонимен

преди 2 години

Българите не са ***, ваксъри или антиваксъри. Но определено доста объркани от ситуацията. Вина носят всички .. Мангъров (иначе прав за много неща) не се застъпи поне възрастните и болните да се ваксинират, Чорбанов внесе още повече объркване, Радев беше пас, Борисов откри как се слага маска след боледуване от Ковид, ваксинира се след дъжд качулка, останалите специалисти си смениха няколко пъти мнението за безопасността и ефективността на ваксините. Е как хората да не са объркани?

421

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да ви плаша. Фактите са следните - губим хора на нива, каквито не сме виждали от войните насам.

420

Анонимен

преди 2 години

334 души, са пътниците на един средно голям самолет. Това е, като всеки ден да пада -по един самолет и да няма оцелели.

419

Анонимен

преди 2 години

До SuCkMyD1ck - Всъщност, ако приеме че населенеито на Българие е 6 милиона, а нивото на смърнтост се запази (а то се повишава), за една година, това ще са над 2% от населението ни.

418

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е българският доктор Менгеле

417

Анонимен

преди 2 години

В България, за един ден, загубихме повече хора, отколкото Дания загуби за последните 3 месеца!!!

416

BG

преди 2 години

Браво на недоразумението Кацаров,вижда се голямото подобрение