495

До 584

преди 2 години

Твоето твърдение не може да устои на факта че и Румен Радев и Министъра на здравеопазването бяха антиваксъри. Освен това, министъра имаше достатъчно време да се подготви и повече от шест месеца да реализира своите политики в здравеопазването. В резултат, наблюдаваме ръст на починалите.Единствено фалшификация на изборите може да помогне на Румен Радев и сие.

494

клинически здрав

преди 2 години

Това ни е наследство от протестите миналата година. Безхаберните речи на обитателя на президентството и престъпното управление на "временното", но затова пък еднолично управление на съпруга на Десислава Радева.

493

Вируслав

преди 2 години

До 588- Прочетох коментарa ти и ми падна ченето. Явно имаш оглупяване след джусовете на чичо Бил Г. Впрочем и той самия вече каза че те не помагат срещу ковид. А за какво помагат- той си знае. Няма начин да не помагат за нещо щом наля толкова пари там. А туй дето пишеш за сестрите си- ясно е, че нямаш сестри. Едно чедо си на мама и тати и още те издържат с пенцийките си. А на лекарите ти, им кажи да не ти бият бустери повече а успокоителни.

492

Анонимен

преди 2 години

Прочетох доста коментари и ми падна ченето. Явно няма поумняване. Ето ви някоио факта:1. Почти всички ковид пациенти които приемаме в реанимация са НЕВАКСИНИРАНИ. Ваксинираните много рядко имат тежък курс. 2. При ниво на персонал един лекар и две сестри на 12 реанимационни пациента е чудо че въобще някой оцелява и поклон на колегите които имат сили и мотивация да работят при такива абсурдни условия. При мен стандарта р една сестра на пациент и един лекар на 3-4 пациента.

491

Данните НЕ са 24ч

преди 2 години

Събират умрели на всеки 7 дена има голяма бройка. Както съботно неделните дневни случаи спад при отчитане. ТАКА ЧЕ това е от цяла седмица от цяла България са събирали бройки умрели, за да ги впиша графата за послесните 24 часа.

490

Румен Р.

преди 2 години

Какво тук значи някакъв си щам !

489

Анонимен

преди 2 години

ковид е измама световна! Измама като химиотерапията! Като спин и диабет като всички болести.Вие сте абонати на фармацията която печели от вас ЗАД ТОЗИ ЛАН СА БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЙТС И ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ПРОДАЛИ СЕ ЗА ПАРИ! НА НИКОЙ НЕ МУ Е ГРИЖА ЗА ВАС ЧОВЕЦИТЕ! САМО БОГ ВИ ОБИЧА ЩОТО ВИ Е СЪЗДАЛ ДУШИТЕ ЛЮБОВ БОГ Е ЛЮБОВ НА ТОВА НИВО НА ВИБРАЦИИ НЯМА БОЛЕСТИ ! ВНУШАВАТ СТРАХ ЛЪЖАТ МИ ИСКАТ ДА НАМАЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО И ДА ВИ УПРАВЛЯВА СВЕТОВЕН КОМПЮТЪР А ВИЕ ДА СТЕ БИОРОБОТИ.

488

до 579

преди 2 години

Пропусна: - "***". Ще те накажат финансово за бруталния пропуск. Внимавай следващия път.

487

Анонимен

преди 2 години

До Countrymeters Починали днес до 23ч 23 м - 280 човека . От началото на годината 89 898. Да видим утре какво ще пишат ?

486

Въпрос

преди 2 години

"Черен рекорд"? Абе Саше дай нещо по-сочно! По-покъртително и въздействащо! Ти за думите апокалипсис и армагедон не си ли чувал. Или поне за сезонен грип!

485

Анонимен

преди 2 години

измират предимно нагли и проости антиваксъри.

484

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен558 *** ръкопляскай пред портата на Червеногербера от Банкя ! Нали ни направи световни шампиони по смъртност и измиране и без пандемии и вируси разни .

483

Countrymeters

преди 2 години

Пак лъжете ,пак, дегиди демократи ниедни ! Лъжите и демагогията ,тово са ви ,демократичните ценности .

482

Анонимен

преди 2 години

При толкова смъртни случаи....нещо с лечението не е наред. Какво се случва в болниците? Адекватно ли е лечението, или за хората над 65 години не се полагат никакви грижи? В болниците ги лекуват проформа, колкото да не е без нищо, който оцелее, оцелее.

481

добрата новина

преди 2 години

е,че от близо 2 години насам вече няма хиляди световни проблеми,които политиците да трябва да решават. вече хората не измират масово от глад, студ, мизерия, липса на адекватно медицинско обслужване, политическо преследване и полицейски произвол, наркотици, объркани диагнози и отровни храни и лекарства, мафиотизирани структури окупирали цели държави. хората от две години имат само един проблем-ковид. изведнъж стана толкова лесно глобално да се установи от какво реално измира масово човечеството

480

Мадуро

преди 2 години

Радев и Кацаров изтрепаха народа интересува ги само изборите

479

В.

преди 2 години

ДВЕПМ

478

Факт

преди 2 години

Още не можем да стигнем рекорда на Бойко Борисов от преди една година от 4753 починали за една седмица в България. Сега неваксинираните мpат като мухи заради провалената от Бойко Борисов ваксинация.

477

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на Радев

476

Анонимен

преди 2 години

Радева зима иде студ,глад,мор,болници пълни,икономика срината,евросредства спрени и още и още куп неща...